Eur Usd pariteye dikkat!! 41.11... acaba 15.30 daki datadan sonra bi guzellik mi dusunuyorlar??
Printable View
Eur Usd pariteye dikkat!! 41.11... acaba 15.30 daki datadan sonra bi guzellik mi dusunuyorlar??
selçuklu patron..bul bi yılan çıyan neyse sal artık yawww....ulem sabah 500 karı kapatıp 625 den sistem lonka uymak varmış :) ah ulem sistemler bi ten uyumu yapamadık sizle...üwwwwww
[quote=Astatin;136690]eurusd ve gold kısalar stressiz para kesiyor..ben bu VOB un taaa[/quote]
altın ve parite ile vobu sübvanse ediyosun yani :D
çok profesyonel çalışıyosun asti,elmaları ayrı sepete koyup kazan kazan stratejisine devam diyosun yani :::
[QUOTE=selçuklu;136350]cümleten geçmiş olsun 50425 hayırlı uğurlu olsun... kısa maliyetim 45.000 falan olmuştur benim ... çok hırpaladılar ama beni hakkaten .. neyse canımız sağolsun ... kocaoğlan sat verdiyse tamamdır bu iş ..[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;136375]50.575 nur topu gibi maşallah ...
hayırlı uğurlu olsun .. cümleten geçmiş olsun .:o:oüüü:o:o:üüüo:o:o:oüüü[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;136486]51.075 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ... üüü:oüüü:o:(üüü:confused::(üüü:oüüü:confused:[/QUOTE]
51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
bir insan bu kadarmı yanılırmış .. vay anasını ...bu vob 250.000 görmeden düşmez .. :o:o:o:oüüü:oüüü:oüüü:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..
[quote=Larossıan;136686]Akşama bir iyilik düşünüyorlar gene.[/quote]
VOBda sabahtan akşam saat 15:25'e kadar geçen süre ölü süre zaten.
15:25/15:40 arası 25 dakika,
bir de akşam 16:15/17:15 arası 1 saat gün için yeterli.
gerisi zaman kaybı.
hatta kafa karıştırıcı...
[quote=YAVUZHAN;136693]altın ve parite ile vobu sübvanse ediyosun yani :D
çok profesyonel çalışıyosun asti,elmaları ayrı sepete koyup kazan kazan stratejisine devam diyosun yani :::[/quote]
:)
neyi kimle sübvanse ettiğimi şaırdım..ama gold ve eurusd kısalar sper para yaptı bu hafta.. bizim VOB danası ise 2 ileri 1 geri, 2 geri 1 ileri ......:confused::confused:
parite 1,41 altına sarkarsa düşüş hız kazanabilir..
[QUOTE=selçuklu;136694]51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
bir insan bu kadarmı yanılırmış .. vay anasını ...bu vob 250.000 görmeden düşmez .. :o:o:o:oüüü:oüüü:oüüü:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..[/QUOTE]
Selçuklu sen bu pembe oolanı şutla gitsin başımıza ne geldiyse pembe oolandan geldi! Yaşasın ayılar yılanlar çıyanlar KOBRALAR!
:o OOLAN AUT!
:eek: BİZİM OOLAN IN bu saatten sonra!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
[QUOTE=Astatin;136692]selçuklu patron..bul bi yılan çıyan neyse sal artık yawww....ulem sabah 500 karı kapatıp 625 den sistem lonka uymak varmış :) ah ulem sistemler bi ten uyumu yapamadık sizle...üwwwwww[/QUOTE]
ben battım patron .. ilanlarıda verdim ..
burayada yazayım ilgilenen olursa özel mesaj atsın .. :o:o :o:o :o:o :o:o
kelepir fiyata satılık helva fabrikası bulunur .
inşaatlerde çalışacak vasıfsız amele bulunur.
ayrıca karın tokluğuna ... ne iş olsa yaparım .. :o:o :o:o :o:o :o:o
Bunların yapmak istediklerini kimse anlayamadı bu sene en iyi teknikçiyi bile terse getirdiler.
[quote=selçuklu;136694]51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..[/quote]
dün demedimmi ben bu senaryo iyi gişe yaptı,2.bölümü çekerler diye :)
gözümüz yok 3.yüde çeksinlerde bu bakımsız yavru ayıcıkları figüran olarak oynatıyorlar ya filmde ona çok içerliyorum.üstelik sigortasız ve karın tokluğuna :::
[quote=selçuklu;136699]ben battım patron .. ilanlarıda verdim ..
burayada yazayım ilgilenen olursa özel mesaj atsın .. :o:o :o:o :o:o :o:o
kelepir fiyata satılık helva fabrikası bulunur .
inşaatlerde çalışacak vasıfsız amele bulunur.
ayrıca karın tokluğuna ... ne iş olsa yaparım .. :o:o :o:o :o:o :o:o[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(:(:(