-
[i][color=#FF0000][b]Apple, beklentilerin üzerinde kar etti [/b][/color]
Apple mali yılının üçüncü çeyreğinde beklentilerin üzerinde kar elde etti. Wall Street beklentilerinin aşılmasında güzlü iPhone ve Mac satışları etkili oldu. Apple, üçüncü çeyrekte hisse başına 1.35 dolar kar etti. Cirosu ise 8.34 milyar dolar olarak gerçekleşti. Apple, geçen yılın aynı döneminde hisse başına 1.19 dolar kar elde etmiş, satışları 7.46 milyar dolar olmuştu. Analistler, Apple'in hisse başına 1.17 dolar kar etmesini ve satışlarının 8.2 milyar dolar olmasını bekliyordu.[/i]
-
[i][color=#FF0000][b]LG, ikinci çeyrekte rekor kar açıkladı [/b][/color]
LG Electronics, ikinci çeyrekte rekor çeyrek dönem karı açıkladı. Bu karlılıkta, güçlü cep telefonu ve flat-screen televizyon satışları etkili oldu. LG Electronics, ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 62 artışla 1.15 trilyon won kar etti. Geçen yılın aynı döneminde 707 milyar won kar etmişti. Analistler ise 746 milyar won kar bekliyordu. İkinci çeyrekte faaliyet karı yüzde 12.5 artarak 714.4 milyar won olurken, satışlar yüzde 17.2 artışla 8.48 trilyon won olarak gerçekleşti.[/i]
-
[i]Analistler, Apple'ın beklentilerden daha iyi gelen sonuçlarının yatırımcıların şirket karlılıklarına ilişkin iyimserliklerini artıracağını ve Avrupa borsalarının güne artıda başlayacaklarını tahmin ediyorlar. [/i]
-
[color=#008000][i]Ağustos vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık yükseliş ile başlayabilir.Gedik
İMKB30 sözleşmelerinin güne 100-200 puanlık yükselişle başlayabilir.Alternatif[/i][/color]
-
[i][color=#FF0000][b]CIT 1.5 milyar dolar zarar bekliyor [/b][/color]
İflastan kurtulmaya çalışan CIT Group ikinci çeyrekte 1.5 milyar dolar zarar etmeyi bekliyor ve gelecek ay vadesi dolan senetleri ödeyemezse iflasa başvurmak zorunda kalabilir. CIT'in varolan likiditesi 17 Ağustos'ta vadesi dolan 1 milyar dolarlık dalgalı döviz kuru senetleri ödemeye yeterli değil. Tahvil sahiplerinden 3 milyar dolar kurtarma parası sağlayan CIT Ağustos vadeli senet sahiplerine taleplerini 1 dolar karşılığında 82.5 sent olarak değiştirmelerini istedi.[/i]
-
[QUOTE=trader38580;135854]zaten sıfırı 119$+kdv
bu satılan 2. el hangi enayi 152 verdi acaba?:..::..:[/QUOTE]
Burada da üç kağıtlar dönüyor. Sen satışa çıakrtıyorsun SEYYAH ile ben teklif verip fiyatı yükseltiyoruz. Sen hangi enayi verir bu fiyatı derken kimisi de bi güzelliği var diye düşünüyor. İş açık arttırma olunca inada bindirip kazanma hırsıyla yüklenenler de olabiliyor. Asıl show son dakika içinde oluyor genelde. Son dakika hiç olmayan bir kullanıcı gelip ürünü alıyor. Ben bir iki şey aldım ama dükkan formatlı ürünlerden hemen al ile aldım. Burada yoktu netteki fiyatı da orada uygun idi.
-
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
-
-
short devam
29 binden 28binden longlamayanlar 48500den longlamış
buralardan long riskli
shortladık stopumuzu koyduk bekliyoruz
dünü unutmayın
fdow 100 küsür arttı vob sadece 3-5 kademe kalktı seans sonu da bastılar.doğrumudur?
-
-
[i][b]Beklenen bilançolar:[/b] Boeing, Ebay, Pfizer,Morgan, Wells Fargo[/i]