-
dünde yazdım..
lance denen adam burda ortalıgı birbirine kattı..
hiç yazı yazdımı burda ondan sonra.. hiç katkısı oldumu..
ben veya burda başkası,foruma katkı yapanla aynı kefeye kondu ya.. çok zoruma gitti...
o yüzden o zaman yazmama kararı almıştım işte...
bulut denen adamda onun ekürisi işte..
daha ne diyeyim...
-
yeri burası değil....anlamadıgın bu
hoşuna gitmiyorsa bunu savunacak platformda savun.
ne bileyim git siyasete atıl......
-
yönetim.. geregini yapınız lütfen...
bu adamdan bıktık...
[B]nereye getirdi olayı[/B]
hep aynı kişi veya kişiler... 3er 5 er günle olmaz bu iş......
-
[QUOTE=BULUT;63308]Gevzek senin kişiliğin. Kişiliğin düzgün olsa bu şekilde yazmazsın.
NURCUMUSUN?. Nİye gocundun?.[/QUOTE]
Sayın Bulut, herkes gergin, siyaset topiği açalım, burada tartışalım,Bende katılırım sohbetlere, siyaseti severim...
-
Tcmb: Söz Konusu Piyasada Yüzde 10 Olarak Belirlenmiş Borç Verme Faiz Oranlarının Abd Doları Için Yüzde 7'ye Ve Euro Için Yüzde 9'a Düşürülmesine Karar Verildi (20/11/2008 - 10:51:30) *tcmb: Döviz Depolarında Vadeler Yarından Itibaren 1 Haftadan 1 Aya Uzatılacak (20/11/2008 - 10:51:14)
Faizlerde Indirildi çok Radıkal Kararlar Alınıyor Butun Ulkeler Faız Artırıken Indirdik Umarım Basarılı Olur Ayıya Dıken Mi Olup Basarılı Olacak Yaksa Py Ey Mi Yaman Bey Mi Yaman Mı Diyecek Göreceğiz
-
sabah ilk dakikalarda kapattığım kısaları eger gelirse 27.700 -600 den açmayı düşünüyorum..daha 27400 deyiz
-
hexen nereye kayboldu, kaldık plansız ortada ?
-
bulut ne bu nurcu avına mı çıktın arkadaş burası ekonominin konusuldugu yer kelle avcılıgını başka yerde yap yeter.
-
27.5'den Long pozisyon açtım.
-
Selamlar, fena değil piyasa:), uzuncu olarak ilk hedefimiz 28000 diyorum, saygılar.
-
Longladım yarım porsiyon.
-
vobcuyu öldüren dip tepe avcılığıdır sabırsız olmayın derim anormal günlerdeyiz çok düştük daha düşmez dememeliyiz sistemlerinize sıkı sarılın arkadaşlar ukalalık olarak görmeyiniz hepinizin kazanmasını canı gönülden istiyorum
-
alsat yaptım biraz..
en son 27550 den kısa yine...
kalıcı uzun sırası değil.. onayı yok yani..
hemen kısalmak kaydıyla uzunladım ve döndüm kısaya
sistemler satta...
5 ala gelmeden uzunla işim olmaz...
dip avcılıgı ayrı...onunda kriterleri ne,ben bilmiyorum..
-
dökülen döküldü aşşa devam. dün unutulmamalı:)
-
[QUOTE=Vob Trader;63325]dökülen döküldü aşşa devam. dün unutulmamalı:)[/QUOTE]
anlaşıldı durumu topladın sen...:D
-
Yarım porsiyon daha uzunladım.
-
[QUOTE=mbm;63326]anlaşıldı durumu topladın sen...:D[/QUOTE]
sabah dışardan takviye kuvvetle 26800 leri çizdim:) 27500 poz kapa kısa 27 poz kapa uzun 27550 poz kapa kısa ana pozlar:) aradaki 50-100 puanları demiom bile. ben de yaslandım ardıma artık. dönüş yok hep düşüş var:D
-
[QUOTE=Vob Trader;63328]sabah dışardan takviye kuvvetle 26800 leri çizdim:) 27500 poz kapa kısa 27 poz kapa uzun 27550 poz kapa kısa ana pozlar:) aradaki 50-100 puanları demiom bile. ben de yaslandım ardıma artık. dönüş yok hep düşüş var:D[/QUOTE]
26800den sabah bende uzunladım ama makina basında diildim 27000den anca kapatıp kısaya geçebildik seni tebrik ederim yapamadıgımı sen yapmışsın
-
[QUOTE=furkan;63329]26800den sabah bende uzunladım ama makina basında diildim 27000den anca kapatıp kısaya geçebildik seni tebrik ederim yapamadıgımı sen yapmışsın[/QUOTE]
ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)
-
[quote=Vob Trader;63330]ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)[/quote]
Kardaysam öyle bi cesur işlemler oluyor ki...
Akşam olunca o yaptığım karı kediye yüklüyorum
-
[QUOTE=Vob Trader;63330]ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)[/QUOTE]
karı eritmede üstüme yoktur
-
Obama ilk yenilgisini almış, 25 milyar dolarlık otomotiv kredisi planı senatoda veto yemiş, şimdi obama daha kalın ve iyi planla gelir heralde, saygılar.
-
merak ettiğim bir nokta var...
Burada yazdığınız mesajlara göre gün içi çok miktarda alım satım yaptığınızı görüyorum.
Komisyonlar, bu yaptınız işlemlerde karınızdan çok yer kaplamıyor mu?
Yoksa kar mı fazla geliyor?
Ben karda olduğumda o kadar cesur işlemler yapıyorum ki, komisyonlar karımı alıp götürüyor.
Yani gün içi işlemlerde zarar olmadan veya az bir zarar üzerine komisyonlar, akşama "0" kar kalıyor
-
Voba alış geldi birden ne olduki? celallendi bakalım bi haber var galiba, sonra bize yansır diyorum:) dikkatli olmalı, bu aralar haberle terse yatırabilirler diye düşündümde, saygılar.
-
[QUOTE=teo;63316]hexen nereye kayboldu, kaldık plansız ortada ?[/QUOTE]
ekrana az bakyorum teom goz ucla ondan plan kurma doru olmaz. sadce 27000 üstesinde maliyet asayadan olan shorts tepki icun dikat olsun.
ben halen flat. ekran az bakyorum ondan
-
.............................................
-
[QUOTE=bonnie;63334]merak ettiğim bir nokta var...
Burada yazdığınız mesajlara göre gün içi çok miktarda alım satım yaptığınızı görüyorum.
Ben karda olduğumda o kadar cesur işlemler yapıyorum ki, komisyonlar karımı alıp götürüyor.
Yani gün içi işlemlerde zarar olmadan veya az bir zarar üzerine komisyonlar, akşama "0" kar kalıyor[/QUOTE]
Arkadaşım burada tek bir kontratın hem alım hemde satım komisyonu toplam ,40 yada 60 kuruş ödeyen var, hesabını ona göre yap derim, saygılar.
-
27700-27800 civarına hareket bekliyorum olursa, olmazsa para yok pozda yok, saygılar.
-
27200 den yarım uzuna geçtim
-
27.35 Long pozisyonları duble yaptım.
-
sabahda yazdım..dolarda(bankalar arsı veya sp de)negatif uyumsuzluk var..yani bu yükseliş desteklenmemiş..
-
[QUOTE=bonnie;63334]merak ettiğim bir nokta var...
Yani gün içi işlemlerde zarar olmadan veya az bir zarar üzerine komisyonlar, akşama "0" kar kalıyor[/QUOTE]
şuan onbinde 1 ödüorum kontrat başına vergi dahil 0.3 ytl
-
[QUOTE=LaNCe;63337]yazan adamın ayrıcalığı olmalı diyorsun öylemi? her istediğine küfür,hakaret edebilmeli..belkide haklısın süper trader her gün 5000-6000 puan kazandırıyorsun forum sakinlerine kolay değil yaptığın iş :rolleyes: neyse adımı bir daha ağzına alıpta bana cevap hakkı doğurma işine bak..[/QUOTE]
senin gibi burda işi olmamalı diyorum...
git kendi forumuna....31600 ü beklemeye devam et....
utanma olsa milletten özür dilersin.. ben bu üşü bilmiyorum kusura bakmayın diye..
31600 müş... çok güldüm... ha haaa
5000 puan ile batırdın milleti...
sen orda yazıyorsun mademde buraya niye bulaştın..onu anlamadım..
hakettiğin yere git koçum..hissenete
tek bir yazın varmı burda..
göster...
ama ordan gelip hesap sormasını bilirsiniz demi..
-
ya anlamadım bisürü kişi ne demeye gözetliorki burayı. bende önce burdaki olayları hemen diğer sitede görürdüm. anında yetişior. garip durum
-
[QUOTE=Vob Trader;63345]ya anlamadım bisürü kişi ne demeye gözetliorki burayı. bende önce burdaki olayları hemen diğer sitede görürdüm. anında yetişior. garip durum[/QUOTE]
napsınlar adam kalmadı orda...
şimdide birini getirmişler..ısmarlama..zoraki
yorum yapıp, ölüyü diriltecegim diye kendini hırpalıyo zavallı ......
bi gözleri bi kulaklarıda burda.... bizden çok, biri bizi gözetliyor var
-
[QUOTE=Vob Trader;63343]şuan onbinde 1 ödüorum kontrat başına vergi dahil 0.3 ytl[/QUOTE]
sanko mu?
-
selamlar, ben de 27300'den uzun girdim...kisalari dun kapatmistim...
-
[QUOTE=abka;63347]sanko mu?[/QUOTE]
evet. ama günde asgari işlem 1ooo :)
-
Dün akşam gemide üç kişi vardı, vobtrader kurtardı sanırsam, diğerleri hala uzundamı merak ettim şimdi, hiç bu kadar pozisyon merakında olmamıştım:o, kusura bakmayın, yoksa yazdılarda ben mi görmedim, saygılar.
-
sanki burdakilerin kontratı var..yazınca şu kadar kazandıracagız diye...
burda egrisiyle dogrusuyla gördüklerini yazıyor herkes..
kimse kimseye bir şey kazandırmak mecburiyetinde değil...
[B]yazan derken emegi geçen anlamında diyorum...[/B]
adam takmış kazandırmaya..
insan emege saygı gösterir.. bir teşekür eder yazanlara...kim olursa..
kendi çok kazandırmış yada kazandırıyor gibi sanki..
nerden baksan haklı yanı yok herifin...bizi geçtik hissenetdekilere kazandırsada laf söylese ya..oda yok..
batık orası tümden...
diğer forumdan gelmiş.burda hesap soracak...
oldu görürsem söylerim..
bir kişi bu kadar utanmaz ve arsız olabilir......pes doğrusu