[url]http://kurse.focus.de/topflop?ID_NOTATION=20735&SORT=VOLUME_RANGE_DESC[/url]
dax da en çok işlem hacimliler
dunden bile daha iyi duruyor
shortlar dikkat etsin derim
Printable View
[url]http://kurse.focus.de/topflop?ID_NOTATION=20735&SORT=VOLUME_RANGE_DESC[/url]
dax da en çok işlem hacimliler
dunden bile daha iyi duruyor
shortlar dikkat etsin derim
açık pozisyon sayısı artıyor
vobix hangi senaryo bu
yanılmıyorsam geçen sene son baharıydı ve yine günlerden cuma ydı. ve yine citi bilanço açoklayacaktı. ve yine dışarıda bütün borsalar +1 ler civarında ve üzerindeydi. ve ve yine bizim borsa eksideydi ama şimdikinden biraz daha eksiydi. citi 1 dolar civarında zrar bekliyorlardı. saat 1 de citi 1 doların üstünde zarar açıkladı ve dünyada ki bütün borsalar citi nin bu yüksek gelen zararını kutlamışlardı. bizim ki dahil + %5 ler civarında artarak. içimden acaba yine mi demek geçiyor ama bunlar bi defa yaptıklarını artık tekrarlamıyolar.
[U]48125 EK LONG... Nası tutuyolar ? 48000 im stopp... [/U]
Dax 20 puan düştü......kademeye veriyolar millet su gibi yağıyo kademeye alıcı geliyo..
Garanti 4,60 a kadar kalkabilir bugün...
[quote=BORSACIOZGUR;135430]
Garanti 4,60 a kadar kalkabilir bugün...[/quote]
Kalksın bir an evvel de uzunları kısalayalım :..:
Yavuzhan kademe verebilirmisin teşekkürler.
[QUOTE=juliano;135420]eee şimdi kardeş sen relatif deyince ben de rsi anladım. ama sen relatif olarak dow u sölemişsin bu konu beni aşar. bu gibi büyük ve özel dikkat isteyen konular hakkında ben sağlıklı bi yorum yapamam . bu tür özel ihtisas gerektiren konuları ben dayıma ve burada ki diğer büyüklerimize bırakıyorum. saygılar.[/QUOTE]
DOW 8900e yakınken 48125ü görüp 8700de 48500leri görüyorsa odwa göre güçlüyüz demektir.
[QUOTE=truva;135428]açık pozisyon sayısı artıyor
vobix hangi senaryo bu[/QUOTE]
Fiyat şu an yatay senaryo4 te. Fiaytlar belli bir yöne kırılırken de bua rtış korunursa ve eksiye geçemzse o yön güçlenir. Senaryo 1 ya da senaryo 7.
48,075de alçalan üçgen kırılınca o su gibi satışlar sağanak olabilir.
Herkese afiyet olsun
[quote=VOBiX;135434]Fiyat şu an yatay senaryo4 te. Fiaytlar belli bir yöne kırılırken de bua rtış korunursa ve eksiye geçemzse o yön güçlenir. Senaryo 1 ya da senaryo 7.[/quote]
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Times New Roman]Senaryo :[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman] 4 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yatay [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Nötr [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR][/FONT][/FONT][/B][FONT=Times New Roman]
Yeni boğalar, agresif satan yeni ayılardan agresif alıyorlar.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman]Senaryo :[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman] 1 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yukarı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumlu [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Times New Roman]
Yeni boğalar, temkinli satan ayılardan agresif alım yapıyorlar.
(keskin ralliler olabilir ve sonunda piyasanın şişip keskin bir düzeltme yapması beklenir)[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman]Senaryo :[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman] 7 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Aşağı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumsuz [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Times New Roman]
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/FONT][/FONT][/FONT]
[quote=MMO;135432]Yavuzhan kademe verebilirmisin teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i31.tinypic.com/de5q1.gif[/IMG]