-
[QUOTE=Astatin;447024]çalıştıya la nunular :) zaten yunanistann dün geceki kredü notu artışı haberindne sonra aha sıra bizde diye sabah burayı hülülülülü yukaır açmamalrından kıllanmıştım[/QUOTE]
Patron senin haftalık nunu lar var ama bundan sonra bazen
5-6 bin puan daha gidebiliyor tahminin tuttu.
-
[quote=citiwan;446949]sayın obsidyen bir de vadeli için genel bir sayım rica edebilirmiyim musait olduğunuz da ..[/quote]
vadeliyi saymıyorum...spotuda zamanında vermişiz..ama değeri olmamış..:( spotun güncelini verecem ama şimdi deel...:)))
-
[quote=obsidyen;446843]thrust kokusu alıyorum...snıff snıff... burnum yanılmaz ne de olsa karadenizliyuk daa.:..::..:.brv.brv.brv:..::..:[/quote]
daha yeni pişmeye başladı...:p..eyice kızarsın eyle...hhımmm ohhh:D.brv
-
bence ... kişisel fikrim ... finito ..
minorunden majorune detaylar ... akşama ...
-
[quote=selçuklu;447062]bence ... kişisel fikrim ... finito ..
minorunden majorune detaylar ... akşama ...[/quote]
bu imkb/bist için değilmi ?
bencede öyle de stress had safhada
:)
-
[quote=selçuklu;447062]bence ... kişisel fikrim ... finito ..
minorunden majorune detaylar ... akşama ...[/quote]
bekliyoruz hünkarum....brv.brv.brv
-
emme ve lakin bence deel....kom.heyk:p:D.brv.brv
-
sistemciler zaten sat barı oluşmadan şortlamaz...ama sorun beyle piyasaların akabinde oluşacak sat barı kaç km aşağıda oluşacağıdır...bunun adı traderfobia dır(ben uydurdum hehehhe)...dngacaba kedüler de bu fobi var miii:confused::D:D
-
mösyö'yü göreve çağırıyorum :)
-
[quote=obsidyen;446923]pisi abi kedü yarışı mi düzenlisiinn...:..: 4 banko -5 plase- 6 sp olur diim 1 de box da kalır....dng[/quote]
7'li PİSİ GANYAN var mı, abzürdyen buba?. PİST7 Endeksindeki Kediler bunlar, bence...:..:
-
[quote=obsidyen;447097]sistemciler zaten sat barı oluşmadan şortlamaz...ama sorun beyle piyasaların akabinde oluşacak sat barı kaç km aşağıda oluşacağıdır...bunun adı traderfobia dır(ben uydurdum hehehhe)...dngacaba kedüler de bu fobi var miii:confused::D:D[/quote]
Su fobisi(Şelaleden aşşağı at beni fobisi:D)??;)
-
[quote=flexy;447126]mösyö'yü göreve çağırıyorum :)[/quote]
Yönetim kurulu başkanı , sen misin?:D