avrupa...yüzde 3 den fazla göçtü...cac bi ara yüzde 5.5 du...
onların dipte kapamaları...yüzde 1 artı acmalarını saglar....
HİÇBİRSEY....GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLLDİR....enseyi karartma...
Printable View
avrupa...yüzde 3 den fazla göçtü...cac bi ara yüzde 5.5 du...
onların dipte kapamaları...yüzde 1 artı acmalarını saglar....
HİÇBİRSEY....GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLLDİR....enseyi karartma...
satan sattı...kalan saglar bizimdir....ben terso oglanım....
[quote=jani;237551]satan sattı...kalan saglar bizimdir....ben terso oglanım....[/quote]
dow kapandıktan sonra senin pariteyide aldılar...hafta sonu bir ayar gelebilir....
eksper...
bi günlügüne long oldum....
ne zaman...
ımkb yüzde 5.5 ekside ve dipte kapanışa vob da 2 daika kala...
hangi halde...dow 10 259 ken....yüzde 2.7 eksiyken...avrupa yıkılırken...kan gövdeyi götürürken....
benim adım ne....guzu...haso delianlı...tamda bugünler üçün dogmusum...DURAMAM BEN...zaten kapandıktan sonra yazdım ki...kimse beni suclamasın...
eeeee....dow eksi 2.70 ken....şimdi eksi 1.33...toplamış yani...panigi almış yani...ve tepki zamanı....
2000 puandan gurus assagı kabul itmem lem ben....ha ha ha
yani neresi biiyormusun....65 700+2000=67 700...yani bu sabahki deger...
hani usagların tepki üçün long oldugu yer...oradan 2000 puan asagı indi...usagları bitirdi...vermiyen longcuları bitirdi....
eeee herkes short....herkesin short oldugu yerde...sence...guzunun işi olabilirmi...olamazzzz....
evet parite yukarı basılmış....ilk sinyal bu....
amiral.....fiyat....4.60---hacim...30522-31544------ortalama....4.68-4.65 kereste....fiyat...3.72----hacim...13878-16673------ortalama....3.79-3.80
uşahlar iki gündür şu tompul permağı düşiniim. ne tompul permakmış be diim. bi dokunuşda %9 düşürdü piyasayı deyyus.
bizim köyde bi laf vardır. götüynen dağ devirii diyi. he valla bu tompul permak da böyle bişi. bu permağın sahibi herhal bir eli imerikada bi eli evrupada öbür eli de bizim memlekette olan biri olsa gerek diyi düşüniim. dev gibi bişi.
bu tarife bi tek bizim pela uyii. tompul pela.
bu arada son aldıım hebarlara göre tompul permak heftabaşında piyasaya pendik atçahmış. piyasanın yukarı hoplaması beklenii miş.
eyi haftasonnarı delikannı uşahlar. sütü lisan ettiysek affola.
Kuzu;
Sen erken yaşlanırsın bu kadar strese...:)
Başarılar dilerim....
yaslandım zaten gate....
usaglar...yarın aasama kalmaz trıska öter...bu sert düşüş o ötüşü gösteriyor...
[quote=jani;237263]paritelerde furusurken....
MERKEZLERİ UNUTAN YANAR....guzu atasözü....ha ha ha[/quote]
[quote=jani;237339]DÜŞTÜGÜ YER...53 800 destegi...bu önemli yer...ilk dalga dibi bu olmalı....bu tutmadımı....hedef 48 000olurki...o ikinci dalgadır....buralarda yataylaşıp...short actırmalı sürekli...ve bi gün 53 200 lere süzülüp dönmeli....[/quote]
yukarıdakileri cuma öglen yazmıştım....birinciyi parite deki shortumu...ve dolar ytl deki longumu kapatış nedenim olarak yazmıştım....ikincisini...vob daki shortumu kapatıp long olacagım durum üçün yazmıştım....
BU İKİ BEKLENTİM GERCEKLEŞTİ....
AVRUPA...asya acılırken euroya mudahale edecek....fedden dolar alıp euroyu satınalak....euroyu shortlamış spekülatörlere acı bi ders verecek....borsalarda şişman parmak numorosu ile....korkuyu iliklere kadar salıp...malları alıp....avrupalı liderlere istediklerini yaptırdılar...
ve sarşörler dolu....gelen mallar onların kucagına geldi...YAYLIM ATEŞ İÇİNDEKİ Bİ HAFTAYA GİRECEGİZ USAGLAR....
gazanız mubarek ossun...TÜRKÜN FURUSKAN EVLATLARI....