Bence Dow geçen ay denedeği 8850-8900 doğru yavaş hareketlerle bir deneme yapacaktır.Ardında ağustos başından itibaren 7000 lere doğru sert bir düşüş yaşayacaktır.bugün bence 8675 kapatır..
Printable View
Bence Dow geçen ay denedeği 8850-8900 doğru yavaş hareketlerle bir deneme yapacaktır.Ardında ağustos başından itibaren 7000 lere doğru sert bir düşüş yaşayacaktır.bugün bence 8675 kapatır..
Merkez Bankası 0.50 puan indirim yaptı.. .boks.
Sigara yasağı için kuleli şemsiye icat etmişler..
Fiyatları 750-3000 TL arası değişiyormuş..
Yeni uyanık sektör, UFO ısıtıcılar gibi gazlarlar bu fiyattan ilk alıcılara..
Deli para..
Yakında da Çinliler el atar sektöre :..:
[quote=GOKHANFINDIK;135377]Sen tahmin yaptın başka hakkın yok bugünlük.:..:.lelele[/quote]
:))) kaç demiştimki? valla ne olursa olsun yarın fazla eksi yada artı açmayız bence. gün içinde karar verilecek yöne.
arkadaşlar cnbce de battlestar galactica nın final fragmanında bi müzik çalıyor..söyleyeni ve şarkı ismi nedir bilen varmı aceaba?teyzeye bi yardımcı olun:)
dow hodri meydan diyor yine..
[quote=YAVUZHAN;135383]dow hodri meydan diyor yine..[/quote]
her yanı hodri meydan olsa kaç yazar .boks.
dün +256 yaptı biz ne ettik? +275 .kom
bu 9.000 görmeden içinin yağı erimez.
son 5 dakika dow biraz geri :D
[quote=martoniki;135360]bu geceki dow kapanış tahminleriniz ?
bence 8569,31 :..: veya 8712,34 :mad:[/quote]
üst hedefe ( 8712,34 - 8711,82 = 0,52 ) puan fark... vaybeeee :..:
[quote=GOKHANFINDIK;135362]Abi ben seni merak ediyordum sen yazmadın iki gündür.Geçmişte en son geceye kısa kaldığın yazıyor.Uzun olduğunu hiç yazmamışsın.Nerde acaba dünkü uzunları aldım diye yazdın mı?Nerden uzunladın bu arada.[/quote]
hiç sorma yatayın son günü benide terse getirmişlerdi gece dowda bir anda yukarı çizen adamı görünce fena işkillendim sabah açılışında fiyata sisteme bile bakmadan ne var ne yok shortları longa çevirdim 1 defa stop oldum sonra 47050-125 deki her kademede den tekrar long ve bugüne kadar devam. canım çok sıkkındı...ancak diğer foruma yazabildim...
beni biliyorsun py nin paçasındayım nereye giderse oradayım.çok çıktı shortlayayım çok düştü longlayayım bana yasak:) yeterki bir yöne gitsin. yatayda paçasını sallıyor ama:..:
mr.sazan...mr.sazan...
yine kayıplardasınız...olmuyor...olmuyor...olmuyor...
herkese günaydın.
çok yükseldi satalım, çok düştü alalım diye düşünen arkadaşlara tavsiyem, çok yükselmesine sebep olan adamların yani kontrat miktarı binlerle ifade edilen vatandaşların, sen muhteşem yerden shortla diye yükseltmeyeceğini düşünmeleridir...bu alemin bi akıllısı biz değiliz herhalde...:)))
dün ve önceki günkü hareketlerden sonra destek ve dirençler biraz değişti.
benim baktığım parametrelerin gösterdiğine göre;
destekler: 48,075/47,625**/47,400***/47,250****
dirençler: 48,250/48,350/48,475**
lütfen [B]rakamları[/B] alıp sattığımızı unutmayın. alınmayacak veya satılmayacak nokta yoktur. bizler pahalı endeks alınmaz derken adamların 48.000'den 5-10 biner kontratlar aldığını aklınızın bir kenarında tutun.
herkese bol kazançlar...