-
[QUOTE=goldmund;135050]formüllü bi sistem oluşturmayacak kadar acemisiniz sanırım ama zaten arkadaşlar bir sürü sistem sinyali yayınlıyor.bunlara bakabilirsiniz....
en basit ise sürekli izliyorsanız 5 dakikalık grafikte 100 lük ortalamayı 20 lik ortalama yukarıya keserse alın aşağı keserse satın
sürekli izlemiyorsanız geniş stoplu aynı şeyi 60 dakikalık grafikte yapabilirsiniz.bu anlattığımın geçmiş durumlarını izleyin fena sonuç vermediğini göreceksiniz.
kendiniz grafikler üzerinde başka çalışmalarda yapabilirsiniz....[/QUOTE]
abla işe yaradı 5 dakikalık grafik 46.930 dan al verdi...şimdi eldekilerin yarısını satmak için fiyatın 20 liğin altına sarkmasını beklerim...tamamını satmak için ve kısaya geçmek için 100 lüğün altına sarkmasını beklerim...
-
[quote=Larossıan;135085][URL="http://img43.imageshack.us/i/screenhunter3.png/"][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL][/quote]
Üstat sistem 10 gibi sinyal vermiş herhalde, İşlerinizi yoğunluğunu bilemiyorum ancak mümkünse bizi en kısa sürede bilgilendirirseniz seviniriz inan senin sistemin tersinde pozisyonda durmak akıllı ,işi değil,
-
fdow maşallah hiç yorulmadı bugün
-
fdjide ki dun 23:00 deki uzun yeşil bar silinmiş mi matrksde
-
[quote=chn69;135093]fdow maşallah hiç yorulmadı bugün[/quote]
evet dikkat çekici bir durum..
kendisi bu oranda artarak başlayabilirmi orası ?
-
[i][color=#FF0000][b]Euro bölgesinde TÜFE % 0.1 düştü [/b][/color]
16 ülkenin dahil olduğu Euro bölgesinde yıllık tüketici fiyat endeksi Mayıs ayındaki yatay veri sonrasında Haziran'da % 0.1 düştü. Rakam Eurostat tarafından önceden duyurulan tahminlere yakın geldi.[/i]
-
[QUOTE=tuareg;135066]Yarın aksı yonde yorum yaparsın, en belalı dusmanın olurum, sımdıden soyleyeyım de:):)[/QUOTE]
Yazıyı yazdıktan hemen sonra çıkmam gerekti! Şimdi geldim.Düşman olmada uzuna döndüm yav! Tosunlarım dahil tüm sistemlerim alda birazdan gene çıkacam!Bi huzur vermediler anlayacağın! :(
-
[quote=YAVUZHAN;135088]225 kalktı 250 den bile aldılar kaçırmışsın :)
400/500 aralığınada yaz :)[/quote]
dün geceden kendi kendini motive etmişsin 47 bin üstünü satarım diye..
-
1. seansın ardındn herkese merhaba..
Fantom arkadaş nerde ? Dün kapanışta burda [U]Tırışkadan verişler bunlar [/U]tam veremiyorlar dediğimde arkadaş sövüyordu. İnşallah long kalmazsın dedi...
Bunlar psikolojiye oynuyorlar. Dün herkes DOw düşecek dedi.. Ben geceye LONG girdim... Şİmdi baktım uçmuş...iki günde yüzde 180 kazandım...
Siz de ne düşünürseniz ne olması gerekiyorsa tersine oynayın..Düşüş trendi daha başlamadı.
[U]Çıkış trendinde ve dik eğimli yükselen kanalda olduğumuzu unutmayalım. 2 aşağı 5 yukarı[/U]
-
[QUOTE=TIFIL;135053]47100 kırabilirsek 47450 yi test edebiliriz...bence...[/QUOTE]
demiştim dimi ibrahim.....brv
-
47,500 hayırlı olsun... :D
-
[quote=MMO;135092]Üstat sistem 10 gibi sinyal vermiş herhalde, İşlerinizi yoğunluğunu bilemiyorum ancak mümkünse bizi en kısa sürede bilgilendirirseniz seviniriz inan senin sistemin tersinde pozisyonda durmak akıllı ,işi değil,[/quote]
işim yoğundu biraz sinyal gelirse söylerim.