dow yine yukarı zorlamaya başladı kapanışa 1 saat kala..
Printable View
dow yine yukarı zorlamaya başladı kapanışa 1 saat kala..
[quote=YAVUZHAN;135839]dow yine yukarı zorlamaya başladı kapanışa 1 saat kala..[/quote]
8880'i geçmesin de ne halt yerse yesin :D
[quote=martoniki;135841]8880'i geçmesin de ne halt yerse yesin :D[/quote]
bu kadar direndikten sonra bugünü yeni tepe yaparak kapar bence..
[QUOTE=Larossıan;135838]Sen treni 10000 boşver Queen döner nasıl olsa Marmariste kervansarayın sahibi amcamınoğlu olur selamımı söyle ben gelene kaa turlara iyi baksın.:::::::::[/QUOTE]
marmaris kervansaray nasıldır.. tavsiye edermisiniz......
benim bildiğim denize sıfır değil.. içerde galiba......
havuzuda küçük galiba
[quote=mbm;135844]marmaris kervansaray nasıldır.. tavsiye edermisiniz......
benim bildiğim denize sıfır değil.. içerde galiba......
havuzuda küçük galiba[/quote]
Otel değil restoran da denebilir turlara eğlence yapılır.Otelde var oda amcaoğlunun kervansaray otel ama kirada şu anda.Bu arada iki adet kervansaray otel var.Aparttan bahsediyor olabilirsin armutalalanda denize sıfır değil tabii.
[QUOTE=Larossıan;135838]Sen treni 10000 boşver Queen döner nasıl olsa Marmariste kervansarayın sahibi amcamınoğlu olur selamımı söyle ben gelene kaa turlara iyi baksın.:::::::::[/QUOTE]
ev kirada benim...gidiyim bi kervansaraya bakiim..ben denize sıfırım valla..altımda english publar var..24 saat yaşıyo burasıı..manyak bu turistler..sapıtmışlar iyicene..taşınıyorm buraya..oğlumu buranın anadolu lisesine yazdırıyorm...halıcı ahmeti havada alıyo zatenn..burası relax..istanbul çekilmez..enorton beni ataşehirde yakalmadan sıvışıyım.lelele
dow pek bi güzel kapanmışş..sistemleri iyi çarpıyolar..yaklaştı tren..denize gitmeyim bari bir iki gün..
[URL=http://img269.imageshack.us/i/amac.png/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2852/amac.png[/IMG][/URL]
50000 e zemin hazırlanmış..uyumsuzluklarda var..görelim bakalım..
trader bak didim sana 150 kağıdı bulur diye.152 TL şu an fiyatı :::
daha 12 saati var.
[URL]http://urun.gittigidiyor.com/Turkcell-Connect-Kart-3G-EDGE-USB-Stick-Siyah_W0QQidZZ18976583[/URL]
[B]Günaydın,
[U]22 Temmuz Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GBP İngiltere Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek
EUR Yeni Sanayi Siparişleri (a/a) (May) 12:00 %1,9 -%1,0 Yüksek [/U]
GBP CBI Sanayi Trendleri (2Q) 13:00 Düşük
USD MBA Mortgage Uygulamaları (17 Tem) 14:00 %4,3 Düşük
[B] USD Konut Fiyat Endeksi (a/a) (May) 17:00 -%0,2 -%0,1 Yüksek
USD Fed Başkanı Bernanke Para Politikaları Konusunda Senatoya Raporunu Sunacak 17:00 Yüksek [/B]
[U]USD haftalık petrol stok verileri açıklanacak (17:35)[/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
The Boeing Company (BA) 1.21$ (14:30 TSI)
Wells Fargo & Company (WFC) 0.34$ (15:00 TSI)
Morgan Stanley (MS) -0.49$ (Açılış öncesi)
PepsiCo (PEP) 1$ (Açılış öncesi)
eBay (EBAY) 0.36$ (Kapanış sonrası)
Pfizer (PFE) 0.48$ (Zaman belli değil)
Raymond James (RJF) 0.2$ (Kapanış sonrası)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Temmuz ayına ilişkin beklenti anketinin ikinci sonuçlarını açıklayacak (17:00)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]8857[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]8836[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
[quote=SEYYAH;135852]trader bak didim sana 150 kağıdı bulur diye.152 TL şu an fiyatı :::
daha 12 saati var.
[URL]http://urun.gittigidiyor.com/Turkcell-Connect-Kart-3G-EDGE-USB-Stick-Siyah_W0QQidZZ18976583[/URL][/quote]
zaten sıfırı 119$+kdv
bu satılan 2. el hangi enayi 152 verdi acaba?:..::..:
[i]ABD borsaları beklenenden iyi gelmeye devam eden bilançolar ve Fed Başkanı Ben Bernanke'nin ekonominin istikrar kazandığına yönelik işaretler olduğunu söylemesiyle yükseldi. Kapanışın ardından gelen bilançolar bugün için de umut verdi. Geçen yıla göre karını % 15 arttırdığını açıklayan Apple'ın hisseleri % 4.5 yükselirken, Starbucks bilançosunun kara dönmesinin ardından % 10 arttı. Asya 'da endeksler genelde artıda.[/i]