helloo...aybaşındaa kısa yapcağımm...byyy..flat..tatil..devam..
Printable View
helloo...aybaşındaa kısa yapcağımm...byyy..flat..tatil..devam..
[QUOTE=QUEEN;136528]helloo...aybaşındaa kısa yapcağımm...byyy..flat..tatil..devam..[/QUOTE]
graliçhem yuaw biz de ne kadder alıştık cıbırtana cıbırtana yüzmeye ::: datil devam gayri emme arada analiz de edem şöyle anna saifelik bidene geleyor birazdan
[QUOTE=fXci;136529]graliçhem yuaw biz de ne kadder alıştık cıbırtana cıbırtana yüzmeye ::: datil devam gayri emme arada analiz de edem şöyle anna saifelik bidene geleyor birazdan[/QUOTE]
datile gitmeseydik datil parasını vobda yiyip sıcaktan pişecektik gıı..benim strateji uzun yapıp tatile çıkmakdı amme adamlar kapattirıyor yatayda gayri..sağlık olsun..hepimiz kazanacağız...lelele
Bir önceki analizimi hatırlayıverin gayri:::.. İşte karşıızda onun yenisi. 50800 direnci kanalın eğiminden 51000 e kadder uzandı...
Demedi demeyin teknik derki 51000 üstüne atamazsak 49000 yeresine gider bura hop diye.
destekleri vereyim: 49300 ... eger kırılırsa hoop diye 48900 e 400 pıvanlık göçük olur... anam 48900 kırılırsa gayri 400 pıvan dahan göçerik ve 48500 oluruk...
emma mena mor 51000 üstesinde şortlara dikkat edin vallah her an arkadan munzurun biri hop diye indiriverir gayri:::
Graf.
[IMG]http://i29.tinypic.com/ifbjw4.jpg[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;136530]datile gitmeseydik datil parasını vobda yiyip sıcaktan pişecektik gıı..benim strateji uzun yapıp tatile çıkmakdı amme adamlar kapattirıyor yatayda gayri..sağlık olsun..hepimiz kazanacağız...lelele[/QUOTE]
Ramazana kadar yolu var datilin gayri ::: vallah beni yoldular tavuk gibi zati ondan tatile çıktım ya ::: ne datil parası graliçhem otel dikerdim vallah .dng
Ben bi kumsala gidem şeyle kuma yatam sırtüstü yıldızları seyredem ::: bakem eksilen varmı
bu yazımda anasayfanın mum analizi kısmısında yayınlansın gayri ::: ahanda kutucığu tikledim bile
fxci züpper analiz ediyore...alkışlar fxciye..tişikkürlerr..dow future bugün inşallah ayu kardeşleri sevindirecek..yeter artık ettikleri..kızıyorum üzülüyorum arkadaşlarıma..kaybı olanların kısa zamanda çıkarmalarını diliyorm..
[U]28 Temmuz Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] U.K. CBI Perakende Ticaret Endeksi (Tem) 13:00 -17 Yüksek[/U]
USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeks (a/a) (May) 16:00 -%17,85 -%18,12 Orta
USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (May) 16:00 139,18 Orta
[B] USD Tüketici Güveni (Tem) 17:00 48,7 49,3 Yüksek
USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Tem) 17:00 8 6 Yüksek
USD Fed-Yellen ABD Ekonomisi Hakkındaki Konuşması 19:35 Yüksek [/B]
USD 2 Yıllık tahvil ihracı sonuçları 20:00 Orta
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
BP plc (BP) 0.92$ (09:00 TSI)
Deutsche Bank (DB) 0.96$ (Açılış öncesi)
Office Depot Inc. (ODP) -0.12$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB PPK toplantı tutanaklarını açıklayacak
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9038[/COLOR]
VOB: [COLOR="seagreen"]9021[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
genel bir soru işaretine kendimce açıklık getireyim.
"neden hep düşüş yakalamaya çalışıyoruz, piyasa gidiyor işte" diyen arkadaşlar. neden longlamıyorsunuz?
veya, flat olsaydınız, buradan longlar mıydınız?
bu cümleler kurulmaya zaten 3-4 bin puan önce başlandı. ama gelinen nokta, yani başlangıç hareket noktası çok daha önceydi.
artık kimse longlayarak çok daha önceden longlamış olan vatandaşların malları teslim edeceği adam olmak istemiyor. sebep bu.
pozisyonda olan ve bu pozsiyonda 500 puan da olsa karda olan birisi ile, flat olup yeni pozisyon alacak birisinin alacağı pozisyonu kıyaslamak saflıktır.
destekler ve dirençler şu şekilde;
destekler: 50,700**/50,550/50,375/50,125***
dirençler: 50,850*
shortta ve terse kalmış olan ve her adım başı destek var diye kötümser bir tablo çizen veya long pozisyonda olup da bu desteklere güvenen arkadaşlar, unutmayın ki o destek aşağı geçildiği anda güçlü birer direnç haline gelirler.
ortam biraz gergin. bu kadar puandan çok azını alamamış ve daha önemlisi ciddi miktarda terste kalmış arkadaşlar var. daha sakin ve ılımlı olmak herkesin faydasına olacaktır.
yazı hiçbir zaman karşılıklı söyleşi gibi olmaz. tarz, mimikler yoktur ve bu bağlamda yanlış anlaşılmaya daha müsaittir. ancak herkes bunun bilincinde, yani daha net yazılar yazarsa, daha anlaşılır ve daha az gergin bir ortam olur.
herkese bol kazançlar.
bu topicte deger verdgim 2 kişinin heleki olgunluguna cok zaman once kanaat getirdigim 2 kişinin böyle anlamısz tartısmalarla işi olmamalı..lütfen bari siz bozulmayın.size yakışmıyo..unlimitted e de katılıyorum..gergin de olsak kalp kırmaya değmez..bu piyasa hergün birini yanıltır..güreşçi misali ;altta kaldım diye üzülme,üstte kaldım diye sevinme..bol kazançlar..
forumlardaki bu kibir havası,ben bildim ben ettim diyenler ;yada yazmak yerine hemen işi başka tür atraksiyonlara dökmek isteyenler ya da hizipçiler nedeniyle çoğu forumdda yazmıyorum yazamıyorum artık..içimden gelmiyo eskisi gibi..işin garibi hemen hemen heryer bu noktaya geliyo bi zaman sonra..buna gerek var mı bilmiyorum..ama oluyo..sadece üzülüyorum..
[quote=marakes;136537]forumlardaki bu kibir havası,ben bildim ben ettim diyenler ;yada yazmak yerine hemen işi başka tür atraksiyonlara dökmek isteyenler ya da hizipçiler nedeniyle çoğu forumdda yazmıyorum yazamıyorum artık..içimden gelmiyo eskisi gibi..işin garibi hemen hemen heryer bu noktaya geliyo bi zaman sonra..buna gerek var mı bilmiyorum..ama oluyo..sadece üzülüyorum..[/quote]
Evet haklısın arkadaşım şu dakikadan itibaren bende yazmıyorum şimdi dediğim cümle hatalı değilmi.
Çok güzel konuşuyorsun arkadaşımda geçenlerde 48000 den ne güzel kısalanacak diyen arkadaş vardı booth nicklimi acaba onada demiştim
kısalacağını görelim kısalalım hatta ogün asti bile 175 puanla stoplamıştı kısaları.Sonra bak 51000 3000 puan.:(
Bende 51000 kuvvetli drenç olarak görüyorum ama bunların ne edecekleri belli olmaz geçirirlerse 55000 de alır soluğu.Gerçi sen 52000 stop koymuşsun ama 1000 puan stopa herkes dayanamaz.:)))
[quote=Larossıan;136538]Evet haklısın arkadaşım şu dakikadan itibaren bende yazmıyorum şimdi dediğim cümle hatalı değilmi.
Çok güzel konuşuyorsun arkadaşımda geçenlerde 48000 den ne güzel kısalanacak diyen arkadaş vardı booth nicklimi acaba onada demiştim
kısalacağını görelim kısalalım hatta ogün asti bile 175 puanla stoplamıştı kısaları.Sonra bak 51000 3000 puan.:(
Bende 51000 kuvvetli drenç olarak görüyorum ama bunların ne edecekleri belli olmaz geçirirlerse 55000 de alır soluğu.Gerçi sen 52000 stop koymuşsun ama 1000 puan stopa herkes dayanamaz.:)))[/quote]
benim soledıgm bunu sureklı yapıp ınsanın gozune sokanlar..zaten o şekilde davranları bı sure sonra engellıyorum..kastım siz degilsiniz abi..olsa bu mesajı yazmadan evvel size yazardm..bunca zaman yeterince yol gösterici oldgunuzu düşünüyorum aksini iddia etmek nankörlük olur..kendi adıma..ayrıca olgun dedigim insanın laf olsun diye boyle bi vasıfta oldgunu düşünmem..