-
[quote=elstock;136549]Bu nasıl bir hareketmis anlamadım arkadas,devamlı al devamlı al..Ulkenin her tarafı issiz dolmus,fabrikalar kapanmıs,butce acıgı tavana vurmus 2010'ı nasıl cıkaracagımız belli degil,ama borsa 40bini zorluyor..Garanti Bankasına giren para IMF'den beklenen paranın kac katı belli degil,2-3 tane banka hissesiyle bu kadar mi manipule edilir,koskoca IMKB dusuk hacimli ucuz hisse senetlerine döndü..Yazık vallahi yazık..[/quote]
dostum bunun adı sıcak para adam senin ülkenin realitelerine falan baktıkları falan yok paranın gücüyle kartopu gibi sürekli yeni katılımcıları da yanına alarak piyasayı yukarı götürüyorlar elliotta buna dalga diyorlar ve dalgaya karşı direnilmez direnmeye kalkarsan bogulursun o kadar ben kendi adıma burası ucuzmuş pahalıymış buna asla bakmam piyasadaki momentuma bakarım eger dalganın kuvvetine inanıyorsam degil 50binden 70binden yine lonlarım
-
[quote=abdullah yıldız;136553]dostum bunun adı sıcak para adam senin ülkenin realitelerine falan baktıkları falan yok paranın gücüyle kartopu gibi sürekli yeni katılımcıları da yanına alarak piyasayı yukarı götürüyorlar elliotta buna dalga diyorlar ve dalgaya karşı direnilmez direnmeye kalkarsan bogulursun o kadar ben kendi adıma burası ucuzmuş pahalıymış buna asla bakmam piyasadaki momentuma bakarım eger dalganın kuvvetine inanıyorsam degil 50binden 70binden yine lonlarım[/quote]
yürü be apo dostum 100,000 e kadar arkandayım:::
-
[quote=juliano;136550]bişey soracam ama kızmayın!! burda bir takım kişiler (MASTER yazdı diye aklıma geldi lafım ona değil) bazıları 48,000 li rakamlardan beri maliyet düşürmek adına şortluyor.
soru 1 : bu adamlar hiç mi mc yemiyor?
soru 2 : bunlar satış yerlerini nasıl ayarlıyor?
soru 3 : ha bire sattığından zarar etmektense stoplos denen sihirli kelimenin farkında değilller mi?
soru 4 : 47, 48,000 den beri şortluyorum hahahaha maliyetim baya azaldı. be adam allah aşkına sen varken büyük yatırımcıya ne gerek var. kendine ky diyerek kendini aldatma sen zaten yeterince büyüksün o kadar çok paran varki bu kadar zarara mc bile yemiyorsun.
soru 5 : paramı basıyorsunuz?
soru 6 : pörtföyünüzün % kaçıyla bir kalemde işlem yapıyorsunuz?
soru 7 : bir havuzu bir çeşme 2 saat te boşaltıp bir çeşme de 3 saat te dolduruyorsa çeşmelerin ikiside açık konumda olursa bu havuzun dolma ihtimali var mıdır?[/quote]
,,,,,,,,,,,konuda havuz problemi var sorun çıkabilir............:eek::eek::eek::..:
-
Arkadaslar tamam haklısınız dalgaya gore de..ben bu dalgayı tekniginden yakaldıgımı dusunerek zaten sortluyorum,hareketler tekniz analize gore gelismiyor ki..hatırlarsanız dow 8100 u gordugunde burada yaprak kıpırdamıyordu vob hala 47bin li seviyelerde cakılıydı..simdi o zaman o dalgayı sisteme koydugumuzda bana sat diyor ama ben satmayıp longa baglasam simdi bu dalgayı yakalamak mı oluyor yoksa sans mı?O zaman gider Kıbrıs'ta kumar oynarım aynı kapı..Bu isin tek mantıgı adamlar tum sortcuların paralarını eritiyor artık shortluyacak para kalmayınca da shortlamaya baslıyacaklar,tum mantık bunun uzerine kurulu..
-
[quote=elstock;136556]Arkadaslar tamam haklısınız dalgaya gore de..ben bu dalgayı tekniginden yakaldıgımı dusunerek zaten sortluyorum,hareketler tekniz analize gore gelismiyor ki..hatırlarsanız dow 8100 u gordugunde burada yaprak kıpırdamıyordu vob hala 47bin li seviyelerde cakılıydı..simdi o zaman o dalgayı sisteme koydugumuzda bana sat diyor ama ben satmayıp longa baglasam simdi bu dalgayı yakalamak mı oluyor yoksa sans mı?O zaman gider Kıbrıs'ta kumar oynarım aynı kapı..Bu isin tek mantıgı adamlar tum sortcuların paralarını eritiyor artık shortluyacak para kalmayınca da shortlamaya baslıyacaklar,tum mantık bunun uzerine kurulu..[/quote]
valla kardeş ne diyeyim senin sistem yanlış o zaman. eğer al diyeceğine sat demiş se senin sistem kıbrıs ta da işine yaramaz bilesin.boks.
bak benim sisteme senin kinin sat dediği yerden ayılığın luzumu yok al demiş ben ne yaptım sattım. gitti biraz para ama olsun tecrübe bunlar.
-
yukarı yönde sert gelişen hareketlerin ardından hep aynı sözleri duyuyoruz,bu kadar yükselecek ne var ortada,ülkenin durum her yönüyle mükemmelmi ki borsamız ralli yapıyor vb..
ne bundan önceki rallilerde ülke dört başı mamurdu nede bundan sonrakilerde öyle olacak.yükseliş olması için bunlarda şart değil demekki..oyunun kuralları belli..
borsada,özelliklede vob ta işlem yapıyorsak bunları baştan kabul etmemiz gerekir.
80 li yıllarda kurulan imkb nin dahi sığ olduğu herkes tarafından kabul görürken bu borsanın türevinin amerikan piyasaları gibi işlem görmesi beklenemez..kaldı ki bizimle beraber benzer yükseliş takip edilen diğer dış borsalardada yaşanıyor..
sözün özü,borsalarda yükseliş olması için mantıklı sebepler aramaya gerek yok ! ayrıca arasakta standart kabul görecek kurallar oluşturulamaz milyonlarca insanın işlem yaptığı piyasalar için.hangisi,kime göre doğru bilinemez..
-
[quote=elstock;136556]Arkadaslar tamam haklısınız dalgaya gore de..ben bu dalgayı tekniginden yakaldıgımı dusunerek zaten sortluyorum,hareketler tekniz analize gore gelismiyor ki..hatırlarsanız dow 8100 u gordugunde burada yaprak kıpırdamıyordu vob hala 47bin li seviyelerde cakılıydı..simdi o zaman o dalgayı sisteme koydugumuzda bana sat diyor ama ben satmayıp longa baglasam simdi bu dalgayı yakalamak mı oluyor yoksa sans mı?O zaman gider Kıbrıs'ta kumar oynarım aynı kapı..Bu isin tek mantıgı adamlar tum sortcuların paralarını eritiyor artık shortluyacak para kalmayınca da shortlamaya baslıyacaklar,tum mantık bunun uzerine kurulu..[/quote]
teknik analiz işte bütün mesele burada dogru ama bu analizi ne kadar dogru yapabiliyoruz piyasada bu konuda bir çok uzman yıllarını bu işe adamış degerli üstatlar var ama gel görki degişik forumları siteleri incele hepsinin sayımlarının aynı paralelde olmadıgına şahit olacaksın birinin 3deigine biri 5 diyor yani olaya farklı kişiler farklı noktalardan bakabiliyor bu da bu işin yüzde yüz garantisinin hiçbir zaman olamayacagı demek o yüzden hiçbir zaman bir fikre saplanıp kalmayalım düşüncelerimizi esnek tutalım
-
48 binlerdedki dar bantta sıkışma hareketleri şimdide 50 bin üstünde devam ediyor..
60 dk altındaki periyotların sinyalleri dikiş tutmadan aksi yöne dönüveriyor..
-
makas almaya çalışıyolar. aman yanağınıza sahip çıkın.
-
apsd düşüyor,fiyat düşmeye çalışıyor :)
hangi senaryo uygulanmakta ?
-
Dostlar ben çıkıyorum.Akşama kadar göçertin burayı! Lakin saatlik sistem satta 15 dk sistem satta iyi düşüş için gerekli 7 şartımdan 6 sı oluşmuş durumda bişeyler değişebilir yinede izlemek lazım amma ben izleyemeyecem.Buralar sizlere emanet!
-
[quote=YAVUZHAN;136562]apsd düşüyor,fiyat düşmeye çalışıyor :)
hangi senaryo uygulanmakta ?[/quote]
abi bana kalırsa arife yi gösterelim ama bayramı kolay kolay göstermeyelim senaryosu uyguluyolar.:D