-
Keskin hareketlerin yaşandığı, çoğu tahminlerin boşa çıktığı, yurtdışındaki boğaların azdığı, çok çıktı artık düşer diyerek kısaların açıldığı, 5xxxx'lerden büyük cesaretle uzunların açıldığı son 10 günlük periyotta bayağı hırpalandık.. Ağustos ayından da iniş için ümidim kalmadığında pozisyonlarımı yavaş yavaş Ekim ve Aralık kontratlarına kaydırmaya başladım.. Gerginliğimizin had safhada olduğu şu günlerde pozisyonumuza göre umut verici haber ve hareketleri dört gözle bekler olduk.. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık hesabı.. Beklemedeyiz.. BOL KAZANÇLAR..
-
-
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
-
Forumun güzel insanları hepinize günaydın!
-
Sn larossıan sisteminizde şu anki durum nedir ? teşekkür ederim
-
[quote=ttcetinkaya;136545]Sn larossıan sisteminizde şu anki durum nedir ? teşekkür ederim[/quote]
[URL=http://img216.imageshack.us/i/screenhunter1.png/][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/6974/screenhunter1.png[/IMG][/URL]
-
..................Günaydın arkadaşlar ......................
-
Herkese günaydın...50.800'den Short'lara ilave yaparak maliyeti biraz daha düşürdüm...Yukarda stop - loss'um belli,eğer gerçekleşirse yazarım...Kısa vadeli sistemim ise halen SAT'ta...Bakalım dünkü tepeyi geçmeyi deneyecekler mi? Herkese bol kazançlar diliyorum...
-
Bu nasıl bir hareketmis anlamadım arkadas,devamlı al devamlı al..Ulkenin her tarafı issiz dolmus,fabrikalar kapanmıs,butce acıgı tavana vurmus 2010'ı nasıl cıkaracagımız belli degil,ama borsa 40bini zorluyor..Garanti Bankasına giren para IMF'den beklenen paranın kac katı belli degil,2-3 tane banka hissesiyle bu kadar mi manipule edilir,koskoca IMKB dusuk hacimli ucuz hisse senetlerine döndü..Yazık vallahi yazık..
-
bişey soracam ama kızmayın!! burda bir takım kişiler (MASTER yazdı diye aklıma geldi lafım ona değil) bazıları 48,000 li rakamlardan beri maliyet düşürmek adına şortluyor.
soru 1 : bu adamlar hiç mi mc yemiyor?
soru 2 : bunlar satış yerlerini nasıl ayarlıyor?
soru 3 : ha bire sattığından zarar etmektense stoplos denen sihirli kelimenin farkında değilller mi?
soru 4 : 47, 48,000 den beri şortluyorum hahahaha maliyetim baya azaldı. be adam allah aşkına sen varken büyük yatırımcıya ne gerek var. kendine ky diyerek kendini aldatma sen zaten yeterince büyüksün o kadar çok paran varki bu kadar zarara mc bile yemiyorsun.
soru 5 : paramı basıyorsunuz?
soru 6 : pörtföyünüzün % kaçıyla bir kalemde işlem yapıyorsunuz?
soru 7 : bir havuzu bir çeşme 2 saat te boşaltıp bir çeşme de 3 saat te dolduruyorsa çeşmelerin ikiside açık konumda olursa bu havuzun dolma ihtimali var mıdır?
-
bugün yeni zirveleri göreceğiz.hele 50975 i kıralım ..bence..
-
[quote=elstock;136549]Bu nasıl bir hareketmis anlamadım arkadas,devamlı al devamlı al..Ulkenin her tarafı issiz dolmus,fabrikalar kapanmıs,butce acıgı tavana vurmus 2010'ı nasıl cıkaracagımız belli degil,ama borsa 40bini zorluyor..Garanti Bankasına giren para IMF'den beklenen paranın kac katı belli degil,2-3 tane banka hissesiyle bu kadar mi manipule edilir,koskoca IMKB dusuk hacimli ucuz hisse senetlerine döndü..Yazık vallahi yazık..[/quote]
bence bunalara fuzuli yere kafa yorma arkadaşım borsada olan değil olacak olan alınıp satılır. dalgayı görüyorsan ona göre pozisyonunu al. tüpün yoksa fazla derinlere dalma.