Yahu laf arasında........................
BEN BU AĞUSTUS VADEYİ ÇOOOOOOOOKKKKKKK SEVDİM
Printable View
Yahu laf arasında........................
BEN BU AĞUSTUS VADEYİ ÇOOOOOOOOKKKKKKK SEVDİM
yüzde 1 in üstünde primli piyasada apsd sadece + 500..
sabah apsd + 4000 seviyelerindeydi..
yani 74 bin ve üzeri fiyatlar realize fırsatı olarak görüldü..
gün sonundaki durum önemli tabi,izliyoruz bakalım..
[quote=Strategist;263716]Patron bakıyorum da son AL sinyali bir düşüş çubuğuyla, son SAT sinyali bir yükseliş çubuğuyla gelmiş. Çok enteresan bir sistem. Pala ne yaparsa yapsın ben yutmam, bildiğimi okurum diyor... :)[/quote]
aynen öyle. sonra yataya giriyor. ardından sert hareketler. bakalım bu sefer ne olacak :confused:
bu sefer sinyal şaşabilir gibi geliyor bana. hala ema 55 in üzerindeyiz.
asti sistem sat verdi mi.
Günlük pasta verebilecek varmı, sadece diğerlerini merak ediyorum...
Yyfd..
[quote=hilmi;263722]Günlük pasta verebilecek varmı, sadece diğerlerini merak ediyorum...[/quote]
satış ağırlıklı 2500 kontrat..
[quote=hilmi;263722]Günlük pasta verebilecek varmı, sadece diğerlerini merak ediyorum...[/quote]
Bende böyle görünüyor Hilmi abi... Ama derinlik işinden anlamadığımdan doğru yere mi baktım emin değilim... :)
[quote=The Tatar;263726]satış ağırlıklı 2500 kontrat..[/quote]
abi alış ağırlıklı ya...
diğer alış 7,900
diğer satış 4,900
bende mi bi yanlışlık var acaba?
[quote=abka;263721]asti sistem sat verdi mi.[/quote]
cık hala alda..:)))
60 lık sata çok uzak 73.300 lere ani sarkmalar alım fırsatı olabilir
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/nta5velgfr.png[/IMG]
[quote=İmales;263719]aynen öyle. sonra yataya giriyor. ardından sert hareketler. bakalım bu sefer ne olacak :confused:
bu sefer sinyal şaşabilir gibi geliyor bana. hala ema 55 in üzerindeyiz.[/quote]
Benim 15'likte de 20 EMA üzerindeyken gelen sat sinyalleri ve altındayken gelen AL sinyallerinin çarpılma oranı çok yüksek. Ama bunu filtre olarak girdiğimde karlılık çok düşüyor, çünkü en baba hareketler bu kurala uymuyor... Mekanikleştiremediklerimizdenmisiniz diyorum bu kurala şimdilik... :)