-
[QUOTE=selçuklu;135200]vobix daire içine aldığım kısımda yok bir formasyon ... bayrak gibi bişey var oda tepede olmaz .. yoksa haftalıklar gnülükler herşey uyumsuz o grafta[/QUOTE]
Benim işaretlediğim alana benziyor işte boşluklu çıkmış yukarı yatyada tarak gibi olmuş. Sonra düşmüş. O yüzden dedim. İstersen onu dörtgene çevirip yukarı koparacak formasyonalr da bulabiliriz.
-
Benim histem de satta sabahtan beri.
Günlüklerde hem gARANda hem VOBda hem de FDOWda negatif uyumsuzluk var.
-
pis vereceeekkler hem de piss :)
-
-
dow süper başladı,future un hakkını verdi.
8400 üstündeki dow piyasaları güçlendirir..
-
Uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar.
Son kaybımdan sonra (sıfırladıkdan sonra demek daha doğru) tekrar aranızdayım ve yarından itibaren tekrar işlemlere başlayacağım.Sözümü tutamadım yani :(
Neyse herkese merhabalar özlemişim forumu :)
-
dow 8500'e koşar sanki :eek:
-
Benim histeme göre bugün çöküş olması lazımdı ama % 2 yukardayız... :(
-
kan kan kan...şortalık kan olacak..
-
[quote=ÖZGÜR EFE;135207]Uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar.
Son kaybımdan sonra (sıfırladıkdan sonra demek daha doğru) tekrar aranızdayım ve yarından itibaren tekrar işlemlere başlayacağım.Sözümü tutamadım yani :(
Neyse herkese merhabalar özlemişim forumu :)[/quote]
degerli forumdaşım işlemleri fullemeden düşük kaldıraçla yaparsan bu piyasada her zaman yaşama şansın olur belki az kazanırsın ama bat mazsın da
-
[quote=ÖZGÜR EFE;135207]Uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar.
Neyse herkese merhabalar özlemişim forumu :)[/quote]
geçmiş olsun,başarılar bundan sonrası için..
-
dişe diş kana kan intikamm intikammm...DJ in yükselişi ile VOBIX in ikinci tepesinden malı halka arz ediyorlar sanırsam