diğer forumlarda da fdow'un 8735'i gördüğü tartışılıyor.. bence 8375 verisini birileri 8735 olarak girdi..
.dng
Printable View
diğer forumlarda da fdow'un 8735'i gördüğü tartışılıyor.. bence 8375 verisini birileri 8735 olarak girdi..
.dng
fdow 8738 deydi geri geldi Ohaaaaaaaa dedim sanki bizimkıler öyle cubuk mu olur.. bizimkılerden ögrendıler bu tur hareketlerı kesin:D
[quote=VOBiX;135001]Vade değişecek herhalde. 8735 i görmüş foreks fx2000de de.[/quote]
vade eylülde değişiyor VOBIX.
dangalağın birisi taramıştır.bizim HSBC nin 50.000 yaptığı gibi.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5784/adszrfj.jpg[/IMG]
vay beeeee
[quote=GOKHANFINDIK;134806]Akşam görecez abi tırışka verişmi geberteceklermi.Darmadağın olacak bu imkb.Aşağı yolculuk başlıyor.Hiç de tırışka değil bu satışlar.Dow yüzde 3 e gelmiş.Biz eksi oluyoruz nerdeyse.İmkb eksi oldu da.Aşağı düşecez.Sen gerçi öngörülerde başarılısın.Benim doluyor vaktim yakında yollayacan beni vobtan.[/quote]
Kahrolsun alıntı yaptım.Egomu tatmin ettim.Sabah yazmışım demiştim ben demiştim bildimmmmmm.Oley para kazandım.Yuppi.Bırakın ya bu tırışka işleri.Kazanın yeyin yatırım yapın şu aq parasını.Gelip burada demiştim bildim muhabbeti yapacağınıza.Ekstrenize yansısın rakamlar yiyin için sıçın.:o:DAllah verdiği nimeti kulunun üstünde görmek ister.Üstünüze başınıza da alın aq parası ile.Bir halta yarasın.Bankada milyon doları olup da yırtık çorapla gezen birini tanıyorum.Aklınız gider.Allah demekki öyle haketmeden kazanana yemeyi de nasip ettirmiyor.Zelil damgasını vuruyor.İbret için gösteriyor etrafına.İyi geceler.
çubuk değil o..küskü küskü..yarın IMKB deki küskü
düzelttiler FDOW verilerini.
8.437 en yüksek görünüyor.adrenalin oldu gece gece...
lem asti sen uvursuz adamsın lem.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]15 Temmuz Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP İşsizlik Sigortası Değişimi (Haz) 11:30 41,3K 39,3K Yüksek [/U]
[U]GBP ILO İşsizlik Oranı (3a) (May) 11:30 %7,4 %7,2 Yüksek [/U]
[U]EUR TÜFE (a/a) (Haz) 12:00 %0,2 %0,1 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (10 Tem) 14:00 %10,9 Düşük
[B]USD TÜFE (a/a) (Haz) 15:30 %0,6 %0,1 Yüksek [/B]
[B]USD Empire İmalat Endeksi (Tem) 15:30 -5 -9,41 Yüksek [/B]
[B]USD Sanayi Üretimi (Haz) 16:15 -%0,6 -%1,1 Yüksek [/B]
[B]USD Kapasite Kullanımı (Haz) 16:15 %67,9 %68,3 Yüksek [/B]
[B][U]USD haftalık petrol stok verileri (17:35)[/U][/B]
[B]USD Fed Toplantı Tutanakları 21:00 Yüksek [/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B]Maliye Bakanlığı Haziran ayı bütçe dengesi ve faiz dışı denge sonuçlarını açıklayacak[/B]
[B]TUİK Nisan istihdam verileri (10:00)[/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8260[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]8276[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
Jp morgan: Ufukta ımf anlasması yok - referans referans gazetesının haberıne gore; uluslararası yatırım bankası jp morgan chase bank, turkıye ıle ımf arasındakı ılıskılerın son donemde ıyılesme gostermesıne ragmen, yakın gelecekte bır anlasmayı ongormedıgını acıkladı gazetenın ınternet sıtesınde konuyla ılgılı olarak bugun yayınlanan haber asagıda bulunuyor: " jp morgan'dan yarkın cebecı ımzası ıle yayınlana raporda, "turk yetkılıler ıleımf arasındakı ılıskıler gelısme gostermesıne ragmen, basbakan tayyıp erdogan,bır stand-by anlasmasının ımzalanması ıcın gereklı onayı vermekten uzak"acıklamasında bulundu. Raporun ımf ıle ılgılı kısmında su acıklamalara yerverıldı: "her ne kadar, hem hazıne ve tcmb, ımf programını desteklese de ve hemde ımf'nın yenı ekonomı ekıbıne yaklasımı olumlu olsa da, yakın gelecekte bıranlasma olasılıgının cok az oldugunu dusunuyoruz." turkıye, 2008 mayıs ayındabıten ve 10 mılyar dolar kredı saglanan son ımf programından sonra yenı bır ımfanlasması ımzalamadı. Bu tarıhten sonra gerek uzmanlar, gerekse de yatırımcılartarafından ımzalanması beklenen yenı bır ımf programının krız donemındeturkıye'ye olan yatırımcı guvenını artıracagı belırtılıyor. Bankaacıklamasında, merkez bankası'nın enflasyondakı dusus trendını goz onundebulundurarak, faızde temmuz ve agustos aylarında toplam 75 puanlık ındırımegıdecegı tahmınınde de bulundu. Jp morgan ındırım oranlarını, bu ay ıcın 50puan, agustos ıcın ıse 25 puan olarak ongordu."-matrıks-
[i]ABD borsaları, beklenenden daha iyi gelen şirket karlarının zayıf tüketici talebine ilişkin endişeleri arka plana atmasıyla birlikte ılımlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Perakende satış verisi beklenenden biraz iyi gelerek tüketici hisselerine alım getirirken, doğal gaz fiyatının % 5 sıçraması enerji hisselerini yükseltti. Asya'da yükseliş eğilimi Intel bilançosunun etkisi ve madencilik şirketlerine gelen alımlarla sürdü.[/i]
gut mornik VOBORSA,
güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
Aşk engel, trend DJ tanımaz..bol kazançlar..