-
[QUOTE=AMON RA;136698]Selçuklu sen bu pembe oolanı şutla gitsin başımıza ne geldiyse pembe oolandan geldi! Yaşasın ayılar yılanlar çıyanlar KOBRALAR!
:o OOLAN AUT!
:eek: BİZİM OOLAN IN bu saatten sonra!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:[/QUOTE]
abi şutluyorum şutluyorum geri geliyor kerata .. askere gitsin gelsin en iyisi .. askerde adam olur belki .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
-
51.350'den FLAT'ledim...Sabahki zararı çıkarttım...Buna da şükür diyeceğiz artık...Sistem hala AL'da SAT gelirse SHORT'layacağım...Piyasa iyice dengesiz ve de tehlikeli olmaya başladı...Dikkatli olun derim...Dow'dan çekiniyorum,ciddi düşüşle açılabilir...Bol kazançlar...
NOT: Ya bu arada İnternet bağlantısında sorun yaşayan var mı? Foruma girmekte girebilsem bile yazmakta(Yazımı yollamakta...) bir hayli zorlanıyorum...
-
[quote=selçuklu;136694]51.425 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o
bir insan bu kadarmı yanılırmış .. vay anasını ...bu vob 250.000 görmeden düşmez .. :o:o:o:oüüü:oüüü:oüüü:o
pembeoğlan askere gidecek hazırlıklar var ..[/quote]
abi bu vobun kısa bir realizeden sonra yüzde altmış iki geri alım seviyesi olan 57 bini okuyacagını düşünüyorum realizeden sonra bu oglanlarla ;);););) çalışmayı dene
-
400 kısalar 200 den kapatıldı,
ne tırtıklarsak kar
long acmaya hıc nıyetım yok varsın 55000 olsun:(:(:(
-
hay VOB senin ya...EURUSD GOLD $$$$$$$$$$$$$$$$$4 :)
-
51775 den baslayarak her 300 puan arası kısa yazmaya baslıyırum, taaa 55000 kadar yazarım hasta etmesınler adamı!!!
-
15 dakıka once sıgarayı bıraktım, gergınım, py my dınlemem, hasta etmeyın adamı py mısın nesın!!
Bu arada tiryakılere tevsıyem bıraksınlar bu meretı, daha 15 dakıka oldu, nefesım acıldı:):):), meyvelerın tadını almaya basladım:):):)
-
[quote=selçuklu;136703]abi şutluyorum şutluyorum geri geliyor kerata .. askere gitsin gelsin en iyisi .. askerde adam olur belki .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
KISA dönemmi UZUN dönemmi yapacak askerliğini :::
-
[quote=MASTER;136672]Estağfurullah güzel kardeşim...Kırılacak,gücenecek,affolunacak bir durum yok ortada...Sen gönlünü ferah tut...Her konuda da hakkım helal olsun...
Ayrıca çok da iyi düşünmüşsün...Ben de okuyunca bayağa gülmüştüm...:D
Dediğim gibi senaryolarının devamını da bekliyoruz....lelele[/quote]
USTALARA SAYGIYLA:
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][COLOR=red]Senaryo 61 buçuk (OF): Fiyat: [/COLOR][/B]Dikine[B][COLOR=red] APSD: [/COLOR][/B]Bir Türlü Düşmüyor[B][COLOR=red] Piayasa: [/COLOR][/B]Cılkı Çıktı[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu durum senaryo 61 in devamı niteliğindedir. Tabi bunun için senaryo 61 i hatırlayalım:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[B][COLOR=red][FONT=Verdana]Senaryo 61 : [/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana]Son zamanlarda para kazanmaktan canı sıkılan öküzler para kaybetmekten nesilleri tükenme sınırına gelmiş ayıların ağzına bir tutam bal veriyorlar.[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
(Bu durumda piyasa da şiddetiyle takdir toplamış ayı tokatının ayılar tarafından değil de öküzler tarafından ayılara atılıp ayı neslinin tamamen sonlandırılması beklenir.)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]5 aşamada gerçekleşmesi düşünülür:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 1:[/B][/COLOR] Ayılar artık tokat yeye yeye alışmışlardır ki hislerini kaybetmişlerdir ve olan bitenin bir türlü farkına varamazlar. Adeta şamar oğlanına dönmüşlerdir.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 2:[/B][/COLOR] göstermelik dirençlere yaklaşan endexler piyasaya yeni giren ayılara adeta yeni bir ayılık yapmak için adeta ilham kaynağı olmaya başlamıştır.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 3:[/B][/COLOR] göstermelik dirençleri geçen boğalar artık üzerlerini değişmeye ve ayıpostu giymeye başlarlar.(dönme boğalar boğa trendi sonunda görülürler.). ayılar ise yetti gari diyerek boğaların hışmından korkarak boğa postu giymeye başlarlar (bunlar da dönme ayılardır ki bu da boğa trendi sonlarında görülür)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 4:[/B][/COLOR] artık ayılar gururunu ve direncini kaybetmişlerdir ki derin hareketler oluşmaya başlar. Bu aşama dönme ayıların boğa değil artık öküzleşmeye başladıkları dönemdir ki zavallılar ne yapsınlar bi kere ruhlarını ve bedenlerini dönme boğalara kaptırmışlardır.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]Aşama 5:[/B][/COLOR] Safhanın en korkunç ve yıkıcı bölümü ise burada gerçekleşir. Dönme ayılar öküzlükte artık sınır tanımazlar ve medyadan bir kısım kişilerin de gaz vermesiyle (ki bu kişi Halil olabilir ve şöle der: bunlar akülerini dolduruyolar akünün şarjı dolunca bi gaza basacaklar ki sen de 75,000 ben diyeyim 100,000) sağa sola saldırmaya başlarlar.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]Artık bu aşamalardan sonra dönme ayılar ne yapsalar boştur. Çünkü benliklerini, şuurlarını ve hislerini kaybetmişlerdir. Onların beklentilerini karşılayacak bi beklenti ve haber de kalmamıştır.(bilançoların sonu olabilir veya imf beklentisinin sonu) Dönme boğalar ise artık gerçek bir ayıdır ve kendilerini sıcak kumlardan serin sulara bırakmışlardır.[/FONT][/COLOR]
gerisi artıkın la fonten den masallara giriyor kusur ettimse affola!!!!.dng
-
51500 görecezde onun üstünü altınıda yarın düşünürüz.Veri iyide gelse kötüde götürüyorlar nasılsa ,devam 150000 olsun artık py bu hız kesmez seni....
-
çok kötü basacaklar..bugün final olsun :)
-
Hergün gün içi basıp akşma kapanışta alıyorlardı.Bugünde gün içi aldılar akşam kapanışta basarlar ters senaryo olabilir.