[quote=Astatin;420241]A-ha...[/quote]
var bi ekşın, izliyoruz.. :cool:
Printable View
[quote=Astatin;420241]A-ha...[/quote]
var bi ekşın, izliyoruz.. :cool:
[quote=flexy;420242]var bi ekşın, izliyoruz.. :cool:[/quote]
ula güçlü mü yoksa güçlü süsü mü veriyor acep.. şu güçlü duruşa normalde 800 lerde şortları gapayıp longa dönmen lazım diyor ekran..hımm demekki şortları az daha tutalım..du bakalım
[quote=Astatin;420243]ula güçlü mü yoksa güçlü süsü mü veriyor acep.. şu güçlü duruşa normalde 800 lerde şortları gapayıp longa dönmen lazım diyor ekran..hımm demekki şortları az daha tutalım..du bakalım[/quote]
uv olaraktan güçlü görünüyo ama çokça ters köşeye yatırdığı için temkinli davranıyorum
[quote=flexy;420244]uv olaraktan güçlü görünüyo ama çokça ters köşeye yatırdığı için temkinli davranıyorum[/quote]
yes we can::: GARAN da tehnih olarak Sauron un gözü yapısı var... GRAş, GaRAndan yükselir. GRAş, GaRAn..GRoARR
ula hazır 250 puan kardayken kapasak mı şortları....diye düşündüğüme göre daha tutmak lazım şortları..üühühü
diğer yandan.. az önce dax toparlarken buraya basarak "yok hacı çöker bu" süsü verdi ama durdu.. bu bakış açısıyla da şort kavırlamak lazım..eüzü..du bakalım.. :)
bir KY nin zihninin trade seyir defteri.2018
[quote=Astatin;420236]today is a judgement day hacilar..günlük 90,875 altı kapanış graşieynseynç olabilir...ki sabahki şortlarımla beraber ortalama şort maliyetimde o seviye..eüzü...
[IMG]http://i46.tinypic.com/333wigj.png[/IMG][/quote]
Bugün gorgunç..bugün gaçınılmaz...bugün savaş...bugün kan..kan bile kırmızı deil karakan.. Tanrı bizi doğru pozda var eylesin...amin
filat hacı filat.. 5dk tobo olmuş..uw
ralli...eynseynç
opsiwan..15 dklıkdaki raning mi ranamaying mi 3angle
[quote=Astatin;420259]opsiwan..15 dklıkdaki raning mi ranamaying mi 3angle[/quote]
bence long live divergence usta..ama ranamaying süsü vererek az randırarakda raning süsü verecek lebron..ee beylece shortcuları gorguturkene trene lonkcuları dolduracak sonna divergence peşinden aşağı sarkışla ver elini şarkışla...deyim ben usta...:p:p:cool: tabe ranamaying de olabilüü çinki önemli rakamlar vuruldu..kısa kalabilüü o yüzden ayuu cıkabilüüü eee zamanıdır kış uykusu içün yağ depolamaları lazumdur bunun içinde beslenmeleri gerek tabigine...:p:p
astatin şortlarını maliyetine kavırladıktan sonra bir de bir miktar lonkkk açtı..Allah günahlarını affetsin..Amin
ula bayılıom şu haber barı sonnası attıvı minör barlara peşisıra...namıssız seni....))
stetomus ranning tiriyengılları sever, hele hele sexy flexy bayılır...))
ps: sazangral nerde yahu..??
[quote=ATHLON;420265]ula bayılıom şu haber barı sonnası attıvı minör barlara peşisıra...namıssız seni....))[/quote]
hacı,
fileksi ile bana ultrabook alacaymışın..fileksi dedi..benim için sakıncası yok..söliim dedim..::: geçen sony vaio duo 11 i YDdan satın alan bir arkadaş vesilesiyle fiziksel olarak inceledim...elledim okşadım...kız arkadaşım "işin gücün böyle cihazlar oldu" deyinde, cihaza sarılıp cihaza "yooo bebeğim üzülme öyle demek istemedi" dedim..o derece yani:D
opsi..raningdir abi bu..raningdir de... :)
[IMG]http://i46.tinypic.com/zlrxj4.png[/IMG]
proceksiyon...o kamaşullah saatlik barın ardına eklenen minör barları (hiçbir işi yok,sadece doğrama trade i için)...ve baya uzun bir süre..sonnası, o kamaşullah barının en düşüüne bi çıtır trend,ve peşinden "where were we?" trend devamı..(W form)..o nun da hedefi du bakiim kaça gelio?..hah buldum..981xxler-983xx ler flan..:))
[quote=Astatin;420267]hacı,
fileksi ile bana ultrabook alacaymışın..fileksi dedi..benim için sakıncası yok..söliim dedim..::: geçen sony vaio duo 11 i YDdan satın alan bir arkadaş vesilesiyle fiziksel olarak inceledim...elledim okşadım...kız arkadaşım "işin gücün böyle cihazlar oldu" deyinde, cihaza sarılıp cihaza "yooo bebeğim üzülme öyle demek istemedi" dedim..o derece yani:D[/quote]
hacı bu değil, bunu herkes yapıo..daha çavdaş bişii sööle alalım..cihazdır nihayetinde..:))
[quote=ATHLON;420271]hacı bu değil, bunu herkes yapıo..daha çavdaş bişii sööle alalım..cihazdır nihayetinde..:))[/quote]
:confused::confused::confused:hımmm....:confused::confused:..buldum..mahi:D:D alıın mı?:::
[quote=Astatin;420267]hacı,
fileksi ile bana ultrabook alacaymışın..fileksi dedi..benim için sakıncası yok..söliim dedim..::: geçen sony vaio duo 11 i YDdan satın alan bir arkadaş vesilesiyle fiziksel olarak inceledim...elledim okşadım...kız arkadaşım "işin gücün böyle cihazlar oldu" deyinde, cihaza sarılıp cihaza "yooo bebeğim üzülme öyle demek istemedi" dedim..o derece yani:D[/quote]
usta bizim emektara bi guma getirdim yaw baya ucuzladılar 8 gb RAM turbolu falan 3.1 hız 750 gb HD var yannız Win 8 var bi türlü alışamadım yaw..XP nin gözünü seveyim ...ilaçlı prgler kullandığımız için fazlaca kur kaldır oluyo tabe haliyle..bazen Win 8 klasör silergene izin almanız lazumdur deyi..o zaman zıvanadan cıkıyom..bu arada 7 senedir xp gullanıyom hala güvenlik acığı güncellemesi yapıyolar yaw..7 yıldır kapatamadılar acıklarını ben pes ettim daha güncellemiyom tırı vırı geliyo artık 7 yıldır tamam olmaz mı pro yaw şimdi gireyim gene vardır güncelleme haa..gülermisin ağlarmısın duruma yaw..:D:D
[quote=Astatin;420272]:confused::confused::confused:hımmm....:confused::confused:..buldum..mahi:D:D alıın mı?:::[/quote]
hacı bi karar veremedin ama..ultra mı,mahi mi?..ama kaç senedir mahi dion ki üstüne kaç hatun geldi hatunun...resmen sarı çizmeli ettiler kızı..ööle takılıo ortalıkta..ama takdir ettim istikrarını..gönül adamıymışsın...)))
[quote=Astatin;420269]opsi..raningdir abi bu..raningdir de... :)
[IMG]http://i46.tinypic.com/zlrxj4.png[/IMG][/quote]
ben eyle deyim ama lebron ne diycek usta..ben son bi divergence bekliimm..:p:p
bence asıl kesimi,89300 lere verdiği zaman yapcak ilerde ayılara..sonnası malum..:))..2 aydır ayılarla savaşıom sanalda da, seans sonnası dışarda da..hala akıllanmadılar yahu..
[quote=ATHLON;420274]hacı bi karar veremedin ama..ultra mı,mahi mi?..ama kaç senedir mahi dion ki üstüne kaç hatun geldi hatunun...resmen sarı çizmeli ettiler kızı..ööle takılıo ortalıkta..ama takdir ettim istikrarını..gönül adamıymışsın...)))[/quote]
"Ultra mahi"::: evet hacı gönül adamıyım ben..mösyö piyer 1 ben 2..veya ben 1, mösyö piyer 2.....lelele
[quote=ATHLON;420266]stetomus ranning tiriyengılları sever, hele hele sexy flexy bayılır...))
ps: sazangral nerde yahu..??[/quote]
ivit, seviyirih patron :..:
[quote=Astatin;420269]opsi..raningdir abi bu..raningdir de... :)
[IMG]http://i46.tinypic.com/zlrxj4.png[/IMG][/quote]
tamam işte e'yi de yaptın..uwww..ransana lebron
yok pardon..e, c nin altına inmiş..raning badem olmuş..çıkacaksa da raning 3 diye çıkmayacak..üww
randır bizi opsi
*****m dax..durdi durdi bizi bultiii
DAXın ** hacı..randır bizi..heheheh..nolti lem..akçakoca da petrol mü bulunmuş yine :)
[quote=Astatin;420287]DAXın ** hacı..randır bizi..heheheh..nolti lem..akçakoca da petrol mü bulunmuş yine :)[/quote]
.dng.dng.dng topraktan direk işlenmiş bor fışkırıyomuş patron
[quote=flexy;420288].dng.dng.dng topraktan direk işlenmiş bor fışkırıyomuş patron[/quote]
başka iyi haberler lazım hadji....ne biliimm gökten xauusd yağsın..ikinci hatta üçüncü kredi notu artışı gelsin..uww Almayanın Tırsıngen kasabasından selamlar
vay ***ldo dax vay
[quote=Astatin;420291]başka iyi haberler lazım hadji....ne biliimm gökten xauusd yağsın..ikinci hatta üçüncü kredi notu artışı gelsin..uww Almayanın Tırsıngen kasabasından selamlar[/quote]
neyyyyyy..! Türk mühendisleri çaydan yakıt mı yaptılar :D+.
[quote=flexy;420294]neyyyyyy..! Türk mühendisleri çaydan yakıt mı yaptılar :D+.[/quote]
90875 üstünde kapayalım da günü..çaylımı olur petrollümü olur farkmaz..üğğğ..çaktırmadan itekliyo olmasın hacııı.....dng
ula 800 den lonkladımktan sonra 91300 e kavırma yazıdyım..200 den döndü ipnur..kısmetsiz günümüzdeyiz hadji
filmin adı.. "zirvede vuruşanlar" ki..zirvede long vuruşmak, zirve kelimesinin anlamı itibariyle pek şık değil...
[quote=Astatin;420297]filmin adı.. "zirvede vuruşanlar" ki..zirvede long vuruşmak, zirve kelimesinin anlamı itibariyle pek şık değil...[/quote]
Rtük'ten döner o film
[quote=flexy;420298]Rtük'ten döner o film[/quote]
%2 artı kapatsak iyi olacaktı:p
[quote=Astatin;420299]%2 artı kapatsak iyi olacaktı:p[/quote]
endeksten bahsetmeyince randı bak, tötem gibi bişi oldu :::
o runnıng bıraz daha geriden patroms...))