sabah 47475 ten flat !
sat yok hala..
46850 altına kayması lazım sat için..
Printable View
sabah 47475 ten flat !
sat yok hala..
46850 altına kayması lazım sat için..
[QUOTE=sovalye;134863]son günlerde fazla çarptığı için olabilir mi?
malum yatay piyasa...[/QUOTE]
Çarpılma yok aslında, direk terste kalma var. Benim eski sisteme göre son 4 ayın getirisi çok iyiydi ama bu ay onun getirisinin altında kaldı. Haftaya Fethiyeye gidiyorum, o yüzden de bu kadar sık ekran başında olamayacağım. Günlük ve saatlik iki sistemim daha var uzun zamandır takip ediyorum. Eğer tatile gitmeden günlük SAT verirse ben de satıp tatile çıkacağım. Eğer vermezse orada saatlik olanı takip edeceğim. Saatlik böyle giderse bu saatin sonunda SAT verecek. PASCAL ı 1-2 ay işlem yapmadan takip etmeyi planlıyorum...
ben sistemime uyuyorum çünkü kendi imkan ve kabiliyetlerimle ve sürekli sistem değiştirmekle yılda 40.000 puan civarında getiri alamayacağımı bilyorum...
benim gibi çok zeki olmayan ve sistemi olan arkadaşlara tavsiye ederim...
neyse ben çıkıyorum herkese kolay gelsin..
46950 ile 47250 arası ne yöne kırılırsa o tarafa hızlanabiliriz...bence...
Bu sefer de gömecekler hissi var içimde.. kademeler dikiş tutmuyor
Neden se dow un yüksek açılması lazım [U]ama haber kötü gelmezse..[/U] kötü de beklemiyorum haberi.
Bahane ederlerse fena gömerler..
gider şimdi sabahtan beri yazdıkları 47500 leri de kaldırırlarsa şaşmamak lazım.. tarih tekerrür den ibarettir..
[QUOTE=sovalye;134868]ben sistemime uyuyorum çünkü kendi imkan ve kabiliyetlerimle ve sürekli sistem değiştirmekle yılda 40.000 puan civarında getiri alamayacağımı bilyorum...
benim gibi çok zeki olmayan ve sistemi olan arkadaşlara tavsiye ederim...
neyse ben çıkıyorum herkese kolay gelsin..[/QUOTE]
Abi biz kimseye sistemsizliği önermiyoruz ki, sadece eski sistemime döndüm. Kafama göre iş yapmıyorum yani ;)
[quote=TIFIL;134869]46950 ile 47250 arası ne yöne kırılırsa o tarafa hızlanabiliriz...bence...[/quote]
yok kardesım yok, 46850 den doner 47750 ye dayanır 2 dakıkada, yapmadıkları sey mı!
flatim..biraz kenara cekileyim.
Gökhanın da dediği gibi acayip satış baskısı var, hayvan iyice terledi. fdow 8300 oldu biz hala sabahki zirveyi deneyemedik bile...
çok zayıf kaldı...vob..düşüncede alıyolar..yatayda tutuyolar..zor..marj olmayınca zor..
piyasa guçleniyor