[IMG]http://i26.tinypic.com/2s1vteg.png[/IMG]
DE grafiğinde "0" ra doğru yaklaşma var satış ihtimali yüksek... dönerse yukarı devam
Printable View
[IMG]http://i26.tinypic.com/2s1vteg.png[/IMG]
DE grafiğinde "0" ra doğru yaklaşma var satış ihtimali yüksek... dönerse yukarı devam
[quote=QUEEN;136316]hemen 50000 altına bırakmazlar akşama yada yarın gibi gibi..[/quote]
Haklısın valla, ben de aynı beklentı ıcındeyım, yarın yanı cumartesı piyasayı
acık tutup :..: 50000 altını gosterırler:..:
[QUOTE=tuareg;136322]Haklısın valla, ben de aynı beklentı ıcındeyım, yarın yanı cumartesı piyasayı
acık tutup :..: 50000 altını gosterırler:..:[/QUOTE]
shortsun dimi bi contrato..:Dtobreg acım büyük..yükselişi savunan güzide forumdaşın trenden ereken atlamanın hüznü içerisinde kıvranıyor:D
[quote=QUEEN;136323]shortsun dimi bi contrato..:Dtobreg acım büyük..yükselişi savunan güzide forumdaşın trenden ereken atlamanın hüznü içerisinde kıvranıyor:D[/quote]
50175 full short, artıkın 1 kontrat kesmez:)
canın sağolsun, zarar yoksa mesele yok, az kara uzulurmu ınsan, ben de acaba tatıl stres mı yapıyor dıye dusunmeye baslamıstım, demek mesele acgözlulukmus:::
[quote=VOBiX;136317]Hatırlatma[/quote]
Unutmadım sayın Vobix :) Sadece bu Apsd konusuyla göründüğü kadarıyla sizden ve benden başkada çok fazla ilgilenen olmadığından aciliyet teşkil etmediğini düşündüm...Gene de hatırlattığınız için teşekkürler.Dediğim gibi pek fazla ilgi olmadığı gibi hatta şiddetle karşı çıkanlarda var :) Yalnız bütün arkadaşlardan ricam bu yazıyı önyargısız okumaları...Çünkü sonuçta ben yaklaşık 2 yıldır Apsd'yi inceliyorum ve istatistiki bir tutarlılığı olmadığını düşünsem kesinlikle bu yazıyı yazmazdım...Ayrıca şunu da üstüne basa basa vurgulamak isterim ki sadece Apsd'ye bakarak trade etmek veya bir takım ''müthiş yararlı'' sonuçlar çıkartmak mümkün değildir...Bunu faydalı bir indikatör gibi düşünüp yardımcı bir unsur olarak ele almak gerekir...Yani siz söz gelimi Macd indikatörünü kullanabilirsiniz ve de faydalanabilirsiniz ama sadece onun kesişimlerine dayanan AL - SAT sinyallerine göre trade edemezsiniz değil mi?Aynı şey Apsd içinde geçerli...Öğlen yemeği molası veriyorum,tahminimce 1 saat içinde yazıyı hazırlamış olurum...Herkese afiyet olsun...
[QUOTE=tuareg;136324]50175 full short, artıkın 1 kontrat kesmez:)
canın sağolsun, zarar yoksa mesele yok, az kara uzulurmu ınsan, ben de acaba tatıl stres mı yapıyor dıye dusunmeye baslamıstım, demek mesele acgözlulukmus:::[/QUOTE]
sat vermeden shorlayanların halini görüyosun dimi..hedef 60000
[quote=QUEEN;136326]sat vermeden shorlayanların halini görüyosun dimi..hedef 60000[/quote]
Ağzını hayra aç, allah korusun, bir duyan olur, inanır, yenı bır rallı baslatır, cık cık cık,
Haa, madem oyle 225 den full long yap, sıkıyorsa:)
[QUOTE=MASTER;136325]Unutmadım sayın Vobix :) Sadece bu Apsd konusuyla göründüğü kadarıyla sizden ve benden başkada çok fazla ilgilenen olmadığından aciliyet teşkil etmediğini düşündüm...Gene de hatırlattığınız için teşekkürler.Dediğim gibi pek fazla ilgi olmadığı gibi hatta şiddetle karşı çıkanlarda var :) Yalnız bütün arkadaşlardan ricam bu yazıyı önyargısız okumaları...Çünkü sonuçta ben yaklaşık 2 yıldır Apsd'yi inceliyorum ve istatistiki bir tutarlılığı olmadığını düşünsem kesinlikle bu yazıyı yazmazdım...Ayrıca şunu da üstüne basa basa vurgulamak isterim ki sadece Apsd'ye bakarak trade etmek veya bir takım ''müthiş yararlı'' sonuçlar çıkartmak mümkün değildir...Bunu faydalı bir indikatör gibi düşünüp yardımcı bir unsur olarak ele almak gerekir...Yani siz söz gelimi Macd indikatörünü kullanabilirsiniz ve de faydalanabilirsiniz ama sadece onun kesişimlerine dayanan AL - SAT sinyallerine göre trade edemezsiniz değil mi?Aynı şey Apsd içinde geçerli...Öğlen yemeği molası veriyorum,tahminimce 1 saat içinde yazıyı hazırlamış olurum...Herkese afiyet olsun...[/QUOTE]
Hayır ilgileniyoruz müsait değilsiniz diye ısrarcı olmadık
[QUOTE=tuareg;136327]Ağzını hayra aç, allah korusun, bir duyan olur, inanır, yenı bır rallı baslatır, cık cık cık,
Haa, madem oyle 225 den full long yap, sıkıyorsa:)[/QUOTE]
long daha mantıklı tobreg..175 den alabilirim..
[quote=QUEEN;136329]long daha mantıklı tobreg..175 den alabilirim..[/quote]
Buyur işte, yaptıgını beğendın mı.dng
[QUOTE=tuareg;136330]Buyur işte, yaptıgını beğendın mı.dng[/QUOTE]
sakalımız yokki dinletelim..yapma dedim sana..ayucuksun nolcek..
Arkadaşlar gökhan gene cezalımı sesi sedası çıkmıyor.Eğer ordaysan ses ver özlettin kendini