Bakalım bu gecede bogalar son dk'larda bir yukarı atak yapabilecek mi.?
Printable View
Bakalım bu gecede bogalar son dk'larda bir yukarı atak yapabilecek mi.?
[quote=catedral;63209]Bir kaç ay önce yazmıştım onun detayını sayın serkan. Mahsublaşma oluyor. Vob daki prosedür hissedeki gibi değil.[/quote]
TEŞEKKÜRLER AMA ANLAYAMADIM YARIN Bİ TAKASBANKA SORIYIM
SANKİ ARACI KURUM BANA ÇALIŞIYORMUS GİBİ BENİM PARAMLA BASKASININ BORCUNU KAPATACAK OLUR SEY DEĞİL MAKEMELİK İŞ
Ne Güzel Bi Gün Etraf Kan Gölü Olmuş :D
[QUOTE=serkanyurttas;63213]TEŞEKKÜRLER[/QUOTE]
Haa bu arada...
Bankadan vob işlemi yapmayla aracı kurumdan işlem yapma arasında bir fark yoktur. VOB için alınan belge tamamiyle bankadan bağımsızdır. Bankanın aracı kurumuna bağlı ayrıca alınan bir yetki belgesidir.
Yani özetle bir sorun olduğunda Bankayı hiç bir şekilde bağlayıcı değildir.
dow pimi çekti ..%-5.
yarın uzunları zor bir gün bekliyor.
neye gerek kaşındıkysak:) kaşınanı kaşırlar:)
[quote=catedral;63215]Haa bu arada...
Bankadan vob işlemi yapmayla aracı kurumdan işlem yapma arasında bir fark yoktur. VOB için alınan belge tamamiyle bankadan bağımsızdır. Bankanın aracı kurumuna bağlı ayrıca alınan bir yetki belgesidir.
Yani özetle bir sorun olduğunda Bankayı hiç bir şekilde bağlayıcı değildir.[/quote]
SANKİ ARACI KURUM BANA ÇALIŞIYORMUS GİBİ BENİM PARAMLA BASKASININ BORCUNU KAPATACAK OLUR SEY DEĞİL MAKEMELİK İŞ
yarın açılış kaçtan olur
Babaların Short Olduğuna Bakılırsa Mb Faizi Flerede Bakar Fdax -2 Civarını Fiyatlamıs Vob Spot Farkı Yorumsuz 8000 Altı Kapanan Dow Kapatırsa Bilemem Sanki Kapanacak Gibi
Açılış öncesi IMF anlaşma haberi gelmezse zor bir gün olacak gibi.
bizim gemidekiler filikaları dolduralım :)
[QUOTE=Vob Trader;63222]bizim gemidekiler filikaları dolduralım :)[/QUOTE]
bayanlar önden dimi:..:
[QUOTE=jerfin;63223]bayanlar önden dimi:..:[/QUOTE]
panik yok panik yok kadınlar ve çocuklar önden.
vay be antalyadaki kurumum da olmak vardı yarın
orda yarın muhabbet manyak olur:)
Vay beee, bu sefer son yarım saat ekibi dahil cümlesi gün boyu vermiş, batan gemiye binmediğim için filakayada binmek zorunda kalmıycam vobtraderciğim, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;63224]panik yok panik yok kadınlar ve çocuklar önden.
vay be antalyadaki kurumum da olmak vardı yarın
orda yarın muhabbet manyak olur:)[/QUOTE]
zaten uzunda olan sen,ben ve catedral vardı dimi.. bu filika çok küçükmüş 3 kişi sığamayız.kom
[QUOTE=bull market;63225]Vay beee, bu sefer son yarım saat ekibi dahil cümlesi gün boyu vermiş, batan gemiye binmediğim için filakayada binmek zorunda kalmıycam vobtraderciğim, saygılar.[/QUOTE]
sen zaten ıssız adada kalmışın haberin yok biz hiç olmassa gemiye binioz filikayla kurtuluoz. ya sen gibi ıssız adada ümitsiz vaka olsaydık. o daha kötü :D:D
[quote=Astatin;63167]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...DSI bişey biliyordu hehlade..ya ya şön vundebar[/quote]
terbiyesizce....
[QUOTE=Astatin;63229]terbiyesizce....[/QUOTE]
Yok yaww dow unki hiçte terbiyesizce falan değil. Normal. Bekliyodum %5:)
Terbiyesizce ve ahlaksızca olan MB nın yaptığı. Demekki işler çok ciddi vahim.
MB tam cafer vakası dumunda şimdi.
Biz uzuncular kapanır geçer zararı sineye çekeriz de MB nası temizleyecek bu yediği haltı.
[QUOTE=Vob Trader;63227]sen zaten ıssız adada kalmışın haberin yok biz hiç olmassa gemiye binioz filikayla kurtuluoz. ya sen gibi ıssız adada ümitsiz vaka olsaydık. o daha kötü :D:D[/QUOTE]
Sen yarın dolar kaç olacak, ne kadar artacak onu söölede bende neşeleneyim biraz, hep kendin gülüyon, filikada batarsa görürüm seni o zaman ben ıssız ada bulabiliyonmu?:..::..:
Çöküş sırası EURUSD de...ayrıca böyle giderse, petrol sudan daha ucuz hale gelecek..
ÇÖP3 PARITE: EURUSD, GBPJPY, NZDJPY
Ayrıca brent abinin tekniği 38 USd leri gösteriyor...Bu durumda CAD a karşıda pozisyon olabilir..Karşıda JPY makbul..yani CADJPY kısa
[QUOTE=jerfin;63226]zaten uzunda olan sen,ben ve catedral vardı dimi.. bu filika çok küçükmüş 3 kişi sığamayız.kom[/QUOTE]
Alla allahhh hala huzurum yerinde hiç rahatsız diilim nedense. Can verirken insanı bir huzur kaplar derler. O tür bir huzurmu acaba hakkaten merak ettim:)
Yarın açılışla düşeriz sonra hükümetle ımf anlaştı haberi patlatırlar olur biter, filikadakiler inmesin bence, gemi önce batar sonra çıkarırlar ama ne çare ki ölen ölmüştür, kalan sağlar filikadakiler olur gibi gelmeye başladı banada, teselli değildir.
[QUOTE=catedral;63239]Alla allahhh hala huzurum yerinde hiç rahatsız diilim nedense. Can verirken insanı bir huzur kaplar derler. O tür bir huzurmu acaba hakkaten merak ettim:)[/QUOTE]
aynen.. bende de hiç huzursuzluk yok nedense.. birazda diplere yakın olmamızdan mıdır nedir..
Bu arada dax a bakıyodum, 4000 tutmaz burada, altına sarkar, şimdiden sööliim, ama yarın olur ama ilerleyen günlerde, fekat 4000 altına er yada geç inecek görülüyor, ben en iyisi yarın hiç bulaşmıyım diyom bakalım, saygılar.
[QUOTE=bull market;63240]Yarın açılışla düşeriz sonra hükümetle ımf anlaştı haberi patlatırlar olur biter, filikadakiler inmesin bence, gemi önce batar sonra çıkarırlar ama ne çare ki ölen ölmüştür, kalan sağlar filikadakiler olur gibi gelmeye başladı banada, teselli değildir.[/QUOTE]
Ya gelmezse:) Dolar patlayacak. Not indirimi gelecek. Havada yağmurlu ŞİMŞEKler çakarken demekki haberleri de uçuruyo yabancılara. Blöf tutmazsa ne olacak?
Moratoryuma gidermi bu hasta ruhlular..
[quote=catedral;63239]Alla allahhh hala huzurum yerinde hiç rahatsız diilim nedense. Can verirken insanı bir huzur kaplar derler. O tür bir huzurmu acaba hakkaten merak ettim:)[/quote]
Daha önce yığdığın banknotların hacminden olmasın.. Lakin bir AYU, para kaybedince değil, long da kaybedince ölür :(
Şimdi vobda endeks kontratları 500 ytl, 300 olması gerekir artık, endeks 30 mümkün değil 40000 görmez yakın zamanda, helde dolar 1,900 olurda endeks 19000 e , 1 cente inerse, bi daha endeks 30 , 30000 bile görmeyebilir, endeks kontratlarının indirilmesini talep ediyorum, vob yönetimi uyuma, saygılar.
[QUOTE=catedral;63243]Ya gelmezse:) Dolar patlayacak. Not indirimi gelecek. Havada yağmurlu ŞİMŞEKler çakarken demekki haberleri de uçuruyo yabancılara. Blöf tutmazsa ne olacak?
Moratoryuma gidermi bu hasta ruhlular..[/QUOTE]
Moratoryuma da gider, oratoryumada, çiftetellide oynarlar diyim:..::..:, hazine bonosu olanlar düşünsün, dövizi olanlarda bankada tutmasın yastığının altına soksun ki, iç piyasadaki sermaye birikimine gözü diktiklerine pişman olsunlar, bana kalırsa durum budur, ülke sermayesi risk altında.
Imf in şantajını bahane edecekler, anlaşsalarda anlaşmasalarda aynı kazığa oturtmaya çalışacaklar diyim, saygılar.
Haa, anlaşma olursa biraz daha yağlı kazık olur, ımf de sonuçta bu zamanda parayı iteleyecek yer arıyor, çift taraflı olur, anlaşmazlarsa tek taraflı olup, bu sefer başka yollardan rotayı çizerler.
EFG ve DSI olayı kafama takıldı bu işin iç yüzü yarın belli olur. Tahminim bu işlem karşılıklı idi nedeni de DOWda ve bizde beklenen diplere yaklaşmamız ve yeni short açmanın riskli oluşu idi bu nedenle spread takıldılar. Eğer DSI yeni short açmışsa durum çok vahim olabilir gerçekten.
EURUSD yeni düşüşe başlamadan akşam yapmacık ters hareketle son shortları da temizledi bi güzel doğrusu çok sırıttı DAX deli gibi düşerken.
DOW 7500 civarı 3ü bitirirse çok sert 4 tepkisi için dikkatli olmak lazım. Bugün DSI bildi her zamanki gibi. Bizimkiler peşin peşin indiler önceden bu nedenle yarın açılış eksi olur fakat günlük sert veriş olmayabilir artı bile olabiliriz gün sonunda. XU100 10 Ekimde DOW dip yaptığında 28495 kapatmış şimdi 21929. DOW yeni dibini görmedi bugün biz 6500 puan fark attık. Sanırım 20000-22000 arası bir yerlerde konsolide oluruz ve yukarı tepki için millete yeni short açtırılır bir kaç gün buralardan.
[quote=mavi;60604][B]mavi[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=55246#post55246"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B][I]Olasılıklar...[/I][/B] [/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img393.imageshack.us/img393/4600/usdzq1.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/SIZE][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Görünen o ki Usd/Ytl 1.50-1.60 larda dalgasını sonlandıracak.Geri dönüşünde ise Hisse senetlerinde olanlara son bir fırsat tanınacak olan İMKB’de yükseliş gerçekleşecek.Sonrasında Usd son kez denenebilir fakat benim seçimim olmayacaktır.Sarı renge biraz daha fazla değer vermem gerekecek Obama sonrası son lale devri bitişinde.[/I][/SIZE][/FONT][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/8364/djigr5.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/SIZE][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Dji te ise gelen sat sinyalinin 9.000 den veya 7.500 lerde son bulması beklenebilir.7.400 altı spekülasyon dışıdır benim için.Paranın değeri açısından.Bundan sonraki stratejim uzun vadeli 9.000-7.500 arasına uğramadan 10.700 yukarı kırılırsa al, aşağı kırılırsa sat tarzında gerçekleşecek.[/I][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Veya 9.100 lerde al 8.900 lerde stop, 7.500 lerde al 7.300 lerde STOP-KAÇ-KURTUL-BULAŞMA tarzındadır.[/I][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]İMKB grafiklerim hazır değil.Arkası yarın programımda.[/I][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Bol şans hepimize…[/I][/SIZE][/FONT][/I]
Son durumlar...
Usd
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img224.imageshack.us/img224/6366/usd6112008gd3.jpg[/IMG][/URL]
Usd 5 Hedefi 1.79 veya 1.99 gibi görünüyor.Sonra oda son lale devrinden nasibini alacak ve sürünme molası verecektir diye düşünüyorum.
Dji
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/600/dji6112008oe6.jpg[/IMG][/URL]
Dji te de sayımda şimdilik değişiklik yok.Aralık sonuna kadar Obama sonrası son lale devrine hazırlığını yapar dilerim.Yani 5 i bitirir, 1 ve 2 yi bitirir Bush un son günlerinde ve 3 rallisiyle Obama’ya bir hoş geldin yakışır diye düşünüyorum.
Tabi ki catedral'ler kararında bırakırsa...
Sayın sazan,
Hoşgeldiniz diyerek bir büyük resim çizmenizi istesek!..
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Dji te hedef değerlere çok yaklaşıldığından artık gecelere kısa kalmanın riskinin taşınmaması gerektiği kanaatı ile gecelere ya uzun yada pozisyonsuz kalmayı tercih edeceğim önümüzdeki haftadan itibaren.İşin garibi krizin merkezinden önce İMKB hedef değerlere ulaştı.Bundan sonrası savrulmadan ibaret olmalı.Tabi bunlar dilekten ibaret.
Bol şans hepimize...
[quote=mavi;63250]Dji te hedef değerlere çok yaklaşıldığından artık gecelere kısa kalmanın riskinin taşınmaması gerektiği kanaatı ile gecelere ya uzun yada pozisyonsuz kalmayı tercih edeceğim önümüzdeki haftadan itibaren.İşin garibi krizin merkezinden önce İMKB hedef değerlere ulaştı.Bundan sonrası savrulmadan ibaret olmalı.Tabi bunlar dilekten ibaret.
Bol şans hepimize...[/quote]
imkb için hedef değerleriniz nedir sn.mavi?... isabetli öngörüleriniz için tebrikler.. +.
pozisyonum long geceye yarın 50 takla atarız alırız satarız yaparız bişiler. ama şunu biliorumki bu düşüşün geri alımı tam bitirici olacak.bi sabah %7-10 arası gep ve tavana kitlenmiş bi vadeli ama ne zaman:) coming soon
Sabaha kadar daha çok şey değişir, sabah ola hayrola...
Sayın halojen,
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/313/100fa2.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yukarıdaki grafiğin XU30 daki karşılığı A=C den 29.000 idi.Yakın planda 5 diye düşündüğüm dalgaya bakarsak,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/3/123bq8.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Buradan ise XU30 daki düşüşün maksimum 27.250 civarında son bulmasını beklemem gerekir.Bakalım Dji ten erken düşmesine rağmen buralarda tutunabilecekmi?...[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bol şanslar hepimize.[/FONT][/SIZE]
teşekkür ederim sn.mavi.. ben de benzer şekilde düşünüyorum... sayımınızı merak etmiştim... kolay gelsin...
[QUOTE=hexen;62693]astatinim
5 dak system short signalde 15 dak short signalde gun short signalde..
plan kurma icun ekran tam bakma gerek sindi yarım bakyorum astatinim plan yannıs olur sora[/QUOTE]
hexen baba lütfen en kısa zamanda ekrana tam bak güzel plan kuruyordun ya:)
[QUOTE=QUEEN;63180]Ayın 21 i fiboya göre önemli bir gün sn jelibon açıklayacaktır[/QUOTE]
görünen o ki kapitilasyonun görüneceği gün bugün, 8175 altı kapanış yönü aşağı çevirdi kırılım aşağı gerçekleşti, son destek aslına anlamsız olan 7882 kırılacaktır bugün tıpkı nasdaqda ve spde olduğu gibi. yazıkkı bizi etkileyecek olan daxın daha düşeceği yer var.
dowda 7500 (7200-7500 arasından) altından long pozisyon açılmalıdır, altı hızlı görülecek bugün, ve yarın hızlı tepki verecektir.
sevgiler.
Welles Wilder, Delphi tekniğine göre yapılmış bir zaman analizi aşağıda. Dikey çizgilerin her biri bir dolunay tarihi (sanırım kurt adam avatarını da açıklıyor), grafik ise Xu100 günlük. Detaylarına inmeden özetlemek gerekirse, kırmızı dikey çizgiler sonrası hareketler birbirine benzemeli (her dolunay sonrası hareketler 4 dolunay önceki hareketlere benzerdir). Bu mantığa göre, her kırmızı dikey çizgi sonrası 6. günde dip oluşuyor (Oklar ile gösterdim). Bugün 5. gün olacak.
Bugün aşağı gitsek bile, yarın bir inside day (High ve Low değeri önceki günün içinde kalan) yada Up-outside-day (Low'ı bir önceki günün altında kalıp, High'ı bir önceki günü geçen ve kapanışı da High değerine yakın) olmasını bekliyorum. Sonrasında ise en az 5 günlük hızlı bir yukarı ralli gözüküyor.
Tabi ki bunlar sadece bir öngörü, gerçeğe ise piyasa karar verecek.
Güne pozisyonsuz başlıyorum. Herkese bol kazançlar dilerim.
[quote=Astatin;63238]Çöküş sırası EURUSD de...ayrıca böyle giderse, petrol sudan daha ucuz hale gelecek..
ÇÖP3 PARITE: EURUSD, GBPJPY, NZDJPY
Ayrıca brent abinin tekniği 38 USd leri gösteriyor...Bu durumda CAD a karşıda pozisyon olabilir..Karşıda JPY makbul..yani CADJPY kısa[/quote]
VOB30 da orta vadeli hedefler 24400 ve 19500-20000 bandı olarak korunuyor. Kısa vadede 27250 ve 26450 güçlü destekler diye düşünüyorum.
DJI :Dünkü ayu saldırısı tek bir çatışma ile kalmaz, bugün devam eder diye düşünüyorum. Ancak arada gelecek paketler teknik tepkiler 7800 altından itibaren söz konusu olacaktır. 7200 desteğinin her durumda iyi çalışacağını düşünüyorum.
DAX: Alamet-i facia
Paritelere gelince;
- İngiltere ekonomisi çaresizce uçurumdan düşmeye devam ediyor. ABD de ve diğer güçlü ekonomilerde krize en iyi direnen retailer'lar bile İngiltere'de tuş olmuş durumda. (GBP de zayıflık)
- Petrol fiyatları 38 dolar hedefine doğru ilerliyor. (NZD ve CAD da zayıflık)
- EURUSD ise 1.2375 altında 1.16 yı hedefler ancak daha öncesinde 1.2375 den bir zayıf tepki olabilir.
ÖZetle;
GBPJPY, NZDJPY, NZDUSD, CADJPY, CADUSD kısa vadede aşağı seyretmeye devam... GBPJPY ve CADJPY de kısa pozisyonum var, kaldıraçlar terbiyesiz düzeyde :)
[QUOTE=mbm;63130]şimdi top çeviriyor.. saatliği ala getiremezse sen gör yatayı matayı...
eksi 4 olur kanımca o zaman...en az[/QUOTE]
kendime kızıyorum.. tam girmedikte kısayı
yarım girdik ...
biz kapanana kadar dow 15 dakikalık aldaydı..ondan tırstım biraz..
biz kapanmadan sata gelseydi full kısalık geceydide..
neyse bugunde böyle olsun bakalım..
önemli olan trendden kopmamak ve boşluk bırakmamak