iyi haftalar bol kazanclar gunaydın..
Printable View
iyi haftalar bol kazanclar gunaydın..
günaydın,kolay gelsin !
beklentilerin üstünde bir olumlulukla açtı piyasa..
% 1 e yakın + gab.
48225 ten kısalara stop !
son yüksek 48675 e bi atak daha olacak gibi..
bu seviyenin üstünde yukarı iştah artabilir..
günaydınlar.. bol kazançlar..
uzunlara 375'ten veda.. kısa için bekleme..
[quote=YAVUZHAN;135567]son yüksek 48675 e bi atak daha olacak gibi..
bu seviyenin üstünde yukarı iştah artabilir..[/quote]
bu yukarı atakların sonu gelmedi zaten.son 1 yukarılar bitmedi bir türlü...
48375 long !
48075 stop !
[quote=SEYYAH;135569]bu yukarı atakların sonu gelmedi zaten.son 1 yukarılar bitmedi bir türlü...[/quote]
düşüş için hep bişeyler eksik kalınca yön mecburen yukarı dönüyor :)
[quote=YAVUZHAN;135570]48375 long !
48075 stop ![/quote]
Bence 48200'de stopla.. future endeksler zayıf kaldı sanki..
diyene kadar.. 48150 bile gördü.. :(
[B]Müneccimler çoğaldı, buyurun buradan yakın (ama açık alanlarda)[/B] :..:
[I]ABD konut piyasasındaki krizi tahmin eden altın borsası uzmanı Christopher Wood, altın fiyatlarının, gelecek yıla kadar dörde katlanacağını savundu. Wood, halen onsu 900 dolarlarda bulunan altının onsunun 3 bin 500 dolara ulaşacağı iddiasında bulundu.Wood’a göre, finansal sektördeki kırılganlıkları gören ve bunu bir daha yaşamak istemeyen yatırımcılar ‘güvenli yatırım aracı’ olarak kabul edilen altına yatırımda bulunacak. Son 10 yıldaki altın fiyatlarını analiz ettiklerini kaydeden Wood, grafiklerin de altına yatırıma işaret ettiğini ifade etti. Altının onsu, uluslararası piyasalarda 935 dolardan işlem görüyor. Altının onsu, bu yılın başlarında 1000 doları test etmişti. [/I]
[quote=martoniki;135572]Bence 48200'de stopla.. future endeksler zayıf kaldı sanki..
diyene kadar.. 48150 bile gördü.. :([/quote]
spot duruyor, vob gidiyor.. 175'ten uzamak lazımmış.. 350'ye geldi.. buradan kısalsak mı ne?
bugün de cuma günkü gibi fdax % olarak hala dax'ın gerisinde.. :confused:
slm arkadaşlar ben yatırım yapmak istiyorum bunun içinde bi firma arıorum bana bu konuda fikir verek varmı?