-
[QUOTE=VOBiX;136304]alım sartı;Cross(C,If(ValueWhen(1,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0))<>0,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0)))=-1,Mov(H,15,S),Mov(L,15,S)))
satım şartı;Cross(If(ValueWhen(1,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0))<>0,If(CLOSE>Ref(Mov(H,15,S),-1),1,If(CLOSE<Ref(Mov(L,15,S),-1),-1,0)))=-1,Mov(H,15,S),Mov(L,15,S)),C)
Böyle olmuyor mu?[/QUOTE] eline sağlık..oldu..tamamdır..
-
Herkese günaydın...Çarşamba günkü 48.325 maliyetli LONG'larla devam...Maliyet aşağıda kaldığı için rahatladım...Pozisyonu kapatmak için sistem sinyalini veya coşkuyu beklerim artık...Yaw kardeşim daha ne coşkusu işte!Coşkunun sınırı nedir senin için??? Diye soranlar haklı olarak çıkabilir...:)) U 100 için konuşacak olursak 58.864 - 20.912 düşüşünün % 50 Fibo düzeltme seviyesi olan 39.888 seviyesinin üstünü benim mantığım almaz...Ancak muhtemelen coşku bu seviyenin üstüne taşacak...Zira en rahat mal dağıtımının olduğu dönemler insanların gözlerinin hırs bürüdüğü bu tip manik atakların olduğu dönemlerdir...Öyleyse 40.000 seviyesinin üzerine doğru bu tip bir atak gelmesi çok da şaşırtıcı olmaz diye düşünüyorum...Çıkış oraya kadar uzanır mı bilemem ama dibi yaklaşık 21.000 kabul edersek gene yaklaşık 42.000 seviyelerinde endeks dibe göre ikiye katlamış olacak ki burası da psikolojik bir direnç görevi görebilir...Son olarak da 58.864 - 20.912 düşüşünün % 61.8 düzeltme seviyesi olan 44.366 rakamı var...(Yuh artık daha neler! Dediğinizi duyar gibi oluyorum :)) ve bende aynen öyle düşünüyorum ama bizim düşünmemizle de bir şey değişmiyor maalesef...) Bu uzun yazı için kusura bakmayın lütfen...Çok sık yazamadığımdan düşüncelerimi tek yazıya sığdırmaya çalışıyorum...Herkese bol kazançlar ve sevgiler...
-
[quote=Larossıan;136267]Senin çarpılmanı anlayabilmiş değilim 3 kademede stoplamıyormuydun.:([/quote]
doğrudur sn Larossian,
o yüzden yazmıştım, [B]bilgilerimiz egolarımıza yenik düştü[/B] diye.
benim trade tarzıma göre, 3 kademede stop hatta o noktada (tabii ki diğer parametrelerim destekliyorsa) tornistan bile olmam gerekir.
yapamadım bu hafta bunu. yoksa 47,250den itibaren long olmalıydım.
basiret bağlandı demeyeceğim artık. basiret çözülmüyor diyeceğim. :D
-
Yeni ayu sezonumuz hayırlı olsun....
-
50200 çokkkk tırmalarsınnn en fazla bir hakkın daha varrrr oda 51060 başka yokkkkk.Nokta tışı tuttuğundan bu işi bırakmayayım bari.
-
Arkadaşlar 50200 kısaldım sistem dışı gene bilesiniz.
-
durulduk biraz (şimdilik)
Dax uzay mekiği moduna geçti...
bugün spot hacmi 3 milyarın altında kalırsa çok ama çok ayıp olur
-
hemen 50000 altına bırakmazlar akşama yada yarın gibi gibi..
-
[QUOTE=MASTER;135896]Herkese selamlar...Dünkü Shortları saat 12:00 itibariyle Sistemin AL sinyaliyle birlikte 48.325 'ten Longa çevirdim...Dün akşam kapanışa doğru açık pozisyon sayısındaki değişim düşüşü teyit etmeyerek bugün bu tip bir hareket olabileceğine dair bir sinyal vermişti...[COLOR="Blue"][B]İleride Apsd konusuyla ilgili daha detaylı bir yazı yazacağım..[/B][/COLOR].Şu anda hastanedeyim,yakınım ameliyat oluyor ve zihnimi toparlayamıyorum...Herkese bol kazançlar...[/QUOTE]
Hatırlatma
-
Stresi azaltmak için Ekim ve Aralık kontratlarına da dalıyorum.. :..: :..: :..:
-
yeni oyun alanı bundan böyle 49 bin ve üzeri olacak gibi..
hareket oldukça kuvvetli.
ağustos kontratında ilk 3 kurum ağırlığı tüm zamanların en yükseği diyorlardı ki durum ortada..
-
dün nette bakım çalışması olunca aracıya gittim.
fiyat 48900 lerde iken 100 kontrat satışı yazı tura edasıyla yapan hatta 3 kademe yukardan bi 100 taneyle daha paçal yapan telefon müşterisine denk geldim..
gecede pozisyonda kaldı üstelik 400 kontratla..
millet olarak kumara meğilliyiz. ( kendim dahil..:) )
allahtan bizim ilgi alanımız atlar,kartlar ve spor..