Hindistan gezisine giderken havaalanın da yaptı açıklamayı.
Dönene kadar mesafe kat edilir diye ekledi.
Teklif detayı vermedi :)
Printable View
Hindistan gezisine giderken havaalanın da yaptı açıklamayı.
Dönene kadar mesafe kat edilir diye ekledi.
Teklif detayı vermedi :)
[QUOTE=Astatin;63407]kim kimden para istiyo.. anlamadım ben :) teklif!!![/QUOTE]
komedi..kuyruğu dik tutma imajı..adamın kapısına gidip borç isteyeceksin..hem de efeleneceksin.bunu ancak biz yaparız:)
GBPJPY ler 140.05 den flat...247 pips....VOB30 da flat gece huzurlu uyku...
yerel seçim öncesi kasımpaşa usulü pazarlık
[QUOTE=Astatin;63410]GBPJPY ler 140.05 den flat...247 pips....VOB30 da flat gece huzurlu uyku...[/QUOTE]
1 pips ne kadar oranda kar demek
Seansın sonuna doğru hisselere veriyolar yaaa, ne iştir.
Vob tutundu aslında ama, yinede akşama 28000 direncini göze alırsak, flat girmek daha mantıklı, düşerek açılacağıda garanti değil, yatay bir gündü, saygılar.
TÜPRAŞ DA HAREKET GÜZEL..dip yap sonra en yüksek hacimle tavan çek..genelde dip oluşumudur..
Long'ların yarısı , 27.475'den gitti. Diğer yarısını yeni güne taşıyacağım sanırım.
Üfff veriyolar fena, kısada kalalım kumara bak :)
geceye nasıl giriyorsunuz.
Amerika -200 oldu, yarın nası yükselicek bizim piyasa? soruya bakın, -200 fiyatlandı denecek heralde.dng
kapanış 27300 uyar.
[QUOTE=abka;63419]geceye nasıl giriyorsunuz.[/QUOTE]
flat giryorum ekran bakma imkan yok
geceye kısa kaldım işlerden bakamadım bile ekrana portfoyude delik deşik ettik bugun
2 kaldıraçla kısa..tırsma durumları yani...27250 maliyet..DJ asıl terbiyesizliği bugün yapacak galiba :)
[QUOTE=Astatin;63424]2 kaldıraçla kısa..tırsma durumları yani...27250 maliyet..DJ asıl terbiyesizliği bugün yapacak galiba :)[/QUOTE]
düşsün -10% da kurtulalım artık yeter
[quote=bull market;63420]Amerika -200 oldu, yarın nası yükselicek bizim piyasa? soruya bakın, -200 fiyatlandı denecek heralde.dng[/quote]
-400 kaparsa ne diyecekler :).kom.kom.kom
Geceye 27000 den uzun...
Geceye 1/2 long + Al beni diye yalvaran hisselerden bir sepet yaptım akşam pazarından.
Piyasa al konumunda falan kapamadı, 18.11.2008 tarihinde 30450 al konumunda kapandığında almayan, bugün uzun kalmasıda çok saçma, çünkü bugün o günkü gibi al konumunda kapatmamıştır, sadece yaty olmuştur, sistem yönünde kısa girilmesi gereken gün budur, tabii sisteme uyuluyorsa, yoksa inanmam, hikaye bu ya..
sistem (5 dak)dünden kalma sat da..ama 200-300 puan daha alsalardı al verecekti.bugün bulduğum 60 dakikalık bir sistemi [COLOR="DeepSkyBlue"]sadece ise geceye girmek [/COLOR]için deniyorum.son bir aya baktım .oldukca isabetli imiş..bu 60 dak. sistem geceye uzun gir dedi..bende uzun girdim.. pasta 2200 kont. alıcılar lehine..
[QUOTE=abka;63419]geceye nasıl giriyorsunuz.[/QUOTE]
yarım uzun bu gece...
kaşıntı tuttu....:)
[QUOTE=Astatin;63426]-400 kaparsa ne diyecekler :).kom.kom.kom[/QUOTE]
Valla onu bana değilde, uzun gemisine binenlere sorsaydın keşke:)))
Geceye biraz da dolar shortlayacaktım para yetmedi.
[QUOTE=mbm;63431]yarım uzun bu gece...
kaşıntı tuttu....:)[/QUOTE]
ben uzun girmekle dogru girdiğime inanıyorum..eger vob şimdi kapansaydı,sistemim(5 dak) de al verecekti..
1) 38000 den sat veren sistemim ilk 32000 leden flatletip sonra 32600 den sat vermişti sonrada sadece iki doğru sinyal verdi zaman ve değerlerini yazmayayım. Sistem bu son göçüşte kılçıksız 10000 puan yapmışken, ben 4900 de kalmışım !!!!!!
2) 142.55 GBPJPY den daha bugün sat veren sisteme uydum Fakat o hala sattayken 140.05 den kapadım..Şimdi 139.20....
SÖZÜN ÖZÜ: Hep aynı hikaye..Bile bile niye tereddütsüz itaat etmiyoruz sistemlerimize...........nalet olsun :)...
Terbiye ksımına gelince...DJI terbiyesizlik etsin yine..şöyle 7500 kapanış felan... Kaldıraç ama kısayız sonuçta
fdow uyumsuz olup tepecek yukarı..o yüzden yarım uzun girdim....
nerden teper.. ne kadar teper onu bilmem..ama teper.........
bu tepiş kapanışı ve yarını nasıl etkiler onuda bilmem.......
dow artı 2 nin üzeri artı olursa iyi olur...:)
biz kapanırken eksi 2.41 idi dow.....
[quote=abka;63434]ben uzun girmekle dogru girdiğime inanıyorum..eger vob şimdi kapansaydı,sistemim(5 dak) de al verecekti..[/quote]
5 dk al vermeyen sistem 60 dk . nasıl al verir ilginç yani. ozaman 60 dk. dünden beri aldaydı hiç sata geçmedi.
ben de uzun kaldım ama azcık:)
11000 puanlık düşüşten sonra bile, bu geceye KISA girme cesareti gösteren koçyiğit AYULAR...Teknede yerimi ayırtın... Anca ve Kanca....,,(Lakin ben bir uslu minik boz ayıyım, kaldıraçım az olduğundna dolayı. Ama eminim aramızda 10 kaldıraçla giren kamçatka ayuları da vardır)
Mini Motivasyon : Yoklamalar geceye uzun girenlerin sayısının daha çok olduğunu gösteriyor
[QUOTE=Astatin;63435]1) 38000 den sat veren sistemim ilk 32000 leden flatletip sonra 32600 den sat vermişti sonrada sadece iki doğru sinyal verdi zaman ve değerlerini yazmayayım. Sistem bu son göçüşte kılçıksız 10000 puan yapmışken, ben 4900 de kalmışım !!!!!!
2) 142.55 GBPJPY den daha bugün sat veren sisteme uydum Fakat o hala sattayken 140.05 den kapadım..Şimdi 139.20....
[B]SÖZÜN ÖZÜ: Hep aynı hikaye..Bile bile niye tereddütsüz itaat etmiyoruz sistemlerimize...........nalet olsun :)...[/B]
Terbiye ksımına gelince...DJI terbiyesizlik etsin yine..şöyle 7500 kapanış felan... Kaldıraç ama kısayız sonuçta[/QUOTE]
ara sırada sistem bize uyacak...
bu düşüşte 16000 puandır uyuyoruz ona..yeter da....
bu gece sisteme tersiz.....o uysun bize
[QUOTE=parapara;63437]5 dk al vermeyen sistem 60 dk . nasıl al verir ilginç yani. ozaman 60 dk. dünden beri aldaydı hiç sata geçmedi.[/QUOTE]
nedenine kafa yormadım.ama tamamen farklı göstergeler bunlar..sonuçta işe yarasında nasılı beni ilgilendirmez..
[QUOTE=mbm;63436]fdow uyumsuz olup tepecek yukarı..o yüzden yarım uzun girdim....
nerden teper.. ne kadar teper onu bilmem..ama teper.........
bu tepiş kapanışı ve yarını nasıl etkiler onuda bilmem.......
dow artı 2 nin üzeri artı olursa iyi olur...:)
biz kapanırken eksi 2.41 idi dow.....[/QUOTE]
ula erken tepti bu boğalar..
sonu hayırlı olsa bari.....
anladığım kadarıyla çoğunluk uzun gibi duruyor
Öhö öhö;
Şu mesajı iki kez yazdım ikisinde de DJ göçmüştü..Bakalım 3 üncü kez yiyecek mi :)
[I]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 ([COLOR=red]replaced with 7600)[/COLOR] altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...[/I]
[QUOTE=parapara;63437]5 dk al vermeyen sistem 60 dk . nasıl al verir ilginç yani. ozaman 60 dk. dünden beri aldaydı hiç sata geçmedi.[/QUOTE]
Grafiklerde sadece ortalama kesişimi basit göstergelere bakmıyorlar anlaşılan, baktıkları göstergeler mutlaka - değerlerden artı değere çıkmış olmalı, yada bir eksi dipte diğer eksiyi azalttıysada al vermesi durumu oluyor bazen, bu tip bişey vardı ama ne yaptım bilmiyorum, mesela -125 değerdeki göstergeyi, diğer gösterge ile birlikte kullanıldığında diğeri düşerken hep daha fazlayken, mesela saatlikte bu tip yatay durumlarda du sefer diğerinin değer olarak üstüne geçiyor ve -125 den fazla eksiyken -105 olduğunda al vermiş oluyor, falan filan, ama çetrefilli iş, fakat iyi para var demişleride, ben dedim tecrübe edemem onu.
Şimdi eğer al veren sistem varsa, ne hareketli ortalamadır, nede normal bir gösterge, osilatör gibi çalıştırılan iki göstergeden ibarettir diyorum, bizde burda yaaa şuraya burada al vermedide şurada al veriyor diyoruz, şimdi düşünüyorumda normaldir;), saygılar.
28250 dünkü kısa devam al vermedi 15 dak
bugünlerde gap lerden çok faydalandım..darısı yarın sabahın başına..
Teo demişti'' 5 dak. sistemle yarın ki sabah açılışını bilinemez '..'.en azından 30 dak.olmalıdır derim..çünkü py.yarınki açılışa hazırlığı 4-5 saat önceden yapar diye düşünüyorum..o yönde belli aralıkda pozisyon alır diye düşünüyorum....