-
[quote=enorton;136067]Aslında ne güzel işte, sat git tatil yap benim gibi. Valla dua ettim inşallah trend olmaz diye :D Dün denizden geldim baktım fiyat 48800, dayanamadım 48775 ten shortladım... Aslında hiç açıp bakmamak lazım ama dayanamıyorum işte, kanımıza işlemiş vob :D[/quote]
bu işler sırayla,bende ay sonunda tatile çıkarken inşallah trend olmaz diyip ekranı okuyup,üfleyip çıkayım tatile o zaman :::
du bakalım kıyabilecekmiyim size :)
-
Manyan biri gene 48500 kademesine 3500 kontrat satış girdi böyle yazmaya başladılarmı korkmaya başlıyom çünkü genelde piyasa o yöne doğru gitmeye başlıyo
-
48500 setmi çekti bu adam.Bizim gibi ayunun biri galiba cinnetmi geçiriyor ne .
-
[quote=Larossıan;136071]48500 setmi çekti bu adam.Bizim gibi ayunun biri galiba cinnetmi geçiriyor ne .[/quote]
kedıdır kedııı,
valla ısıme gelır, kısayım, uzundakıler de korkmasın, yazdıgı gıbı sıler.:)
-
[quote=tuareg;136072]kedıdır kedııı,
valla ısıme gelır, kısayım, uzundakıler de korkmasın, yazdıgı gıbı sıler.:)[/quote]
Ecelinemi susadı acaba diye meraketim bir an intihar falanmı edecek acep.:)))Yada selçuklunun ana ayusudur çocuklarıma ne ettiniz diyemiki acep.
-
bu ıym amma odlek ya, uc gundur sattıgını anında alıyor, aldıgını da satıyor hemen,
lem ıym bıraz delıkanlı ol, sat ve ustune yat.
-
[QUOTE=Larossıan;136071]48500 setmi çekti bu adam.Bizim gibi ayunun biri galiba cinnetmi geçiriyor ne .[/QUOTE]
Ozaman abi bi tempo yapıp o arkadası desdekleyelim yığ abi 5000 kontrat daha yığ
Bu arada selçuklu abim sal şu yılanlarını artık ya çatladık burda şöyle asağa doğru süzülüp gelsinler
-
:pBelkide öğlen yemeğine gitmiştir kimse içeri girmesin diye kapının önüne sandalye koydu galiba.:confused:
-
[quote=YAVUZHAN;136062]yine stop olduk..[/quote]
hocam senin atlar dopingli galiba..
fazla enerjiden ne tarafa gideceklerini şaşırıyorlar :..:
-
[QUOTE=Larossıan;136077]:pBelkide öğlen yemeğine gitmiştir kimse içeri girmesin diye kapının önüne sandalye koydu galiba.:confused:[/QUOTE]
48450 yede 10 kontrat yığdı biri oda camiye gitti heralde
-
[quote=martoniki;136078]hocam senin atlar dopingli galiba..
fazla enerjiden ne tarafa gideceklerini şaşırıyorlar :..:[/quote]
yol bulamaıyoruz düzlükte,bulduğumuz an sprinti atarız :cool:
-
[quote=Larossıan;136077]:pBelkide öğlen yemeğine gitmiştir kimse içeri girmesin diye kapının önüne sandalye koydu galiba.:confused:[/quote]
arkadaşlar yorumlarınıza bayılıyorum.
azıcık neşemi yerine getirdiniz.
3200 taneyi koydu bekliyor.Kim olduğunu görebiliyor musunuz ?