[QUOTE=enorton;134861]Akılla alakası var mı sizce :) Hem Pascal ı bulan benim, biranda yokedebilirim :)[/QUOTE]
BJK yönetimi de gözünün yaşına taraftarın sevgisine ve getirdiği maddi manevi başarılara bakamdan yok etti zaten.
Printable View
[QUOTE=enorton;134861]Akılla alakası var mı sizce :) Hem Pascal ı bulan benim, biranda yokedebilirim :)[/QUOTE]
BJK yönetimi de gözünün yaşına taraftarın sevgisine ve getirdiği maddi manevi başarılara bakamdan yok etti zaten.
Djı de bozuldu sistemde kapanışa hak getire artık.:..::..:İyi akşamlar cümleten
[QUOTE=GOKHANFINDIK;134984]Babam sorun da o zaten para kazanamıyorlar.Boş şeylerin arkasından koştukları için kazanamıyorlar.Ha herkes kazanmıyor değil ama.Başka birşeylerle yoğuruyorlardır öyle kazanıyorlardır.Sen daha geriden geliyorsun sanırım yazılara.Yoğunsun.Neyse short devam.İmkb sinyali çaktı bugün.[/QUOTE]
Millet gitti diye iki gündür akşamdan akşama bakıyorum. :D
[QUOTE=abdullah yıldız;134986]sayın enerton bu aralarda bir kırılma beklentim var ancak bu aşagı da olabilir yukarıda bunu bilemeyiz ama koptugu yöne gidecektir bir süre[/QUOTE]
Adam akıllı düzeltme yapmadan 29000den beri çıkıyoruz.
Yukarı hareket olursa kırılma demek biraz haksızlık olmaz mı?
[quote=VOBiX;134990]Adam akıllı düzeltme yapmadan 29000den beri çıkıyoruz.
Yukarı hareket olursa kırılma demek biraz haksızlık olmaz mı?[/quote]
Kırılım aşağı olacak yüzde 90 ihtimal.Yüzde 10 da yukarı ihtimal veriyorum.
[URL]http://www.metacafe.com/watch/628650/sexy_brazilian_funk_if_she_dance_i_dance/[/URL]
Astiye benden hediye olsun.:D:D:D
yuaw graliçhem kus bakma pda da sorun oldu namıssız modemlik görevi virdik ya bi havalarda açılmayorum didi deli etti beni :::
ne gündü be [IMG]http://sc.webmessenger.msn.com/10.1.0323.0/session/images/emoticons/smile_regular.gif[/IMG]
dünden kalan 46300 ortalamalı shortlarla geceyi dönerken dow'un yaptıkları karşısında sabah ola hayrola temennisiyle yatıp uyudum. sabah 47550'i gördüğümde paniğe kapılmadan buradan shortlara ilave yapmak istedim ama henüz erken olduğunu düşünüp 47750 ve üstünü bekledim. tren de kaçtı tabii bu arada. neyseki 46700-46575=125 puan artı ile teminatları azıcık yükseltmiş olduk. yarın artı açarsa bu defa shortlara kesin ilave yaparım gibi. hadi hayırlısı bakalım :..:
intel bilançosu açıklandımı ki
fdji grafiginde uzun yeşil çuk oldu benim matriksde
[QUOTE=truva;135000]fdji grafiginde uzun yeşil çuk oldu benim matriksde[/QUOTE]
Vade değişecek herhalde. 8735 i görmüş foreks fx2000de de.
Uzun çubuk falan bilmem de sanırım imkb nin biletini kestiler.Hergece short.