-
[quote=oguzhan;135531]Sn Astatin dün foruma giremediğm için yazınızı yeni okudum aynı olay benim sistemdede oldu hatta kalıcı sat verecekken kesismeler gerçekleşmişken son saniyenin son saniyesinde barı geri çekti.
Yanlız bu olay geçen haftada bir defa daha olmuştu ben ekran başında değildim aracı kurumdam aradılar telefondayız konusuyoruz su an sat teyidi geldi dedi aracı kurum çalışanı kontratı kapadık arkasından sinyal geri çekildi. Bu tür olaylar yakın zamanda olmuyordu.
Dün de sistemimi oluşturan indigatorlerden üç adeti satta biri son barda takılı kaldı sata geçemiyor durum 75 dk devam etti o bir indigator hala sata geçmedi diğer sat olanlarda geri döndü.
İlginç olaylar olmaya başladı hayırlısı
kolay gelsin[/quote]
benim anlattigim durum anormal degil, notrmal olmasi gereken//sinyaller bar kapanisinda kesinlesir..misal 10:10 da fiyat 45000 dir' gecici sat cikar, ama 10:15 de fiyat 45200 olmustur..o zaman sinyal kaybolur, mevcut pozu devam eder..ha eger kesinlesmis sinyali daha sonra ortadan kaldiriyorsa o zaman sisytem formulunde maraz vardir..( ref(c+x) hikayesi.. ha birde mtx in veriyi update ettigi halde grafigi upgrade etmedigi durumlar olabiliyor..o zaman veri gi\uncelle yapmak gerekiyor
-
[B]Tünaydın, [/B]
[B][U]20 Temmuz Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Haziran ayı ÜFE 09:00 0.50% 0.00% Düşük
GBP M4 Para Arzı 11:30 0.40% 0.20% Düşük
USD Öncü göstergeler 17:00 0.50% 1.20% Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Eaton (ETN) 0.17$ (Açılış Öncesi)
Texas Instruments (TXN) 0.18$ (Kapanış Sonrası)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TTKOM 2Ç09 mali tablo açıklaması
Hazine Haziran ayı sonu itibariyle merkezi yönetim toplam borç stoğunu açıklayacak (17:30)
[B][U]Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8650[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]8648[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][B][U]NOT:Japonya'da piyasalar tatil nedeniyle kapalı olacak[/U][/B][/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
-
cümleten sevgi sağlık ve huzur dolu hayırlı kandiller dilerim..
-
eyi kandiller cümleten .brv
-
hepimizin kandili mübarek olsun.
-
selamlar özlemişim sizi...tatil devamm..belki bu hafta biraz bakabilirim belki..neler oluyor..yön nereye.. haftalık öngörünüz varmı uzak kaldım..
matrixde sadece vob ile ilgili haberleri okumak için ayrı bir ayar varmı??
acayip bi yerdeyim yıkılıyo buralar...buum buum buuuum...
-
[QUOTE=QUEEN;135558]selamlar özlemişim sizi...tatil devamm..belki bu hafta biraz bakabilirim belki..neler oluyor..yön nereye.. haftalık öngörünüz varmı uzak kaldım..
matrixde sadece vob ile ilgili haberleri okumak için ayrı bir ayar varmı??
acayip bi yerdeyim yıkılıyo buralar...buum buum buuuum...[/QUOTE]
graliçem aynı yerdeyik herhal ben dahan yeni yatavıma yattım ::: .dng
-
[QUOTE=fXci;135559]graliçem aynı yerdeyik herhal ben dahan yeni yatavıma yattım ::: .dng[/QUOTE]
ne yatması..zabaha kader dens dens.:D:D:p
-
future lar hafif kayıplarla sakin başladı..
-
herkese günaydın.
dowun duracağı yok heralde. gittikçe gidiyor. dönüş bekleyenler ne zaman ki "lem bu iş 9.000de soluklanır heral, biz de bi 300 puanlık long yapalım" demediği sürece, dönüş görünmeyecek galiba.
cuma günü verdiğim desteklerden ilk iki tanesinin aralığı epey vardı. araya yeni bir destek yerleştirdiler.
destekler: 47,800/47,625/47,400/47,250***/46,975**/49,900****
dirençler: 48,100/48,250***/48,400
daha üstte benim parametrelerime göre direnç yok. 49.000 psikolojik direnç kabul edilebilir.
Roubini hakkındaki düşüncemi de söyleyeyim.
ekonomi bilgisini, geçmişini, hatta şu andaki görevini dahi bilmiyorum.
ancak insanların gözüne bu kadar soka soka "bu adam krizi herkesten önce bildi" diye ön plana çıkarılan bir adam, beni huylandırır.
bu adam için demiştim ki, "bir kehanette daha bulunursa, neden bu kadar ön plana çıkarıldığını anlarız."
"dip daha görülmedi" diye bir kehanette daha bulundu kendisi.
ayrıntı, hatta önemsiz gibi görülse de, kısa pozisyondaki arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken noktalardan birisidir.
bana komplo teorisi üretiyorsun diyecek arkadaşlar çıkacaktır. halihazırda paylaşımda bulunduğum arkadaşlardan diyenler oluyor. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
ama ben derim ki, insanları bir şeye inandırmak için "ilkinde herşeyi bildi, neden ikincisinde yanılsın" diyecek bi adamın kehanetinden daha güzel bir yol yoktur.
Roubini dip görülmedi diyecek.
bütün millet çatır çatır şortlayacak.
1 ay sonra manşetlerde "Roubini ilkinde bildi ama ikinci kehanette ıskaladı" haberlerini okuyacağız.
Roubini de görvini tamamlamanın huzuru içerisinde emekli olacak.
olmaz mı?
Ekonomisi, genel kurmay başkanının veya "bir yetkili"nin IMF ile ilgili gece yapacağı dandik bi açıklama ile allak bullak olacak bir ülkenin borsasının dünyanın gördüğü en büyük krizin ortasında 27binden 48bine gelmesini izledik.
olacak şey miydi? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
biraz uzun oldu, lütfen kusura bakmayın.
bol kazançlar...
-
Cuma günü yaptığı kapanışa bakmışsındır unlimitted vobdan ne köy olur ne kasaba bence .
Bol kazançlar..