[quote=TIFIL;136502]senaryo kaç oluyor? 7 mi acaba?[/quote]
senaro şu ;
herşeye rağmen fiyat yükseliyor ve longlar kazanıyor..
Printable View
[quote=TIFIL;136502]senaryo kaç oluyor? 7 mi acaba?[/quote]
senaro şu ;
herşeye rağmen fiyat yükseliyor ve longlar kazanıyor..
[QUOTE=YAVUZHAN;136504]senaro şu ;
herşeye rağmen fiyat yükseliyor ve longlar kazanıyor..[/QUOTE]
Hata bandının üstündeki ikinci günümüz bundan iki önceki mesajımda yazmıştım senaryoyu! Papaz ve pilav meselesi!
Ha bide 60 dk da negatif uyumsuzlukta tuzu biberi olacak!
875 ten öğleden önce açtığım kısalarıma 700 den ek yaptım! Geceye kısa akşam görüşürüz!
astatin kısalarını 725 de histemli flatledikten sonra 900 den tazeler..günü 425 puan kar ve geceye full şortla kapatır..iyi akşamlar
Arkadaşlar APSD'nin düşüş yüzdesinin fiyattaki yükseliş yüzdesini geçtiğini (Daha önce de yazdığım gibi buradaki trader'i aksiyona geçirmesi gereken en önemli unsur bu...) görünce son dakikada 50.750'den Short'lara bir miktar ilave yaptım ve maliyetimi düşürdüm...APSD'ye göre yarın ya sabahleyin düşüşle açılması ya da yükselişle açılsa bile gün sonu kapanışının bir önceki günkü kapanışa göre daha aşağıdan oluşması istatistiki olarak yüksek ihtimaldir.(Kesin değil ama yüksek ihtimal...)Herkese iyi akşamlar dilerim...
unutmdan, sistem son tepkide hiç al vermedi satta kaldı...
[quote=clark;136464]kriz bitmedi asıl bundan sonra başlıyor 50900 den 52000 stopla kısadayım 44000 e kadar bozmam,52 gelirse stop oluruz[/quote]
[quote=clark;136465]49500 e kadar bir çıkış benim için süpriz olmadı ama üzerindeki her rakam nimet gün gelecek diyecez [B]ulan 50.000 üzerinden ne güzel kısa fırsatı vermiş[/B] bunu ilerde yapıştırırım.[/quote]
[quote=Larossıan;136468]Çok güzel konuşuyorsun arkadaşımda geçenlerde 48000 den ne güzel kısalanacak diyen arkadaş vardı booth nicklimi acaba onada demiştim
kısalacağını görelim kısalalım hatta ogün asti bile 175 puanla stoplamıştı kısaları.Sonra bak 51000 3000 puan.:(
Bende 51000 kuvvetli drenç olarak görüyorum ama bunların ne edecekleri belli olmaz geçirirlerse 55000 de alır soluğu.Gerçi sen 52000 stop koymuşsun ama 1000 puan stopa herkes dayanamaz.:)))[/quote]
[quote=clark;136471]herkesin işlem yapısı farklı trend takip edici sisteme tam bağlı işlem yapan yatırıcımcı buradan kısalmaz dönüşü bekler ama ben uyumsuzlukara ve dönüş ibarelerine göre de stoplu işlem yaparak yatırım kararı alıyorum,bildiklerimiz bilemediklerimizden fazla olursa da dogru yoldayız dır hemde stop zarar 1100 puan kara göre oıldukça düşük[/quote]
Bugun sopanın ucunu gösterdiler her gece kısa
son olarak ayulara motivasyon babında; 15 dklıklarda ki 3 lü tepe ve NU ya dikkat... 60 dk dada ikiliye yakın tepe ve NU...by
[URL="http://img32.imageshack.us/i/screenhunter2o.png/]"][URL=http://img32.imageshack.us/i/screenhunter2o.png/][/URL][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/9577/screenhunter2o.png[/IMG][/URL]
benimkide exıt kapattı.
Sayın Clark beni son yazına alıntı yapman muhalif olduğumdan dolayımı yoksa ben çok iyi biliyorum bak ne dedim nasıl oldu gibisinemi.:D:D
Bol kazançlar....
Merhaba Arkadaslar;
Aranıza yeni katıldım yaklasık 2 yıldır Vob'la ilgileniyorum.Normalde stop lu calısmama ragmen sol dalgalanmalarda 48000 maliyette 20 kontrat kısayla yakalandım,sunu soylemeliyim ki bu 2 yıl zarfında yakalandıgım en kotu kısa..Bugun itibariyle uzlasma kapanıs fiyatı 50825..Dow 0,50,S&P'de 0,65 eksi olmasına ragmen,piyasa yapıcılarının gunu yine eksiksiz kapatma zorlamalarını aksama izleyecegiz.Dow'da 9250 uzeri kapanıslarda hareketlerin alım yonunde sertlesecegi olarak yorumlansada,mal bosaltmak icin bu araların cok musait olmasıda gözden kacmamalı.İhsallah margin call yiyerek malları kaptırmam.Herkese bol kazanclar.
Ben hiçbir zaman çok iyi bildigimi iddia etmem, etseydim
3 senedir vobta hergün birebir pozisyonda olamazdım ,bugunde burada yazı yazıyor olmazdım . Bu yazılarıda dow düştü ben bildim deyip alıntılayacak kadar da acemi degilim.Senin yazını da artık piyasanın düşüşü yatırımcı zihniyetinden nasıl sildigini örneklemek için alıntıladım
Bol kazançlar