mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..
Printable View
mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..
[QUOTE=mbm;63120]forumda geceye uzuncular fazla...
duy ey py....
tam katliam günü.. he heeee :)[/QUOTE]
keşke katliam olsa dow'da çok isterim.. 28,200 long olmama rağmen:..:
[QUOTE=abka;63124]mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..[/QUOTE]
tam hesaplamadım ama asgari 15000 puandır. ama sistem yok
Son dakikalarda 28000 altında kalmadı, kalsaydı uzun kalıcaktım neredeyse, o ne öyle 28250 leri kapışıyor gibi yapınca amcalar grafiğe baktım tırstım, dedim bekle gör bee, kaç gündür uzun uzun dedik tutturamıyoruz, dünde flattım dedim ne kaybettim, bugünde flat kaldım alamadım:) saygılar.
[QUOTE=abka;63124]mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...[B]beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum[/B]..[/QUOTE]
bu ay ise 39000 deki bu düşüşü fazlasıyla aldım ben...
15000 puanı geçti...
arada uzunlar ve üstten flatlarda oldugu için...
[QUOTE=Vob Trader;63126]tam hesaplamadım ama asgari 15000 puandır. ama sistem yok[/QUOTE]
cidden helal olsun..
[QUOTE=Vob Trader;63123]dow artmasa bile yatay kapatır kanaatimce emtia ve parite piyasası daha derin ve ordaki cover bana daha çok güven verdi. ayrıca heryerde korku panik olumsuzluk had safhada bakalım nasıl olcak sonumuz:)[/QUOTE]
şimdi top çeviriyor.. saatliği ala getiremezse sen gör yatayı matayı...
eksi 4 olur kanımca o zaman...en az
[QUOTE=mbm;63130]şimdi top çeviriyor.. saatliği ala getiremezse sen gör yatayı matayı...
eksi 4 olur kanımca o zaman...en az[/QUOTE]
pozlarımı bilion sabahdan beri :) karı veririz en fazla bugünkü:)
zengin olunca beni unutmayın..bu istikrarla yakında buraları terk edersiniz.(by olunca)...
[QUOTE=mbm;63122]hayrola bacım... tepermi diyorsun yani..:D.....[/QUOTE]
Spotta benim teknik hedefim 27.500-700 gibiydi. 100 içinde 21700 ler..Oralara yaklaştı.
Benim düşüncem adamlar dow un artısını alıp eksisini bir gün önce satıyolar.
Ama bu düşüş ya sondu, yada yarın sabah düşerek açılırsak son olacak gibi görülüyor, spot piyasada pazartesi açığa alanlar, bugün dönüp alamadı, aşağılardan zorla kapattılar heraldeki bu yüzden kapanışa doğru düşüşler geldi.
Tahmin ettiğim gibi spot 28900 kırıldıktan sonra nereye kadar düşeceğimiz belli olmadı, saygılar.
[QUOTE=mbm;63128]bu ay ise 39000 deki bu düşüşü fazlasıyla aldım ben...
15000 puanı geçti...
arada uzunlar ve üstten flatlarda oldugu için...[/QUOTE]
bende bu ay rekor kırdığım portfoyu bugün itibariyle yarıya indirdim .. kendimi tebrik ediyorum .. :) geceyede kalan parayla long girdim . yarın kuruma borcum çıkar artık .. .uyk .uyk
[QUOTE=mbm;63120]forumda geceye uzuncular fazla...
duy ey py....
tam katliam günü.. he heeee :)[/QUOTE]
Fazla olmasına gerek yok catedral bile uzun olmuş baksanıza. O tek başına yeter.
Bugün PPT mesaiye kalır Amerika'da. Pariteler mide bulandırıcı. Bi durumlar var ama çözemedim. .dng
catedral abla .. nerdesin ya .. yalnız bıraktın beni... bak kardeşin portfoyu yarıya indirdi .. aaahh ahh :(
[QUOTE=selçuklu;63135]bende bu ay rekor kırdığım portfoyu bugün itibariyle yarıya indirdim .. kendimi tebrik ediyorum .. :) geceyede kalan parayla long girdim . yarın kuruma borcum çıkar artık .. .uyk .uyk[/QUOTE]
sana dedimki kardeş 30000 iken 5 ve 15 satta başladı.. kısalmak lazım.
yok dedin 29500 ü bekleyecegim...
sen gittikten sonra 29700 ü bile gördü.. giderkende flat gitme kısa git dedik ama...
tabiki senin kararın önemli..
canın sagolsun.. sıkma canını selçugum...
Amerikalı bir milyarder der ki'' zenginliğin sırrı az da olsa daima kazanmaktır''..her ay olsun bana 4.000 puan fazla bile gelir..20 kontrat ile zamanla servet olur.
[QUOTE=VOBiX;63136]Fazla olmasına gerek yok catedral bile uzun olmuş baksanıza. O tek başına yeter.[/QUOTE]
Hahhh hahhh hahhhhhh .heyk
Düşüş devaaaam... yatayda kalıp mal almadan onlar nere gideceğiz bizzz dip avcılığı can yakar acele etmeyin şöyle bi ortalamalar toplansın öyle bende az kısa girdim disiplinli olmalı
[QUOTE=abka;63132]zengin olunca beni unutmayın..bu istikrarla yakında buraları terk edersiniz.(by olunca)...[/QUOTE]
Evet zamanla öyle oluyor hatta ekran başında bile durmaya gerek kalmıyor
[QUOTE=selçuklu;63138]catedral abla .. nerdesin ya .. yalnız bıraktın beni... bak kardeşin portfoyu yarıya indirdi .. aaahh ahh :([/QUOTE]
Msn imde problem oldu .. Bugün yarın hallederim:)
herkese selamlar online olmayali 1 hafta oldu sanirim
insallah herkes iyidir.
[QUOTE=abka;63140]Amerikalı bir milyarder der ki'' zenginliğin sırrı az da olsa daima kazanmaktır''..her ay olsun bana 4.000 puan fazla bile gelir..20 kontrat ile zamanla servet olur.[/QUOTE]
4000 puana bende fit olurum abka..
daha öncede yazmıştım ya.. yaptıgımda o zaten...
her hafta 1000 puan parasını çekerim... yalnız bayram sonrası düşüşde beni hırpaladılar biraz...o zaman yapamadım
kasım ayında devam yine...
gelecek haftanın 1000 puanını bile iki gün önce pazartesi çektim...
şimdi iki buçuk hafta sonuna kadar 1000 puan almam lazım...
aylık 4000 puan manyak getiri benim için...
dediğin gibi düzenli olursa
[QUOTE=mbm;63139]sana dedimki kardeş 30000 iken 5 ve 15 satta başladı.. kısalmak lazım.
yok dedin 29500 ü bekleyecegim...
sen gittikten sonra 29700 ü bile gördü.. giderkende flat gitme kısa git dedik ama...
tabiki senin kararın önemli..
canın sagolsun.. sıkma canını selçugum...[/QUOTE]
abi haklısın buradaki sorun benim zarar etmem değil kontrolsüz davranmam .. 100 kere yaşadım .. bu 101. oldu .. böyle gidersem .. aylar geçer benim portfoy yerinde sayar .. akıllanmam lazım ...
[QUOTE=follow;63145]herkese selamlar online olmayali 1 hafta oldu sanirim
insallah herkes iyidir.[/QUOTE]
hoş geldin sn fallow..
kayıptın...
[QUOTE=selçuklu;63147]abi haklısın buradaki sorun benim zarar etmem değil kontrolsüz davranmam .. 100 kere yaşadım .. bu 101. oldu .. böyle gidersem .. aylar geçer benim portfoy yerinde sayar .. akıllanmam lazım ...[/QUOTE]
Longdan kazzanmışsınız psikolojik pozisyondan etkilenmiş olabilirsiniz bi ara bende kısadan başka birşey görmüyodum kapatma davasında iyi zarar yazanlardanım:confused:
[QUOTE=mbm;63148]hoş geldin sn fallow..
kayıptın...[/QUOTE]
bunaldim artik mbm dostum bu aralar yogunlukta var
son 1 haftadir birak yazmayi okuyamadim bile
bana musaade tekrar cikmam lazim
herkese kolay gelsin
[quote=Astatin;62977]çünkü eurusd aleyhine çalışıyor doların..ben dlar longları az bi kara kapadım..VOB30 da kısayım..maliyet boktan 29150 :) :(..dolarda dün de böyle numara çektiler ama yönü yukarıdır..günlük hala alda[/quote]
tey tey tey.lelele.lelelepardon maliyet bktan değilmiş :) akşam DJI 8000 altında kapatsın, bizde %6 gapleyelim aşağıya yarın... Bu durumda bütün long pozisyonlar ölümü tadacaktır :(....
Sisteme kesinlikle uymak gerekiyor. Dün sistemime uymayıp 32600 maliyetli kısaları 29900 den kapamıştım.. Bugün anında kesti cezayı..
Bir de Tüpraş gibi bir kağıt taban olduysa, gelecekten fena halde tırsarım. Shortlar en az 26400 e kadar yaşar gibi görünüyor...
adamın biri başka forumda ''çok sert yükseliş bekliyorum 31000-31600 aralığı görülebilir bugün..''demiş...
akşam şöyle bir baktımda forumlara
bizim foruma hiç bir katkısı olmayan başka forumda yazan ,sadece buraya gelip millete hesap sormayı kendine hak gören biri...
niye burda yazmıyor acaba.. [B]bu degerli görüşlerinden ![/B] mahrum kalıyoruz....
Dowda 8250 önem yeresi
[quote=QUEEN;63153]Dowda 8250 önem yeresi[/quote]
8000 altıda ölüm yarası :)
[QUOTE=Astatin;63154]8000 altıda ölüm yarası :)[/QUOTE]
:D:D:D:D hiç güleceğim yoktu...
[quote=catedral;63112]25 diil ama spot 30 için 27500 100 içinse 21.700 beklentim vardı. :) Aşağı yukarı gerçekleşti.
Sürpriizzzz.... 28.000 den long girdim geceye .uyk[/quote]
yok yahu..benim bildiğim kati long un adını bile ağzına almaz :) bence forum ekauntunu ele geçirmiş PY ler :) Bunu yazan kati değildir :) şaka bir yana, sürpriz gerçekten....:) bu arada farklı saflardayız...sırf DJ cesete benziyor diye :)
beklentim şeklinde dow 8200 lere geldi future yalandı.
ancak buralardan ya bugün ya da yarın futurela gelecek tepki benim beklentim.
bir önceki verdiğim tarihten bu güne düşüş sürdü. en son daxın 5200 de aşırı alımınıda yakalayıp 4000 hedef demiştim.
akşam kapanıştan sonra bir mesaj yazacağım.
sevgiler.
Dolar aldı başını 3.sefer bu direnci kıracak galiba
MB faiz indirmiş!!! Dolar ondan zıpladı demekki endex çıkabilir
iyi aksamlar beyler 36000 maliyetli shortlarımı hala tutuyorum serit gibi ineceğimizi yazmıstım 25000 lerden tepki olabilir 30000 e kadar tabi bi şey söylemek için erken 39300 den beri düştüğümüzü 74000 51000 dip tepe ilk düşüşün bile 23000 puan olduğunu bunun 74000 üzerinden yaklasık yüzde 30 luk bi düşüş olduğunu 39300 tepe düşüşününde yüzde 30 noktasının 27000 lere geldiğini unutmayalım temkinli olalım ama hala ilk 3 de yön asağı bugünkü takaslarada bakamıyorum isteyim 25000 lerde dönüş olmayadabilir herkes kendi kararını kendi verecek ama dowun bu ara artık 8000 i kırması gerekir slmlr
19.11.2008 19:08:03 *merkez Bankası Borçlanma Faiz Oranı Yüzde 16,75'ten Yüzde 16,25'e, Borç Verme Faiz Oranı Yüzde 19,75'ten Yüzde 18,75'e Indirdi
[quote=QUEEN;63158]Dolar aldı başını 3.sefer bu direnci kıracak galiba[/quote]
o ne be.. 1.706.....ben vadelide bu fiyattan long kapattım bugün :) fekat, 29150 VOB30 da kısalamak üzere...bu durumda, endeksteki yarın oluşacak GAP in, doların sabaha kadar yapacağı yükseliş mertebesinde olması lazımki, motivasyonumuz tavanda kalsın :)
[color=#FF0000][b] 19.11.2008 19:15:14 MERKEZ BANKASI BORÇLANMA FAİZLERİNİN 50 BAZ PUAN İNDİRİLMESİNE KARAR VERDİ [/b][/color]
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (Kurul), Merkez Bankası borçlanma faiz oranını yüzde 16,75’ten yüzde 16,25’e, borç verme faiz oranını ise yüzde 19,75’ten yüzde 18,75’e indirdi.
Kurul toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, Geç Likidite Penceresi uygulaması çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası’nda saat 16.00–17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma faiz oranının yüzde 12,75’ten yüzde 12,25’e, borç verme faiz oranının ise yüzde 22,75’ten yüzde 21,75’e indirilmesine, açık piyasa işlemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo işlemleri yoluyla gecelik ve bir haftalık vadelerde tanınan borçlanma imkanı faiz oranını ise yüzde 18,75’ten yüzde 17,75’e indirilmesine karar
verildiği bildirildi.
[b] Açıklamada şu bilgilere yer verildi:[/b]
"Son dönemde açıklanan veriler iktisadi faaliyetteki yavaşlamanın belirginleştiğine işaret etmektedir. Uluslararası kredi piyasalarındaki ve küresel ekonomideki sorunların iç ve dış talebi uzunca bir müddet sınırlamaya devam edeceği ve bu nedenle döviz kurlarında gözlenen hareketlerin enflasyona olan etkisinin sınırlı kalacağı anlaşılmaktadır. Ayrıca, petrol ve diğer emtia fiyatlarında gözlenen sert düşüşler enflasyonu olumlu etkileyecektir. Bu çerçevede, enflasyondaki düşüşün önceki tahminlere göre daha hızlı olacağını öngören Kurul, borçlanma faizlerinin 50 baz puan indirilmesine karar vermiştir. Buna ek olarak, kısa vadeli faizlerde oluşabilecek potansiyel oynaklığı azaltmak amacıyla borç alma ve borç verme faizleri arasındaki fark 50 baz puan daha daraltılmıştır.
Kurul, mevcut konjonktürde finansal sistemdeki akışkanlığın ve kredi piyasalarının etkin biçimde çalışmasının önemine dikkat çekmiş ve bu doğrultuda döviz likiditesi ile ilgili ek önlemlerin devreye sokulması konusunda mutabık kalmıştır. Merkez Bankası, fiyat istikrarını sağlama temel amacı ile çelişmemek kaydıyla, uluslararası piyasalardaki sorunların ekonomimiz üzerindeki etkilerini sınırlamak için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. Bundan sonraki politika kararları büyük ölçüde küresel piyasalardaki gelişmelere ve bunların yurt içine yansımalarına göre şekillenecektir.
Enflasyon görünümüne ilişkin açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin, Kurul’un geleceğe yönelik duruşunu değiştirmesine neden olabileceği önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti sekiz iş günü içinde yayımlanacaktır."
Foreks Haber Merkezi