-
Cuma vakti piyasa yapıcı piyasayı boş buldu küçük hacimlerle feyk atıyor.
Önümüzdeki hafta kapatma davası daha sıcak şekilde konuşulmaya başlayacak. Yurt dışı düşerken, py nin vadelide bu kadar yukarı oynaması çok şeyi belli ediyor. Muhtemelen birilerini sıkıştırmaya ve pozisyon kapatmaya zorluyorlar.
Bence çok güçlü biri burdan PY nin canına okuyabilir. çok kaşındı gibi.
-
Cuma vakti piyasa yapıcı piyasayı boş buldu küçük hacimlerle feyk atıyor.
Önümüzdeki hafta kapatma davası daha sıcak şekilde konuşulmaya başlayacak. Yurt dışı düşerken, py nin vadelide bu kadar yukarı oynaması çok şeyi belli ediyor. Muhtemelen birilerini sıkıştırmaya ve pozisyon kapatmaya zorluyorlar.
Bence çok güçlü biri burdan PY nin canına okuyabilir. çok kaşındı gibi.
-
[QUOTE=serkanyurttas;23144]bu daxa bi anlam vermedim[/QUOTE]
şu an aportta citiyi bekiyor ya büyük kopacak ya büyük inecek.
-
[QUOTE=serkanyurttas;23144]bu daxa bi anlam vermedim[/QUOTE]
şu an aportta citiyi bekiyor ya büyük kopacak ya büyük inecek.
-
[QUOTE=BULUT;23147]Cuma vakti piyasa yapıcı piyasayı boş buldu küçük hacimlerle feyk atıyor.
Bence çok güçlü biri burdan PY nin canına okuyabilir. çok kaşındı gibi.[/QUOTE]
sıkıştırma vobdamı spottamı?
-
[QUOTE=BULUT;23147]Cuma vakti piyasa yapıcı piyasayı boş buldu küçük hacimlerle feyk atıyor.
Bence çok güçlü biri burdan PY nin canına okuyabilir. çok kaşındı gibi.[/QUOTE]
sıkıştırma vobdamı spottamı?
-
[QUOTE=serkanyurttas;23141]evet sayın teo bi açıklama yapabilirmisiniz tesekkürler grafik de olura iyi olur[/QUOTE]
60 dakikalık grafıkte su an asırı alımdan asagıya kestı.
Trendlı ortamda bunu dıkkate almıyoruz ama Adx de trendın zayıfladıgını Pdi Adx yukarıdan asagıya keserek soyledı, Bu durumda, trend artık yok kabul edıp Mfı ye gore ıslem yapabılırız.Burası short ıcın en ıyı fıyat oldu.
Py her nekadar yanıltmak ıcınde 200-300 puan yukarı goturmeye calıssada,su an burası short ıcın en ıyı fıyattır.
Asagıya sert satıslar az sonra gelecektır.
-
[QUOTE=serkanyurttas;23141]evet sayın teo bi açıklama yapabilirmisiniz tesekkürler grafik de olura iyi olur[/QUOTE]
60 dakikalık grafıkte su an asırı alımdan asagıya kestı.
Trendlı ortamda bunu dıkkate almıyoruz ama Adx de trendın zayıfladıgını Pdi Adx yukarıdan asagıya keserek soyledı, Bu durumda, trend artık yok kabul edıp Mfı ye gore ıslem yapabılırız.Burası short ıcın en ıyı fıyat oldu.
Py her nekadar yanıltmak ıcınde 200-300 puan yukarı goturmeye calıssada,su an burası short ıcın en ıyı fıyattır.
Asagıya sert satıslar az sonra gelecektır.
-
bende py olucam şimdi bu 48000den "hadi ordan" diyip ne varsa shortlardım
-
bende py olucam şimdi bu 48000den "hadi ordan" diyip ne varsa shortlardım
-
dax 6269 vob 47450 dax 6255 vob 48050 bakalım hadi gelsin bilançoda kötü olsa satıs olurdu diye düsünüyorum bakalım nolacak
-
dax 6269 vob 47450 dax 6255 vob 48050 bakalım hadi gelsin bilançoda kötü olsa satıs olurdu diye düsünüyorum bakalım nolacak