vay be...coskuya bak
Printable View
vay be...coskuya bak
[QUOTE=abka;135233]geceye 48.000 den full kısa..[/QUOTE]
uzunlardan iyi kazandık bugün...
bende kısa girdim 48 binden ama 37500 ü geçen spot para kazandırmaz gibi duruyor.
1/3 kısaldım korkudan....beklentinizi alabilir miyim..yarın pek izleyemeyeceğimde ...
halilcim 15 bın kontratla yakın poz la kısa acms bugun..3 gundur cok dogru gıdıo bakalım nolcak
[quote=goldmund;135239]uzunlardan iyi kazandık bugün...
bende kısa girdim 48 binden ama 37500 ü geçen spot para kazandırmaz gibi duruyor.
1/3 kısaldım korkudan....beklentinizi alabilir miyim..yarın pek izleyemeyeceğimde ...[/quote]
dow iyi başladı,nasıl bitirecek bakalım ?
benim için 8400 üstü kapanış iyi kapanıştır.
son durum 47375 stop !
47200 altı kısa olarak kapandı bende.
yarın açılışta 150 / 200 puan yukarı yapar bu seviyeler..
[QUOTE=goldmund;135239]uzunlardan iyi kazandık bugün...
1/3 kısaldım korkudan....beklentinizi alabilir miyim..yarın pek izleyemeyeceğimde ...[/QUOTE]
tüm sistemler al da..uzundan iyi kazanmanın rahatlığıyla, dow %2 fiyatlandığından,uyumsuzluklara binaen..kazanırsam şans olacak..
anadol dan 14 bın kısa acan tayfadandır heralde..
Saatlik grafikte sistemimin davranışını görüyorsunuz! Son 3 saatte al-sat ve al olmak üzere saat başı sinyal verdi.Bu şekilde sık sinyallerin sonunda yüksek montanlı hareketler oluyor bu sebeble az da olsa long bıraktım.Gann direncinide kırdık günlük grafikler tadından yenmiyor.Zaten al-tut sinyali vardı bugün tekrar onayladı.15 dk malum kuzucuklar alda!
future un gün boyu yaptığını şimdide aslı yapıyor..
asılı kaldı 1,7 + % ye.
önce 11:00 ola sonra sabah ola hayrola.
cümleten iyi akşamlar !
gün içinde + olan durumu, son 1 saatte yediğimiz dayak sonrası ciddi bi eksiyle kapattık.
"yine çok gitti, burdan döner" cümlesinin kurbanı olduk.
yapacak bişey yok. olan oldu.
asıl canımı sıkansa bir kez daha haklılığıma yenik düşmek...
neyse, sabah ola hayrola.
PY, senden bi 550 puan alacağım var.
faiziyle 1280 puan yapar. sen ona düz hesap 1725 de, yaz bi kenara!
herkese iyi akşamlar...
[quote=BORSACIOZGUR;135099]1. seansın ardındn herkese merhaba..
Fantom arkadaş nerde ? Dün kapanışta burda [U]Tırışkadan verişler bunlar [/U]tam veremiyorlar dediğimde arkadaş sövüyordu. İnşallah long kalmazsın dedi...
Bunlar psikolojiye oynuyorlar. Dün herkes DOw düşecek dedi.. Ben geceye LONG girdim... Şİmdi baktım uçmuş...iki günde yüzde 180 kazandım...
Siz de ne düşünürseniz ne olması gerekiyorsa tersine oynayın..Düşüş trendi daha başlamadı.
[U]Çıkış trendinde ve dik eğimli yükselen kanalda olduğumuzu unutmayalım. 2 aşağı 5 yukarı[/U][/quote]
Koçum biz çok gördük öyle.Tırışka veriş değildi ozamanki.Şimdiki de tırışka alış değil.Bu işler böyle.Edebiyat yapma.Para kazan ye.Yoksa sakız bile alamıyorsan masal anlatma.
[quote=unlimitted;135246]gün içinde + olan durumu, son 1 saatte yediğimiz dayak sonrası ciddi bi eksiyle kapattık.
"yine çok gitti, burdan döner" cümlesinin kurbanı olduk.
yapacak bişey yok. olan oldu.
asıl canımı sıkansa bir kez daha haklılığıma yenik düşmek...
neyse, sabah ola hayrola.
PY, senden bi 550 puan alacağım var.
faiziyle 1280 puan yapar. sen ona düz hesap 1725 de, yaz bi kenara!
herkese iyi akşamlar...[/quote]
geçmiş olsun kurtarırsın sen fazlasıyla
[quote=7410;135248]geçmiş olsun kurtarırsın sen fazlasıyla[/quote]
saolasın 7410. yoktun bi süredir?
hoşgeldin diyelim tekrar.. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]