50000 den stop olsaydımm..olabilirmiydim bilmiyorum..offf
Printable View
50000 den stop olsaydımm..olabilirmiydim bilmiyorum..offf
[B][FONT=Arial]Garanti Yatırımdan..
[/FONT][/B]
[FONT=Arial]* Türk bankaları ikinci çeyrek sonuçlarında yılın en iyi net faiz marjı ve net kar rakamını görebilir. [/FONT]
[FONT=Arial]* Bankaların yurtdışı benzerlerine göre pahalı olduğunu söylemek güç ancak ikinci çeyrek sonrasında kar momentumunun azalmasını bekliyoruz; hacim büyümesinin net faiz marjı daralmasını karşılaması zor görünüyor. [/FONT]
[FONT=Arial]* Garanti ve Halk Bankası'nı beğenmeye devam ediyoruz ve hisseler ile ilgili "Endeksin Üzerinde Getiri" tavsiyemizi koruyor, YKB'yi Endeksin Altında Getiri'den "Endekse Paralel Getiri"ye çekiyor, diğer bankalarla ilgili tavsiyelerimizi koruyoruz: Akbank için "Endeksin Altında Getiri", İş Bankası, Vakıfbank, TEB ve Bank Asya için "Endekse Paralel Getiri". [/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][B]Hed.Fiy. TL[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][B]Yuk. Pot.[/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Arial][SIZE=2]Rating[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Arial][SIZE=2]
AKBNK[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]7.30[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]2%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endeks Altında Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
ASYAB[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]3.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]26%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endekse Paralel Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
GARAN[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]5.80[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]30%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endeks Üzeri Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
HALKB[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]9.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]40%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endeks Üzeri Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
ISCTR[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]5.50[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]20%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endekse Paralel Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
TEBNK[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]1.50[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]20%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endekse Paralel Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
VAKBN[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]3.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]20%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endekse Paralel Getiri[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]
YKBNK[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]2.80[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]15%[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Endekse Paralel Getiri[/SIZE][/FONT]
[QUOTE=Larossıan;136282]50.200 nokta atışım geçerldir daha.[/QUOTE]
spot gördü..
dalya ....bu boğa değil..deli dana..
dax ve future endeksler de artıya geçti.. sonumuz hayır olsun.. :..:
Akşama kadar Çok sert bi satış gelecek dikkat......49300 lere kadar.. 500-600 puan 30 saniyede verecekler.. haber bekliyorlar.
Gerçi aramızda hala long olan yoktur ama :) kalmamıştır..ama
Düşüşün tepkisine felan oynarsınız.. Amman diyim.. [U]düşerken tepkiye oynarsanız zarar edersiniz..[/U]
Ondan sonra zararı çıkartayım 100 puan daha yukarı gitsin vereyim derken ; [U]siz bekledikçe onlar verirler..[/U]
[U][B]Düşüş bi başladı mı burdan mal satma fırsatı vermezlere adama.. [/B][/U]
[U][B]bi kaç saniyede bi kaç milyar zarar edersiniz..[/B][/U]
tahminimce call margini bekleyecekler düşüş için.. ama daha da erken başlayabilir.
fxci gıı nirdesin..analizin duttu bak..bi dene daha varmı analiz.
İnşallah 1 hafta daha sürer1 hafta içinde 52000 felan gösterirler..
Önümüzdeki hafta bi daire satılacak çünkü...
Parasının yüzde 20 siyle daha yukardan ,daha da yukardan shortlamak istiyorum.. :)
bizimki sadece temenni tabii ..
Arkadaş arkadaşı kazıklıyor bu memlekette. GARAN4,70 değdirip verecekelr diyip sözde arkadaşına yardım eden vatandaş bu sefer GARANın 4,86yı görmesine de yerli alımları der.
Sözün Özü: Herkese inanmayın.
[QUOTE=abka;136261]günaydın
[B]indikatör bu;
[/B] [COLOR="Blue"]name:GANN HI LO 15[/COLOR]
HLd:=If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),
{then}1,
{else}If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),
{then}-1,
{else}0));
HLv:=ValueWhen(1,HLd<>0,HLd);
HiLo:=If(HLv=-1,
{then}Mov(H,15,S),
{else}Mov(L,15,S));
HiLo;
alım sartı;Cross(C,Fml("GANN HI LO 15"))
satım şartı;Cross(Fml("GANN HI LO 15"),C)
[B]optize etmek için [/B]alım-satım şartını nasıl yazarız..[COLOR="Blue"]ismin olduğu yere indikatörü aynen koyunca olmuyor...[/COLOR][/QUOTE] yok mu yardımcı olabilecek..
50xxx'den uzayan braveheart'ları takdir ediyorum .heyk
[quote=VOBiX;136291]Arkadaş arkadaşı kazıklıyor bu memlekette. GARAN4,70 değdirip verecekelr diyip sözde arkadaşına yardım eden vatandaş bu sefer GARANın 4,86yı görmesine de yerli alımları der.
Sözün Özü: Herkese inanmayın.[/quote]
ha 4,70 ha 4,86 canım..
Dow un bu kadar coşacağını kimse tahmin etmezdi..
Bu kadar coşmuşken 4,70 yerine 4,90 a değdirelim demişlerdir..