Short devam..
Printable View
Short devam..
[quote=abka;135715]komisyonlarda,1 ylt nin üzeri her rakam pahalıdır..
nelerine yetmiyor ki..[/quote]
ben garanti ile çalışıyorum 4 ytl kabus gibi ama en kısa zamanda degiştirecegim
[quote=abdullah yıldız;135722]ben garanti ile çalışıyorum 4 ytl kabus gibi ama en kısa zamanda degiştirecegim[/quote]
kontrat başı 4 ytl mi ?
ciğer mi satıcaz kedimi kovalayacaz hesabı :)
düşüş için yine birşeyler eksik kaldı galiba :)
[quote=YAVUZHAN;135723]kontrat başı 4 ytl mi ?
ciğer mi satıcaz kedimi kovalayacaz hesabı :)[/quote]
aynen öyle dostum bir de yön konusunda yanılırsan anında nakavt olmak işten bile degil. bol bol stop koyarak trade etmeye çalışıyom
[quote=abdullah yıldız;135725]aynen öyle dostum bir de yön konusunda yanılırsan anında nakavt olmak işten bile degil. bol bol stop koyarak trade etmeye çalışıyom[/quote]
kontrat başı 4 tl hızlı trade eden adamın dengesini bozar..
kolay gelsin !
[quote=abdullah yıldız;135722]ben garanti ile çalışıyorum 4 ytl kabus gibi ama en kısa zamanda degiştirecegim[/quote]
sanırım onbinde 8 yani...
ben garantiden onbinde 6.66 , yapıkredi yatırımdan onbinde 6 ile işlem yapıyorum..
[quote=YAVUZHAN;135726]kontrat başı 4 tl hızlı trade eden adamın dengesini bozar..
kolay gelsin ![/quote] çok şükür şimdiye kadar zarar yazmadım ama kurumu degiştirmezsem bir de piyasa yatay olursa zarar yazmak mümkün
%1.3 negatif ayrışmışık bugün. Vay be hiç beklemiyordum doğrusu, dünün intikamı olsa gerek
[QUOTE=abdullah yıldız;135725]aynen öyle dostum bir de yön konusunda yanılırsan anında nakavt olmak işten bile degil. bol bol stop koyarak trade etmeye çalışıyom[/QUOTE]
Ya nesi varmış bu kurumun bulunmaz hint kumasımı ya arkadaşım sen hemen kaç oradan adamın derisini yüzer bunlar.
[B]Vay be ne DAX mış..[/B] [U] Dax ın tarihsel grafiğinde 8 gün üstüste yüksek kapanış hiçbiryerde yok. [/U]
,Bugün 7. gün
bankalar gerek hısse gerek vob ıslmlerını lutfen yapıyolar..ihtyiac duymuolar..yada buyuklerle calsıp onlarla ıs yapmak ıstyıyolar..bu nedenle ıslem yaparken enstrmuman ne olrsa olsn banka veya banka kurumlarını asla tercıh etmıyorum..orta olceklı elı yuzu duzgun bı suru kurum var..hepsı de musterıye ac..ne dıye bankada kendımızı üzüyoruz ki..