bugün ayrışamadık yurtdışından, onlar ne kadar arttıysa bizde o kadar arttık. Spot daha güçlü açıldı. Bilanço dönemi bitecek yavaş yavaş ama negatif beklentide yok bu arada.
Çok yatay günler bizi bekliyor burada
Can sıkıntısı basacak bizi
Printable View
bugün ayrışamadık yurtdışından, onlar ne kadar arttıysa bizde o kadar arttık. Spot daha güçlü açıldı. Bilanço dönemi bitecek yavaş yavaş ama negatif beklentide yok bu arada.
Çok yatay günler bizi bekliyor burada
Can sıkıntısı basacak bizi
şartlı emir çalıştı ve 48100 den short !
ayrışamadık yazısını da yazar yazmaz ayrıştık bu arada
dax ı kırmızı görmeyeli epey olmuştu :)
Ulan py senide birgün kıstırırlar terste görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu
sanki dow düsse biz düşecez yok ya sadece gerginlik yapıyorlar bu gün sole bin puan düşmessek ahdım kalır vurun beline
iyi tutuyorlar hem spotu hemde vadeliyi,
PY önce pozisyon ayarlıyor herhalde
48 bin çalışıyor destek olarak..
durum devam eder ve future larda toparlanma olursa yine bir yükseliş denemesi göreceğiz bu gidişle..
bi şeyler eksik kaldı yine :)
[QUOTE=YAVUZHAN;135875]48 bin çalışıyor destek olarak..
durum devam eder ve future larda toparlanma olursa yine bir yükseliş denemesi göreceğiz bu gidişle..
bi şeyler eksik kaldı yine :)[/QUOTE]
bence cart diye 1000 puan verecekler abi ... kapanış tahminim 46.875 :o:o:o:o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;135876]bence cart diye 1000 puan verecekler abi ... kapanış tahminim 46.875 :o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
günlük ortalama bugün 47100 de.
ben bu seviyenin aşağı geçilmesini beklemiyorum şimdilik zira dow yeni tepe yaptı.dax uçurtma formasyonunda.bizdeki yukarı oynama isteğide son zamanlarda çok daha fazla..
realize bekliyoruz ama oda pek bi yumuşak atlatılıyor,göstergeler usul usul süzülüyor aşırı alım bölgelerinden aşağıya ve sonra hoop yine yukarı..
47100 altında kapanış görsek uzlaşmaya gideriz zaten :)
[quote=YAVUZHAN;135877]günlük ortalama bugün 47100 de.
ben bu seviyenin aşağı geçilmesini beklemiyorum şimdilik zira dow yeni tepe yaptı.dax uçurtma formasyonunda.bizdeki yukarı oynama isteğide son zamanlarda çok daha fazla..
realize bekliyoruz ama oda pek bi yumuşak atlatılıyor,göstergeler usul usul süzülüyor aşırı alım bölgelerinden aşağıya ve sonra hoop yine yukarı..
47100 altında kapanış görsek uzlaşmaya gideriz zaten :)[/quote]
[SIZE=3][B]hayırlı işler, bol kazançlar..[/B][/SIZE]
48,350'nin üstünü görüp kısaları arttırsak önce ? :..:
[quote=martoniki;135878][SIZE=3][B]hayırlı işler, bol kazançlar..[/B][/SIZE]
48,350'nin üstünü görüp kısaları arttırsak önce ? :..:[/quote]
hatırlıyomusun yaklaşık bi hafta önce de 46,000 lerdeyken de aynı sözü demiştin:..: (47,000 lere çıksa da kısaları arttırsak) artık baya bi kısan olmuştur. bi düşerse kral olursun kral.brv
[quote=juliano;135879]hatırlıyomusun yaklaşık bi hafta önce de 46,000 lerdeyken de aynı sözü demiştin:..: (47,000 lere çıksa da kısaları arttırsak) artık baya bi kısan olmuştur. bi düşerse kral olursun kral.brv[/quote]
46500'den de kısalar mevcut, 48475'de.. ya nasip ya kısmet :..: