-
[QUOTE=YAVUZHAN;135589]2.bir bilgisayara daha yükledinizmi programı ?
aynı anda çalışıyorsa güvenlik uyarısı veriyor olabilir.
hemen kurumla irtibata geçin.[/QUOTE]
Evet 2. bir bilgisayarda yüklü ama, o şu anda açık değil. 5-10 kere aynı uyarıyı verdikten sonra, şu anda enteresan bir biçimde normale döndü. Teşekkür ederim sm. Yavuzhan.
-
tüm periyotlar + durumda bende..
48 bin altına sarkmadığımız sürece yukarı oynama hevesi daha fazla olacak belliki.
son tepe 48675 üstünde piyasa hızlanabilir.
48 bin altı seviyelerde realize satışları görülür ki dış piyasaların bu kadar olumluya oynadığı bir zamanda satışlar makul seviyelerde dengelenebilir..
kaldıracı yüksek tutmadan long taşıyanlar için 47 bin iyi bir stop seviyesi olabilir..
-
spot herseye ragmen güçlü..o dusmedıkce de vob dar bantta gıder gelr en fazla
-
[QUOTE=YAVUZHAN;135592]tüm periyotlar + durumda bende..
48 bin altına sarkmadığımız sürece yukarı oynama hevesi daha fazla olacak belliki.
son tepe 48675 üstünde piyasa hızlanabilir.
48 bin altı seviyelerde realize satışları görülür ki dış piyasaların bu kadar olumluya oynadığı bir zamanda satışlar makul seviyelerde dengelenebilir..
kaldıracı yüksek tutmadan long taşıyanlar için 47 bin iyi bir stop seviyesi olabilir..[/QUOTE]
cümleten selam ... yeter yukarı abi .. artık aşağı istiyoruz mümkünse .. mağaranın önünde ekmek bekliyolar ... :o:o:o:o:o:o ...soldaki çok zayıfladı ... sağdakide duramıyor yerinde çok yaramaz .. :o:o:o:o:o
[IMG]http://www.tpicks.com/baby%20bear.jpg[/IMG]
-
ahanda dax 120 dk graf .. bu uyumsuzlukta çalışmazsa yuh artık ...
[URL=http://img189.imageshack.us/i/adszsjb.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/2673/adszsjb.jpg[/IMG][/URL]
-
valla haftasonuna bende kısa girmiştim bende mağdur taraftayım ama daha fazla mağdur olmamak için yön değiştirdim..
stobum yükseliyor ( 48150 )
bu seviye altında dükkan senin,bal pekmez yedirirsin yavrulara :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;135596]valla haftasonuna bende kısa girmiştim bende mağdur taraftayım ama daha fazla mağdur olmamak için yön değiştirdim..
stobum yükseliyor ( 48150 )
bu seviye altında dükkan senin,bal pekmez yedirirsin yavrulara :)[/QUOTE]
he abi bebelerin boğazından iki lokma ekmek geçsin ya .. :o:o:o:o:o
-
güya hızımızı arttırdık yeni kampanya ile.
net bugün çok ağır.
forumun hacimde yerlerde.
piyasada sıkıştı kaldı sabahtan beri,marj yok !
havada sıcak..
zemin futbola elverişli değil yani :)
action lazım..
-
[i]Yabancı raporlarında TL ile ilgili olumlu beklentiler artarken bunda son haftalarda Türkiye'nin IMF ile anlaşma olasılığının artması bunda etkili oluyor.Bugün gelen Bank of America-Merrill Lynch raporunda da IMF anlaşmasının 8 hafta içinde sonlanmasının beklendiği belirtildi.CIT Group'un iflastan kurtulacağı haberlerinin yatırımcılar arasında yarattığı iyimserlik ile ABD borsalarının güne yükselerek başlaması bekleniyor.[/i]
-
azcık bakalım dedik...bu ne böyle..yatay marj yok..ben denize ..böyle çekilmez sıcakta..kısalar dikkat etsin..dow hedef 8900..bizde imf hala gaz veriyor..5 dak sat vermiş..diğerleri allda..
-
iyice baydılar bugun, 3 kısa denemesı de cuzi karla kapatıldı, son kısa denemesı 49000 uzerınden yaparım, ınsanı gaza getırmeyınız sayın selcuklu:) zaten kısa kovalamak ıcın bahane arıyorum:)
bayan Queen de zaten korku salıyor durmadan yuregımıze, kendısıyle aynı pozda oldugum gun kurban kesıcem, and olsun:)
-
piyasa sapıttı iyice.ya 600/700 puan düşüyor çıkıyor.ya da sabah GAP le açıldığı gibi kalıyor.
sabah 150/200 den açıldı her neyse şu an 350/375 UZUN yapsan neye yarar ki?