bugun hedef 70,900 olasılıgı vardır, asagada 68,600 destek
Printable View
bugun hedef 70,900 olasılıgı vardır, asagada 68,600 destek
garan hala çok zayıf.. şimdiye kadar 7 üstüne atmalıydı..
ema55: 70.056
Sayın jerfin, garantinin hala 7 nin üstüne atmamasını nasıl yorumlayabiliriz ?
piyasa sabahtan beri 70.275 direncine takıldı kaldı...
bakalım napacak?
[QUOTE=atakir;251823]Sayın jerfin, garantinin hala 7 nin üstüne atmamasını nasıl yorumlayabiliriz ?[/QUOTE]
ya onu son tangoya saklıyorlar, ölüm vuruşuna..:))) ya da şu garan'daki halka arz dedikodusu doğru...
ısctr düşen kanalını yukarı kırdı, çıkışın hız kazanması için biran önce garan'ın da 7 üstüne atması lazım..:confused:
ema 55
70,075
[quote=saraylı;251827]piyasa sabahtan beri 70.275 direncine takıldı kaldı...
bakalım napacak?[/quote]
yarın gene 800-1000 puan gapla açar gene bakar kalırız ne olacak sn Saraylı :oGerçi poz long ama kapanışta bırakırmıyım bilemiyorum :( günlük grafikler 71500 en az diyor ama gene de belli olmuyor bu vob da :)
şşş selçuklu nerdesin...pişşş...kesin bu topiğe saklandın ama..dur bakalım..akşama yakalarım seni..ü[url]www..[/url]
Bu arada, akşam anketi için özel şık tercihi olanlar varsa şimdiden söylesin:::
(Saraylı boss hariç..ona aten özel şık ayarladık):)
flat olmanın rahatlığıyla dünya kupası maçlarını izliyorum..:::
açılıştaki 1000 puanlık gab in hantallığı sürüyor sabahtan beri..
bu vob (özellikle dakika dakika izlemek) adamı kanser eder.
[quote=unlimitted;251864]bu vob (özellikle dakika dakika izlemek) adamı kanser eder.[/quote]
gerçekten de spotta bi senet aldığımız da en azından çıkıp dolaşıyorduk şimdi yemeğe gidiyorum ama kafam bıurda nasışl yemek yediğimi bilemniyorum
[quote=citiwan;251868]gerçekten de spotta bi senet aldığımız da en azından çıkıp dolaşıyorduk şimdi yemeğe gidiyorum ama kafam bıurda nasışl yemek yediğimi bilemniyorum[/quote]
yaw işi bilen ve bugünkü 15 dakikalık grafiğe bakan herhangi bir yabancı yatırımcının VOBda işlem yapması olası değildir.
bu kadar ucube grafiğe zor rastlanır yani. 100 puanda gün geçirdiler.
gerçi yapmadıkları şey değil...
[QUOTE=unlimitted;251882]yaw işi bilen ve bugünkü 15 dakikalık grafiğe bakan herhangi bir yabancı yatırımcının VOBda işlem yapması olası değildir.
gerçi yapmadıkları şey değil...[/QUOTE]
hacimler filan hiç iç açıcı degil.. ölü gibi ortalık...
şip-şak 5 satışa yakın..
trend 5 pozitif bölgede,shorta çok uzak..
69.600 da alıcıyım.. hadi inin artık daa....dng
[quote=jerfin;251859]flat olmanın rahatlığıyla dünya kupası maçlarını izliyorum..:::[/quote]
ben de poz da olmanın stresiyle maçları izliyorum,:D
tek stres kesmiyo...:..:
almanlara iyi dediler ama ben onları seyredemedim...
[quote=unlimitted;251882]yaw işi bilen ve bugünkü 15 dakikalık grafiğe bakan herhangi bir yabancı yatırımcının VOBda işlem yapması olası değildir.
gerçi yapmadıkları şey değil...[/quote]
hastalık stres sahibi olmak isteyen vob'a gelsin
açıkça söylemek gerekirse vob'u bırakmanı tebrik ederim
[quote=saraylı;251895]ben de poz da olmanın stresiyle maçları izliyorum,:D
almanlara iyi dediler ama ben onları seyredemedim...[/quote]
almanlar makina gibi oynadı abi,turnuvanın en iyi futboluydu ama kangurular çok zayıftı.gösterge olmaz bence..
arjantin aynı futbolu iyi takımlara karşı oynamaya çalışırsa erken havlu atar kupaya..
ingilizlerde beklentilerin çok altında kaldı..
ispanya ve brezilya şu durumda çok önde başlayacak bence turnuvaya..
ingiltere capellodan dolayı tatlı süprizimdi ama foss çıktılar ilk maçta..
ispanyollar wenger in dediği gibi başka bir dünyadan gelmiş gibi oynuyorlar ve brezilyadan daha favoriler..
ema55:70.147
[QUOTE=saraylı;251895]ben de poz da olmanın stresiyle maçları izliyorum,:D
[COLOR="Red"]tek stres kesmiyo[/COLOR]...:..:
almanlara iyi dediler ama ben onları seyredemedim...[/QUOTE]
sizi forekse alalım o zaman hocam..:..:
maçlarda Türkiye olmayınca stresi de fani oluyor, kesmiyor insanı, hop hop hoplatmıyor..:o:o:)))
almanları ben de izlemedim..üüü
[quote=saraylı;251895]ben de poz da olmanın stresiyle maçları izliyorum,:D
almanlara iyi dediler ama ben onları seyredemedim...[/quote]
dünya pala şampiyonası yapılsa bizimki teknik-taktik-ew-mew vs. kullanımı şerefffsizzzliğiyle birinci olurdu:..:
ama buda zevkli olmaz ki sonucu şimdiden belli ulen pala.dng
[quote=YAVUZHAN;251902]almanlar makina gibi oynadı abi,turnuvanın en iyi futboluydu ama kangurular çok zayıftı.gösterge olmaz bence..
arjantin aynı futbolu iyi takımlara karşı oynamaya çalışırsa erken havlu atar kupaya..
ingilizlerde beklentilerin çok altında kaldı..
ispanya ve brezilya şu durumda çok önde başlayacak bence turnuvaya..
ingiltere capellodan dolayı tatlı süprizimdi ama foss çıktılar ilk maçta..
ispanyollar wenger in dediği gibi başka bir dünyadan gelmiş gibi oynuyorlar ve brezilyadan daha favoriler..[/quote]
almanya ,ispanya,brezilya iyi yani demek..:)
brezilya ve almanya zaten genelde iyidir..
ispanyollara dikkat edim bakim...:)))
[quote=ordi;251897]hastalık stres sahibi olmak isteyen vob'a gelsin
açıkça söylemek gerekirse vob'u bırakmanı tebrik ederim[/quote]
abi vobu bıraktık bırakmasına da, izlemeyi bırakmadık ki. hastalık gibi meret.
izlemeyi de bırakmak lazım.
[quote=jerfin;251905]sizi forekse alalım o zaman hocam..:..:
maçlarda Türkiye olmayınca stresi de fani oluyor, kesmiyor insanı, hop hop hoplatmıyor..:o:o:)))
almanları ben de izlemedim..üüü[/quote]
forexi ben zamanında denedim,ne dalga sayabildim ne de sistem oturtabildim,olmadı bi türlü..
şimdi varsa yoksa vob...:)))
[QUOTE=saraylı;251912]forexi ben zamanında denedim,ne dalga sayabildim ne de sistem oturtabildim,olmadı bi türlü..
şimdi varsa yoksa vob...:)))[/QUOTE]
VOB'a girdikten sonra tam 3 defa portföy sıfırladım ben hocam..:o
foreksde daha kısmet olmadı sıfırlamak.. :..:
[quote=saraylı;251909]almanya ,ispanya,brezilya iyi yani demek..:)
brezilya ve almanya zaten genelde iyidir..
ispanyollara dikkat edim bakim...:)))[/quote]
ispanya barca nın futbolunu oynuyor abi..
xavi,iniesta,puyol a villa-torres-casillas eklenince fantastik bir takım oluyorlar..tek eksik messi :..:
[quote=jerfin;251919]VOB'a girdikten sonra tam 3 defa portföy sıfırladım ben hocam..:o
foreksde daha kısmet olmadı sıfırlamak.. :..:[/quote]
geçmiş olsun,hiç şaşırmam ,gayet normaldir...:(
aman fx de de dikkat edin bari...
bir de morali hiç bozmayın,
pozitif enerji içinde çalışmaya devam...:)
[quote=unlimitted;251911]abi vobu bıraktık bırakmasına da, [B]izlemeyi bırakmadık ki. hastalık gibi meret.[/B]
[B]izlemeyi de bırakmak lazım.[/[/B]quote]
bu nasıl bişey ben kendim için çözemedim
sürekli kendime diyorum ki mazoşist miyim? neyim diye?
bazen seans salonuna gidiyorum oradaki broker bile benim kadar bakmıyor ekrana hatta bazen ekranla ilgili soru soruyorum nereye bakıyorsa görmedim ki diyor?:confused:
ben ise ekran karşısında olduğumda Astatinin deyimiyle bağırsaklarına kadar bakıyorum::: ama ...
[quote=jerfin;251919][B]VOB'a girdikten sonra tam 3 defa portföy sıfırladım[/B] ben hocam..:o
foreksde daha kısmet olmadı sıfırlamak.. :..:[/quote]
sadece 3 mü? buda iyiymiş valla
pala seni fx arayıp bulmasın aman dikkat et
[quote=ordi;251930][quote=unlimitted;251911]abi vobu bıraktık bırakmasına da, [B]izlemeyi bırakmadık ki. hastalık gibi meret.[/B]
[B]izlemeyi de bırakmak lazım.[/[/B]quote]
bazen seans salonuna gidiyorum oradaki broker bile benim kadar bakmıyor ekrana hatta bazen ekranla ilgili soru soruyorum nereye bakıyorsa görmedim ki diyor?:confused:
ben ise ekran karşısında olduğumda Astatinin deyimiyle bağırsaklarına kadar bakıyorum::: ama ...[/quote]
işte, iyi trader böyle yetişiyo azizim...:..:
selçuklum tatile gitti sanki piyasa boşaldı,
hareket yok..
özledik onu, .... üüüvvvv...:..::..:
[QUOTE=ordi;251930][quote=unlimitted;251911]abi vobu bıraktık bırakmasına da, [B]izlemeyi bırakmadık ki. hastalık gibi meret.[/B]
[B]izlemeyi de bırakmak lazım.[/B][/quote]
[COLOR="Red"]bazen seans salonuna gidiyorum oradaki broker bile benim kadar bakmıyor ekrana hatta bazen ekranla ilgili soru soruyorum nereye bakıyorsa görmedim ki diyor[/COLOR]?:confused:
ben ise ekran karşısında olduğumda Astatinin deyimiyle bağırsaklarına kadar bakıyorum::: ama ...[/QUOTE]
ben şu an baktığımın yarısı kadar bile ekrana bakmazdım brokerlık yaparken, doğrudur..:..::..:
çok basit bir şey söyleyeyim.
bu işe yeni başladığımda, derinlik ekranım yokken paramı 2,5 ayda tam 3,5 katına çıkardım.
işi öğrendikçe, indikatörler/derinlik vs ekranıma eklediğim her parametrede kazanç oranım biraz daha düştü.
tesadüf müdür yoksa izlediğim şeyler arttıkça kafa karışıklığım arttığı için mi kazanç oranım düştü bilmiyorum.
ama durum bu. :)
[quote=unlimitted;251957]çok basit bir şey söyleyeyim.
bu işe yeni başladığımda, derinlik ekranım yokken paramı 2,5 ayda tam 3,5 katına çıkardım.
işi öğrendikçe, indikatörler/derinlik vs ekranıma eklediğim her parametrede kazanç oranım biraz daha düştü.
tesadüf müdür yoksa izlediğim şeyler arttıkça kafa karışıklığım arttığı için mi kazanç oranım düştü bilmiyorum.
ama durum bu. :)[/quote]
özüne dön o zaman patron,sök kabloları,sil matriksi :..:
[URL="http://www.vob.org.tr"]www.vob.org.tr[/URL] den gecikmeli izle fiyatları :)
[quote=unlimitted;251957]çok basit bir şey söyleyeyim.
[B] bu işe yeni başladığımda, derinlik ekranım yokken paramı 2,5 ayda tam 3,5 katına çıkardım.[/B]
ama durum bu. :)[/quote]
doğrudur ve katılırım,
bu işi öğrenmek için takip ettiğim kişiler ve okuduğum kitaplarda sürekli en basit şekilde düşünün ve bir indik bile takip ediyorsanız onu çok iyi analiz edin mutlaka kazanırsınız diyorlar(kaldıraç oranı vs. bu düşüncenin içinde yok tabikii.)
yazmak kolay da yapmak zor bu işte
[quote=unlimitted;251665]10,260
ciddi dirençtir.
üstünde 10,307 vardır.
orayı da geçerse demeye gerek yok heralde...:rolleyes:[/quote]
halen geçerli olduğu için saraylı abinin deyimi ile öne alalım. :..:
cümleten iyi akşamlar.
haydi iyi akşamlar !
şip-şak 5 satışta kapadı,trend 5 alışta,günlük bazdada iyi kapanış yaptık ortalamanın üstüne atarak..
flat !
longlar 1/0 önde bence halen..