-
Sayın Başbakanımız ABD dönüşü ilk tedbir paketini açtı;
1) Bankacılara fırça ve BDDK ya dövün bu bankalara talimatı
([URL]http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1018340&Kategori=ekonomi&Date=20.11.2008&b=Kriz%20rantciligi%20var,%20BDDKyla%20izleriz&ver=48[/URL])
2) IMF ile, koşullarda anlaşırsak anlaşma imzalayabiliriz..!!!! Bu manşet eski olmasın yahu, bunu 1 ay önce dememiş miydi? :)
Krizin ilk alevinni sardığı günlerde de, yaptığı basın toplantısında ilk olark Anayasa Mahkemesi türban kararıyla yetkisini aştı demiş, sonrasında da krizin teğet geçmesi formasyonuna girmişti...
EY gidi garip ülkem ey....
-
[QUOTE=mbm;63261]kendime kızıyorum.. tam girmedikte kısayı
yarım girdik ...
biz kapanana kadar dow 15 dakikalık aldaydı..ondan tırstım biraz..
biz kapanmadan sata gelseydi full kısalık geceydide..
neyse bugunde böyle olsun bakalım..
önemli olan trendden kopmamak ve boşluk bırakmamak[/QUOTE]
Otur kalk dua et. Ya uzun olsaydın benim gibi..kom
Yurt dışı inanın önemli değil. Bu zamanlamada faiz indirimi olacak iş değil yaaa.. Blöf yapmanında bi raconu vardır. Tabii bu salaklar poker bilmezki:)
-
[QUOTE=catedral;63263]Otur kalk dua et. Ya uzun olsaydın benim gibi..kom
Yurt dışı inanın önemli değil. Bu zamanlamada faiz indirimi olacak iş değil yaaa.. Blöf yapmanında bi raconu vardır. Tabii bu salaklar poker bilmezki:)[/QUOTE]
bende ona şaşırdım ya..
ayu bacım niye uzun girdi diye..:D
-
-
[quote=mbm;63264]bende ona şaşırdım ya..
ayu bacım niye uzun girdi diye..:D[/quote]
bacı? catedral? hımmm.. nedense borsa forumlarında yazanların hep erkek olduğu gibi bir önyargım vardır... neyse, sürpriz birbilgi bu :)
-
[QUOTE=Astatin;63265]Açılış tahmini alayım[/QUOTE]
26 binli rakamlar
-
Son 2 haftadır işlemlerimde kazanıyorum ama zerre kadar keyfim yok...
Sürekli çevremde birilerini işini kaybetmiş veya zor durumda, borçlarını ödeyemez durumda görmekten ruhum daraldı... İnsanın elinden bir şeyde gelmiyor...üüü
-
fdow güzel uyumsuz olacak saatlikte yukarı...tepki açısından
vadeli ne yapar kestirmek zorda...
bugun sistem dışı uzuna geçebilirim gün içi..yarım tabiki
-
[QUOTE=sazan;63258]Welles Wilder, Delphi tekniğine göre .[/QUOTE]
Bu tekniğin adı delta olması gerekir, sayın Sazan...Yanılıyormuyum...
-
Vere ver bitiremediler, hala takaslar guclu...
MERKEZI KAYIT KURULUSU YERLI-YABANCI SAKLAMA BILGILERI
PIYASA
HISSE ADEDI DEGERI
TARIH UYRUK HISSE ADEDI ORANI PIYASA DEGERI ORANI
--------- ------ ------------- ------ -------------- -----
19.11.2008 YERLI 10,655,595,665 45.95 17,642,528,391 33.45
19.11.2008 YABANCI 12,533,855,818 54.05 35,101,944,732 66.55
-
vadeliyi şu açıdan dedim.. herkes teper diye beklerken ve uzunlarken öldüresiyede verebilirler... milletin tersine.....
çünkü bugün çok düştü deyip uzuncuların fazla olacagını düşünüyorum..
o yüzden kestirmek çok zor...
ben yarım kısaya ya hiç dokunmam ,numunelik durur...
yada kaşınırsam biraz uzunlarım.. tam karar vermedimde...duruma göre
-
[QUOTE=teo;63271]Vere ver bitiremediler, hala takaslar guclu...
[/QUOTE]
[B]takasımı olur bu işin teo....[/B]
[B]5000 puanın portföyü sıfırladıgı ortamda...[/B]
-
[QUOTE=mbm;63273][B]takasımı olur bu işin teo....[/B]
[B]5000 puanın portföyü sıfırladıgı ortamda...[/B][/QUOTE]
Hayır şunun için yazdım,aslında göçen bir şey yok, gönderdiğim dvd de vardı.Bu Imf nin oyunu, Izlanda gibi,Türkiye'yi de IMF den para almaya zorlamak için talimatlarla fonlara mal verdiriyorlar.
Amaç IMF nin, Türkiye'yi ödeyemeyeceği bir borca sokup, diğer kalan özelleştirmeleri alabilmek,Faiz karşılığında...
-
[QUOTE=mbm;63267]26 binli rakamlar[/QUOTE]
26 binli rakamlar tamam..
uzunda olan arkadaşlara allah kolaylık versin......
canı gönülden...
-
dünkü kısalar kapattım..sistem dışı..spot 20.000-21.000 den dönmelidir..spot temmuzad 32500 de dip yapmışdı..oradan fırladı 43.500 e kadar..yani 11.000 puan..32.500-11.000=21.500 ler son durak olmalı..nasıl matematik ama..
-
fdow teperde nerden teper belli değil.. uyumsuzluk potasında çünkü..
belkide burdan....
26875 den kısaları kapattım..
dediğim gibi kaşıntıya az bişe burdan uzunladım...numunelik...
ala gelmeden kısalmak şartıyla...
vadeliyi kestiremiyorum işte... katliam yaparmı..yoksa oda biraz tepermi...
-
rusyayı bir tarafa bırakın..(özel durum)..58.000 den 22.000 gelip neredeyse en fazla kaybettiren borsa olduk..
-
uzunda yakalannaların acele etmemesı gerekır.SAnkı tepecek gıbı gozukuyor
-
26875 uzunlarıda 27200 den kısaya döndüm.. geceki yarım kısaya..
sagolsun py....
-
Sn.Astatin ne diyorsun dolara.Geçen ki dirençten dönüp çift tepe mi olur?1,769 dan uzunları kapattım.
-
[quote=otobus;63281]Sn.Astatin ne diyorsun dolara.Geçen ki dirençten dönüp çift tepe mi olur?1,769 dan uzunları kapattım.[/quote]
Hem tarihi zirveye gelinmesi hem de IMF anlaşması ihtimaliyle realizasyon geldi..Burdan ne alırım ne satarım :)
VOB30 ve FX dahil tüm pozisyonları kapattım..bereket versin
-
GBPJPY ve VOB30 da kısa için aparttayım
-
875 uzunları erken vermişizde bende 550 den fuulleyip kısaları ,400 den flatladım...
şuan flat... kısa fırsatı bekliyorum tekrar
-
27450 yarım kısa devam....
-
ZAR gibi aTRY ile aynı aileden olan tüm para birimlerine karşı USD değer kazanmışken düne göre, TRY ye karşı ekside..enteresan..IMF anlaşması haberimi aldılar acep..yoksa kendi halinde düzeltmemi ?
Bu arada dicey endustrıyaldeki dünkü düşşte FEd in ABD ekonmisi ile ilgili beklentilerinde yaptığı negatif revizyonun etkisi varmış büyük oranda
-
dün uzundum bugün alsata girdim pek yazamicam kalan zarar 600 puan:)
-
Bugün biz kapandıktan sonra sanırım Philadelphia Fed verisi var. Yarın Amerika verisi yok ortam müsait. Muhtemelen akşama kadar bıktırıp silkeledikten sonra akşam üzeri bir tepki hareketi başlayabilir yarın ve pazartesi de devam etmek üzere. Bol kazançlar.
Bugün akşama kadar dolar shortladım yarım porsiyon. Spotta al beni diye yalvaran senetler var ama kendimi zor tutuyorum. Tepki görmeden atlamam.
-
IMF riskini almıyorum :) GBPJPY kısa 142.42..kaldıraç terbiyesiz seviyede..141 İN ALTINDA KAPANIŞ 128 İ GETİRİR
-
[B]"IMF ile 20-40 milyar dolar arasında kaynağı içeren bir ihtiyahi stand-by anlaşması yapılacak."[/B]
[I]Devami:[/I] [url]http://www.ntvmsnbc.com/news/466560.asp[/url]
-
[QUOTE=Malix;63290][B]"IMF ile 20-40 milyar dolar arasında kaynağı içeren bir ihtiyahi stand-by anlaşması yapılacak."[/B]
[I]Devami:[/I] [url]http://www.ntvmsnbc.com/news/466560.asp[/url][/QUOTE]
Rakam pek gerçekçi değil.. piyasayı sakinleştirmek için ortaya atılmış..
sabahın köründe murat mercan ı cnbc-e ye çıkarıp konuşturuyorlar..
millet de inandı..:D
-
yine bir krizdeydik..borsa 14900 den 7.200 e çakıldı..sonrada imf kredisi geldi(10 mil. dolar)borsa 5 seans tavan çekmişti...yani 10900 e kadar..
-
garantinin ortalama günlük hacmi 200 mil. lotdur..eger bu 500 mil lot olursa imf tamamdır..
-
VOBda diğer satış 5000i geçerse uzun pozisyon almayı düşünüyorum.
-
Günaydın arkadaşlar, iyi seanslar...
-
Manifatura Bank taban olmuş dedikodular ayyuka çıktı tabi.
-
az önce -3000 olan apds şuan -900 lerde. demekki sabah poz kapayan kısacaların üstüne yeni kısalar açıldı. takriben citinin kısaları yeni
-
bankalar arası dolar grafiğinde eski tepe geçilmesine ragmen(bir ay önceki) göstergeler aşşağıda kaldı..yani dolar düşebilir..
-
en güzel hisse ihlas hol.0,20 de şimdi..tek kademesi %5 kar eder..
-
Dolar short flat oldu. Biraz izleyelim bakalım bugün nelere gebe daha...
-
doğal seleksiyon tabiatın kuralıdır.zayıflar batar.ama şu-bu batacak demek herşeyden önce suçtur..