stop çalıştı ve flat e geçtim..
kısa için 48 bin altını bi görmek lazım..
Printable View
stop çalıştı ve flat e geçtim..
kısa için 48 bin altını bi görmek lazım..
full short.
325 sola gecerse long geri
garantiyi haşat ettiler..
Larossian kocaoğlan satta mı?
[QUOTE=abka;135312]YÖK üyesi istifa etmiş.sebep ise katsayıların eşitlenmesi,yani fırsatda eşitlik olacak...
[B]iyi halt yemiş...[/B]meslek liseleri ve imam hatipler bu memleketin evladı değil mi...en az diğerleri kadar bu vatan için fedakarlık yapmazlar mı...
ben meslek lisesi mezunuyum...bizim sınıf 21 kişi idi..1994 öss,öys de 18 kişi ünivesiteye girdi. kimi mühendis,kimi,doktor,kimi avukat oldu..verilen [B]eksik eğitime [/B](meslek liselerindeki matematik,fen,türkce düz liselirin bile 1/4 ü kadardır)ragmen binlerce kişiyi geçtiler...
herkese 195 dakikada 3 test veriyorsun..başaran kazanır..eksik katsayı ile bunca potansiyeli atıl bırakmanın anlamı ne...[/QUOTE] Sayın abka size sonuna kadar katılıyorum.ben de meslek lisesi mezunuyum ve yıllardır bunun sıkıntısı her yerde karşıma çıkıyor. dediğin gibi biz de bu vatanın evladıyız biz de vatanımız için omzumuza verilen yükü seve seve taşırız ama inanın insanı bazen o kadar bezdiriyorlar ki...bazen lanet ediyorum.memleketin eğitim politikasına ideolojik olarak değil; vatan millet insanlık uğruna yön verecek kimseleri en kısa zamanda oralarda görmeyi diliyorum.yoksa çok vatan evladı ve ailesi küstürülür.
bugün GARAN'ı yediriyorlar, ISCTR kararsız her an satış yiyebilir, AKBNK bu haklarını kullandı zaten, YKBNK da potansiyel yapıyor yarın onu da verirler.. yarın 46xxx'lere döneriz.. gibi duruyor bana göre :rolleyes: ( kaynak : sistem değil histem :..: )
halil de alıma geçmiş bu arada
48100 altında saatlik multipassda sata geçer..bu enteresan 15 ve 60 dklık birbirine bu kadar yakın yerlerden sinyal verince, takip edne hareket şiddetli olur...tabi 60 dk da sat verrise koşuluyla
[url]http://www.habertup.com/NewsDetail.Asp?NewsID=554&Title=Y%F6k-%FCyesi-B%FClent-Serim-istifa-etti..-Haber-Gazate-D%FCnya[/url]
ben de katılıyorum sizlere
bence eşitlik olmalı katsayı eşitsizliği saçma..
TOKOBA, KIRMIZIYI tanıdınmı....vodafone :)
[IMG]http://i29.tinypic.com/7330vc.jpg[/IMG]
[quote=booth;135330]halil de alıma geçmiş bu arada[/quote]
halil önceden sattıklarını alıyor extra bir durum yok..boks.
ben geçen sene üretim yapan bir firmada yönetici idim.
Bizim ustabaşı dedi ki:
Şimdi hindistandan yazılımcı çinden mal alıyoruz,
Yakında kaynakçı ve tornacı alacağız.
Çok haklıydı çünkü kalifiye eleman bulamıyorduk,
Imam hatipleri yok etmek için mesleki eğitimin içine resmen ettik..
Gidin Almanlardan örnek alın biraz...