-
Ssiteme uymanın en kolay yolu sistmein başına borsadan ekonomiden anlamyan birini koymak. Sistem AL sinyali ve SAT sinyali için gereken açıklamaları yapıp şartlar sağlanınca işlem yap diyeceksiniz. Yoksa ekran seyredildiği sürece sistemden kopulur. Gerçi mbm ya da vob trader gibi güniçi al sata giriyorsanız orası farklı.
-
[QUOTE=QUEEN;62821]Mbm ordan güldüğünü görebiliyorum bak işte gelde sisteme uy şimdi iyiki uzun girmemişim diyorum (sabah belli olsada stresi yeter)[/QUOTE]
yok daha gülmüyorum.. kapanınca güleceğim he he...:D
sen 8500 demişsin..
bende dow yüzde 2 artının üzeri olmadıktan sonra diye yazmıştım...
aynı şeyi ,aynı yeri ifade ettik aslında...
yani dow da her peryotta satta...
nedenlerden biri olarak , uzuna elim gitmedi bu yüzden işte...
-
840 ın tekrar deneneceğini belirtmiştim altında kapanış yeni dip yaptıracaktır. ya burası tutacak ya çökeceğiz.
perşembe yani 20 si kilit gün, yani 19 u olan yarında satışa devam.
perşembe ise ya ralli şelale var yani %8-9 luk hareket. aşağı da 7800-8000 aslında destek değil psikolojik destek, destekler 7500 ve 7100-7200 arası. 7882 kırılırsa hedef 6700-7100 arası ancak bu ilk düşüş dalgası olduğu için her seviyeden dönüş olabilir. dönüş olduğunda esas ayı rallisi olacaktır. sonrasında ikinci dalga düşüş ve ayı piyasası bitecektir. bu ay sonuna doğru ilk düşüş dalgası bittiğinde 5 aylık güzel bir long fırsatı verecektir. (ayı rallisi fırsatı). ikinci dalga düşüş 2009 da.
sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;62823]Ssiteme uymanın en kolay yolu sistmein başına borsadan ekonomiden anlamyan birini koymak. Sistem AL sinyali ve SAT sinyali için gereken açıklamaları yapıp şartlar sağlanınca işlem yap diyeceksiniz. Yoksa ekran seyredildiği sürece sistemden kopulur. Gerçi mbm ya da vob trader gibi güniçi al sata giriyorsanız orası farklı.[/QUOTE]
:DEleman tutalım komisyon verelim benimde aklıma gelmiyor değil
-
DJ hayali işlemcileri terse yatırdı :)
-
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6500/dododiphy6.png[/IMG][/URL][/IMG]
Bu verilerle dowda bu dip tutmayacak büyük ihtimal 6500 ler gösteriyor
-
izninizle şu şarkımı sölemek istiorum
samba rumba esmer bomba alem burda kızlar nerde eller havaya parti burda :D:D:D
-
[QUOTE=jelibon;62825]840 ın tekrar deneneceğini belirtmiştim altında kapanış yeni dip yaptıracaktır. ya burası tutacak ya çökeceğiz.
perşembe ise ya ralli şelale var yani %8-9 luk hareket. aşağı da 7800-8000 aslında destek değil psikolojik destek, destekler 7500 ve 7100-[COLOR="Blue"][B]7200[/B][/COLOR] arası. 7882 kırılırsa hedef 6700-7100 arası ancak bu ilk düşüş dalgası olduğu için her seviyeden dönüş olabilir. dönüş olduğunda esas ayı rallisi olacaktır. sonrasında ikinci dalga düşüş ve ayı piyasası bitecektir. bu ay sonuna doğru ilk düşüş dalgası bittiğinde 5 aylık güzel bir long fırsatı verecektir. (ayı rallisi fırsatı). ikinci dalga düşüş 2009 da.
sevgiler.[/QUOTE] Önce 7200 sonra 6500 ;)
-
[QUOTE=jelibon;62825]840 ın tekrar deneneceğini belirtmiştim altında kapanış yeni dip yaptıracaktır. ya burası tutacak ya çökeceğiz.
perşembe ise ya ralli şelale var yani %8-9 luk hareket. aşağı da 7800-8000 aslında destek değil psikolojik destek, destekler 7500 ve 7100-7200 arası. 7882 kırılırsa hedef 6700-7100 arası ancak bu ilk düşüş dalgası olduğu için her seviyeden dönüş olabilir. dönüş olduğunda esas ayı rallisi olacaktır. sonrasında ikinci dalga düşüş ve ayı piyasası bitecektir. bu ay sonuna doğru ilk düşüş dalgası bittiğinde 5 aylık güzel bir long fırsatı verecektir. (ayı rallisi fırsatı). ikinci dalga düşüş 2009 da.
sevgiler.[/QUOTE]
bence çöküş olucak. endeks de bi boy basıolar özellik de bugünde satış devam etti. fortis mal sattıkça belini dorultamaz garan. yalnız perşembedeki keramet ne? neden perşembe:)
-
Son yarım saat dow ayıları klasiği olcakmı bakalım
-
sabah futurlara kaldık son umut
-
-
Flat olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum.Mbm sistem bildi gibi sabah future belli eder yinede herkese bol şanslar iyi geceler...
-
[quote=okansak;62834]8400 gorecekmı acaba[/quote]
sizi kırmadı
sayın hexen ' den de yarın için bir strateji alırsak çok güzel olur.
-
sn. sazan hoşgeldiniz.. sizi burada görmek ne kadar güzel..
-
Dow a bugün son yarım saat ekibi basmaya gücü yetmedi, 8000-8100 aralığına sarkarak kapatamazlardı, bu aralık ciddi oldu, kırılırsa neler olacağını kimse bilmiyor, zaten dalga sayımına görede kırmayacak, herkes aşağılarda seviye veriyor, ama bana kalırsa bahsettiğim seviyeler helede 8000 aşağı kırılarak kapanmadan mümkün değil dow biyere düşemez, düşmezde.
Şimdi, bizim hikayemiz geceden belli olmaz ama şu denebilir, yurtdışında dow bu haftayı yükselerek kapatmasını beklediğimden, bizimkiler ayrışmışsa imkb gerçekten düşer, hani kafasına göre düşmüyorda ayrışma olduysa demek istiyorum. Yoksa iki hafta ayrış, ondan sonra barış anlamam ben:), ayrışmamışsa, yurtdışı yukarı ve mütaakiben bizde yukarı olamalıyız derim, hemde hayli yukarılara, bu sefer bu düşüşe başladığımız tepeyi geçmecesine, eğer o tepeyi geçemezse para yok voba, çünkü o zaman kısalardan ölümüne para kazanmak var diyebilirim, saygılar.
-
Vob 30 Aralık kontratları 5. dalga düşüşü pazartesi başlatmıştı, o ara yazmıştım bunu, sanırım bitti, şimdi abc yapar heralde eşek değil ya, 29000 seviyelerinde en son dalga boyu kısa kaldı, buradanda belli olmuş aslında, daha dikkatli inceleyenler vardır belki ama, sonuçta şimdi hareketli ortaklamaları yukarı yukarı kestikçe abc yide yaşar bitiririz diyorum, bakalım bunu bozacak tek şey tekrar 29000 seviyelerine inmesi olacak galiba, oda biraz zor şimdilik, saygılar.
-
son gunler seyansa az bakyorum..
sindi graf baktım..
yarın max 32050 yeresi gorulse gunler halen short signalde olcak..
sindi 32050.....28500 yeresi harket alanı...
yukarya ön acılması 32050 yeresine balı.. 32050 yeresi üstesi olmasa halen dusme potansta olcayız.. gün icte tecrube olan iyi trade eder.
-
USDYTL hakkında bir fıkra,
Yavru kutup ayısı bir gün annesine gidip sormuş "anne ben sizin çocuğunuzum değil mi?"..Anne cevap vermiş "tabi ki oğlum o ne demek"..aradan bir kaç sat daha geçmiş yavru kutup ayısı yine aynı soruyu sormuş yine benzer bir yanıt almış...bir süre sonra yine aynı souruyu sormuş...annesi bu kez patlamış "aaaaa yeter oğlum, nedir derdin senin, tabi ki bizim çocuğumuzsum!!!!" demiş... Yavru kutup ayısı biraz durakladıktan sonra "İyi de ben niye üşüyorum o zaman" demiş...
Şimdi gelelim USDYTL ye...Madem IMF anlaşması cepte gibi, Dicey indüstriyal de toparladı dün. EURUSD de fena değil... Eee bu USDYTL neden düşmüyor o zaman !!
-
[QUOTE=Astatin;62859]USDYTL hakkında bir fıkra,
Yavru kutup ayısı bir gün annesine gidip sormuş "anne ben sizin çocuğunuzum değil mi?"..Anne cevap vermiş "tabi ki oğlum o ne demek"..aradan bir kaç sat daha geçmiş yavru kutup ayısı yine aynı soruyu sormuş yine benzer bir yanıt almış...bir süre sonra yine aynı souruyu sormuş...annesi bu kez patlamış "aaaaa yeter oğlum, nedir derdin senin, tabi ki bizim çocuğumuzsum!!!!" demiş... Yavru kutup ayısı biraz durakladıktan sonra "İyi de ben niye üşüyorum o zaman" demiş...
Şimdi gelelim USDYTL ye...Madem IMF anlaşması cepte gibi, Dicey indüstriyal de toparladı dün. EURUSD de fena değil... Eee bu USDYTL neden düşmüyor o zaman !![/QUOTE]
herkese gunaydın
sizin sorunuzu bende düşündüm biraz araştırdım bankaların sendıkasyon kredılerını odemelerı ıcın dolar toplamaya basladıklarını ögrendim bu bir neden olabılır
-
[QUOTE=torsion;62860]herkese gunaydın
sizin sorunuzu bende düşündüm biraz araştırdım bankaların sendıkasyon kredılerını odemelerı ıcın dolar toplamaya basladıklarını ögrendim bu bir neden olabılır[/QUOTE]
başka bir neden de şu olabilir..
türkiye ile imf arasındaki görüşmeler şekil değiştirmiş. ihtiyati stand by yerine önceki gibi normal anlaşma yapılacakmış.. bunun görüşmeleri sürüyormuş. ve uzamış..
normal anlaşmanın zorluğu malum. ama ekonomik veriler elimiz mahkum diyor..bir sıkıntı da bu anlaşmayı yapıp yapmama tercihinde...dng
-
Sagolun Sn Jerfin,
Bu arada dünkü 29.65 ve 29.8 shortları ile güne başlıyorum. Bakalım stop ettirebilecekler mi ?
-
samba rumba esmer bomba
nerdesin muhtar amca
:D:D:D
-
geceden yarım kısaydım.. kalan yarıyıda 30300 den kısaldım..
şimdilik kısa devam...
5 sata gelmedi dahada.. alda henüz
sata gelirse yaslanırım arkaya....
-
i love you deutsche securities:)
-
DSİ yine sahnede...Bunlar basıyorlarsa akşam genelde DJ de çöküyor..Bu çöküş sıradan olmaz..8100 ltı intihar demek...EMme velakin şu kurtarma planı geçerse piyasa depkisi noolur kestiremiyorum..yoksa pençelerim sende bas diyor...sembolik 1 kısa ile devam..%99 flat :(
-
Günaydın arkadaşlar, iyi seanslar...
-
günaydın .. dünden uzundum hala uzunum .. malyetin 1000 puan aşağısı stoploss ..
-
19.11.2008 09:56:04 ABD'YE ÜS KULLANDIRAN ÜLKELERE MİSİLLEMEDE BULUNURUZ-İRAN
İran, olası bir ABD saldırısı
için üslerini kullandıran ülkelere karşı misillemede bulunacağını bildirdi.
İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri, ''İran'a
saldırı için topraklarını ABD'ye kullandıran ülkelere karşı misilleme tedbiri
alacağız'' dedi.
''Orta Doğu'daki ABD üsleri bölge ülkeleri için tehdittir'' diyen
Tuğgeneral Cezayiri, ''Biz gereken tedbirleri aldık, ABD Orta Doğu'daki hiçbir
üssünü İran'a saldırı için kullanamayacak'' ifadesini kullandı.
Cezayiri, yabancı ülkelerin bölgede askeri varlıklarını sürdürme
bahanesini ellerinden almak için, bölge ülkelerinin güvenliği sağlama konusunda
güçlerini birleştirmeleri gerektiğini söyledi.
İranlı komutan, olası ABD ve İsrail saldırısına ilişkin olarak daha önce
de "Umarız, ne Basra Körfezi, ne Hürmüz Boğazı ne de başka bir su yolunun
kapatılmasına gerek kalır. Ancak saldırıya uğramamız halinde kapatma zorunlu hale
gelir. ABD'nin içinde bulunduğu bütün zorluklara rağmen kabul etmeliyiz ki, deli
ve yolun sonuna gelenler olağan dışı işlere başvurabilir. Ancak İran, kendini
savunacak ve her türlü saldırıyı fırsata dönüştürerek düşmanların yenilgisini
hızlandıracak konumda. İsrail, bugün siyasi, ekonomik, güvenlik ve toplumsal
krizle karşı karşıya. ABD'nin silahları bile onu kurtaramayacak. İran'a yönelik
bir saldırıda her şeyden önce sahte ve eğreti rejimler ortadan kalkar. Ateş,
kurunun yanında yaşı da yakar, kendisini ateşten çok uzakta görenler hata
yapıyor. İran'a saldırı dünya savaşını başlatır" diye konuşmuştu.
ABD ve İsrail, İran'a yönelik askeri saldırının bir seçenek olarak masada
tutulduğunu açıklamışlardı.
AA
-
Shortların yarısını 29.6'da kapattım.
-
Kalan shortlarıda 29.2'de kapattım. Flat olarak takılalım bakalım.
-
devam kısaya ben....
5 ve 15 satta....
-
Bugün destekte çaktırmadan ver malı taktiği mi işleyecek bakalım? .dng
-
hexen baba yeni bi plan istesek??
-
Burada bir puştluk var ama nedir bakalım, Efg alış 10.000 kusr, Deutche satış, 10.000 kusur,
Bunlar madem bu işlemi yapmak isterler niye özel emirle almazlar 10.000 tane, bence yon yukarı mal topluyorlar...
-
Şu dolar 1,67(spot) geçemedi.Bu günkü datalar eşliğinde geçer mi?Geçer se hadefi neresidir?
Bu konuda bir yorumu olan arkadaşlar?
-
Fıtch: Turk Bankaları Kısa Vadede Zorluklarla Karsı Karsıya
-matrıks-
-
[quote=otobus;62876]Şu dolar 1,67(spot) geçemedi.Bu günkü datalar eşliğinde geçer mi?Geçer se hadefi neresidir?
Bu konuda bir yorumu olan arkadaşlar?[/quote]
1.67250..
USDYTL de benim sistem günlükde bile 1.649 dan al vermişti dün. Önceki zirvenin üstünde kapatırsa bum bum..
-
[QUOTE=Astatin;62878]1.67250..
USDYTL de benim sistem günlükde bile 1.649 dan al vermişti dün. Önceki zirvenin üstünde kapatırsa bum bum..[/QUOTE]
Zaten 1,64 dirençti.Şu senin sistemin bilgilerini,zaman periyotlarını,indikatörlerini falan gönderebilirmisin?
Bir de doların hedefi ne olabilir.?
-
[QUOTE=teo;62875]Burada bir puştluk var ama nedir bakalım, Efg alış 10.000 kusr, Deutche satış, 10.000 kusur,
Bunlar madem bu işlemi yapmak isterler niye özel emirle almazlar 10.000 tane, [B]bence yon yukarı mal topluyorlar[/B]...[/QUOTE]
toplasınlar istedikleri kadar...
habersiz uçmazlar herhalde...
sistemler al verene kadar kısaya devam....
altta neresi var kimse bilemez onu...canları nasıl isterse