-
[i][color=#FF0000][b]Goldman, yıl sonu için S&P hedefini yükseltti [/b][/color]
Goldman Sachs S&P 500 Endeksi için yıl sonu hedefini 940'tan 1060'a yükseltti fakat çift dipli resesyon riskinin ciddi olduğunu belirtti. Bankanın bu hamlesinin sebebinin şu anki seviyelere göre endeksin sahip olduğu yüzde 13 getiri potansiyelini yansıtmak olduğu belirtiliyor. Bu yıl için S&P 500 faaliyet karları tahminini de 40 dolardan 52 dolara çıkaran Goldman gelecek yıl için tahminini 63 dolardan 75 dolara revize etti. Goldman Sachs 2010 için trendin altında büyüme bekliyor.[/i]
-
20.07.2009 16:18:09 *savcı, sinan aygün ve levent temiz'in tutuklanmasını istedi-cnbc-e
-
[i][color=#FF0000][b]FİNANSTREND ANKETİ: TCMB döviz alım ihalelerine başlayacak mı? [/b][/color]
Çeşitli banka ve aracı kurum ekonomist ve stratejistlerine "Sizce TCMB döviz alım ihalelerine başlayacak mı? Başlamalı mı?" sorusunu yönelttik. Aldığımız cevapların hepsi "Başlamayacak" oldu. "Başlamalı mı?" sorusuna yönelik olarak da katılımcıların yarısı bunun henüz erken olduğunu vurguladı.[/i]
-
500 üstünde yeni yüksek bile göstermediler.
bedavaya long stresi çektik bugün.
halen tüm periyotlarım + durumda ama gece flat kalıcam yüksek ihtimal..
-
48450 den kapandı uzunlar,geceye flat !
-
dow daha kaça çıkacak ki,fiyatlamadık mı acaba?
-
[quote=YAVUZHAN;135633]48450 den kapandı uzunlar,geceye flat ![/quote]
yine komisyona çalıştık bugün :..:
-
-
rezalet bir gündü.en düşük en yüksek farkı 375 puan.
SHORT devam.ne olacaksa artık devam mevam diyoruz ama bişey olduğuda yok.
bu yaz sıcağında çekilmiyor.bileydim durmazdım ekran başında.emme nerden bilcen.
dümbelek PY :::
-
[i][color=#FF0000][b]ABD'de Haziran'da öncü göstergeler %0.7 yükseldi [/b][/color]
ABD'de Haziran'da altı ile dokuz içindeki ekonomik olayları öngören öncü ekonomik göstergeler yüzde 0.7 yükseldi. Beklenti yüzde 0.5'lik bir artışın olması yönündeydi. Mayıs ayı rakamı yüzde 1.3'e revize edildi. Yılın ilk yarısın endeks yıllık bazda yüzde 4.1 yükseldi.[/i]
-
[B]Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
selçuklu*, megaforce77[/B]
çok ilginç kise kalmamış forumda .. megaforce77 ve ben varım.. kısa girdim geceye .. cümleten iyi akşamlar .. megaforce sen nasıl girdin abi?
kısacının halinden kısacı anlar ...
hep yükselmiş endeks kontratolar ...
graflarda uyumsuzluklar var ...
umudun bittiği yerde düşüş başlar ...
evde ayı yavruları aç ınga ınga ağlar ...
pembe oğlan kendi derdine yanar ...
kısacının halinden kısacı anlar ...
kısacının halinden kısacı anlar .............. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
-
flat, yavrular hep aç bu ara abi :)