:..:Fdjı kapandık düşmezsen namertsin kereta.:..:
Printable View
:..:Fdjı kapandık düşmezsen namertsin kereta.:..:
[quote=Astatin;134960]multipass 46150 al, 47325 satla gelen huşu ve kar ile geceye full kısa[/quote]
lem 40 yılda bir aynı pozda girdik.lem sen uğursuz adamsın lem...patlamıyak sonra :p
geceye 47.150 SHORT...
güzel bir gün oldu benim için.
46.475 LONG -47.450 FLAT
47.150 SHORT- ?
inşallah bundanda güler yüzümüz...
forumcek inşallah!
[quote=Larossıan;134952]Fdjı sistemde yamulmuş vaziyette bu tutmaları akşama görecem bakalım.:D[/quote]
abi diyorum ya, benim histeme en yakın sistem seninki diye. gittikçe daha çok yaklaşıyor histem-sistem çizgileri.
o bişey değil, yakında senin indikatörleri çözersem şaşırmam :D
bu gece dow çok çanaklı geçecek gibi .boks.
Yaw bir arkadaş 13-14 temmuz tarihleri verip duruyordu fibo ya göre o gün dönüş olacak diye. Şimdi dikkat ettim de bugün 14 temmuz ve imkb 100 zirve yaptı :D
[QUOTE=abdullah yıldız;131013]özgür stres yapma ayılar içinon gün daha beklemen lazım neden on gün kasım dibinin 233 gün sonrası 13 temmuza geliyor bu tarihe kadar trend bozulmaz fibo öyle diyor[/QUOTE]
[QUOTE=abdullah yıldız;133954]bu hafta sert hareket olmaması lazım fibo teknigine göre esas kırılmanın önümüzdeki hafta olması gerekiyor 20 kasımın 233 gün sonrası haftaya ancak ne tarafa kırılacagını kestirmek zor sisteme göre haftalık olarak en az yüzde beş bi tarafa kopması lazım piyasanın[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;134967]Yaw bir arkadaş 13-14 temmuz tarihleri verip duruyordu fibo ya göre o gün dönüş olacak diye. Şimdi dikkat ettim de bugün 14 temmuz ve imkb 100 zirve yaptı :D[/QUOTE]
Buldum; sn. abdullah yıldız yazmış...
mart ortasından beri üzerinde işlem gördüğümüz günlük ortalamayı bu aralar fazla test etmeye başladık.bugünkü kapanış değeri 46150..bu seviye altında satışlar derinleşebilir,3/4 aydır herkesin dilinde olan pozitif ayrışımda son bulur..
dipteki halka günlük ortalama üzerine çıktığımız dönem ( mart ortası ) , tepedeki halkalar ise sırasıyla haziranın ilk yarısı ve son bir hafta..
[IMG]http://i32.tinypic.com/2qwlu2p.gif[/IMG]
yukarıdaki grafiğin indikatör eklenmiş hali;
haziran sonrası sürdürülmek istenen yukarı hareketin göstergelerce onaylanmadığını görüyoruz..fiyatlar yukarı zorlarken göstergeler alçak tepe yapıp dönme eğiliminde..
[IMG]http://i31.tinypic.com/vhutya.gif[/IMG]
uzun süredir ilk defa geceyede short girdim bilenler biliyordur gün içinde bazen shorta dönsemde geceye pek kolay short pozisyonunda girmemiştim. belki milat olur inşallah
çok uzadı bu yataylık...
yataylıktan dolayı birinin kalbini kırdıysam affola
herkese iyi akşamlar
bu yataylık ne zaman bitcek yaa..sıktı artık..herkes şort maşaalah.. ben flatos..
kapanısa gore dow ve fdow kactı acaba tesekkurler
[quote=QUEEN;134972]bu yataylık ne zaman bitcek yaa..sıktı artık..herkes şort maşaalah.. ben flatos..[/quote]
kraliçem bittiğini hiçbir zaman farkedemeyiz ne zaman dipten/tepeden 3-4 bin kopmuş olacak o zaman aaa yataylık bitti diyeceğiz:(üüü:o:D::::rolleyes::cool::eek: