Aragaz vermeler başladı ımf mali disipline bağlı kararlarmış falan filan...Yatırım yapılması öngörülüyor güzell maşallah...
Printable View
Aragaz vermeler başladı ımf mali disipline bağlı kararlarmış falan filan...Yatırım yapılması öngörülüyor güzell maşallah...
Şımdııı;
sıgara ılletınden kurtuldugum ya artık 5000 puan gap bıle vız gelır. Yarım saat uyudum belkıde hayatımın en rahat uykusu, sigarasız hayat ne kadar da guzelmıs anlatamam:)
madem bağımlılıktan kurtuldum bır adet keyıf sıgarası yakmakta da bır sakınca gormem.
Dikkat buyurun, önemlı olan bağımlılıktan kurtulmaktır, bır ıkı ıcmek sorun deği. (sayın Hellım, tesekkurunuzu gerı alırsanız yakarım bu sıteyıııı)
Butun mesele ırade de kı bende de ganı ganı mevcut.:)
Pıyasa ne durumda ona daha bakmadım:)
nasıl olsa kapanışa yakın toparlayıp artıya geçer düşüncesi iyice hakim olmaya başladı piyasada dow için..
eksi başlamasına alışlarla karşılık veriyor bu aralar piyasa.
[quote=tuareg;136717]Şımdııı;
sıgara ılletınden kurtuldugum ya artık 5000 puan gap bıle vız gelır. Yarım saat uyudum belkıde hayatımın en rahat uykusu, sigarasız hayat ne kadar da guzelmıs anlatamam:)
madem bağımlılıktan kurtuldum bır adet keyıf sıgarası yakmakta da bır sakınca gormem.
Dikkat buyurun, önemlı olan bağımlılıktan kurtulmaktır, bır ıkı ıcmek sorun deği. (sayın Hellım, tesekkurunuzu gerı alırsanız yakarım bu sıteyıııı)
Butun mesele ırade de kı bende de ganı ganı mevcut.:)
Pıyasa ne durumda ona daha bakmadım:)[/quote]
Sen bırakma dağınık kalsın..
[quote=Larossıan;136719]Sen bırakma dağınık kalsın..[/quote]
yok yok bıraktım bu meretı, vallaaa,
sadece arada keyıf sıgarası yakarım, tas çatlasın gunde bır paketı gecmez.
[quote=YAVUZHAN;136718]nasıl olsa kapanışa yakın toparlayıp artıya geçer düşüncesi iyice hakim olmaya başladı piyasada dow için..
eksi başlamasına alışlarla karşılık veriyor bu aralar piyasa.[/quote]
Imkb nin dusmesi icin S&P'nin yuzde 1 eksi acılısla dusmesi bile yetmiyor artık..Dunyanın hicbir datasını iplemeyen tek borsasıyız su an..Dun Dow futurelarına gore yukseldik kapanısa kadar,bugun Avrupa futurelarına gore artık bugun Cin borsası artarsa yarın ''cin borsası artı kapattı''diye yukselecek piyasa..O derece azimliler..
ben böyle piyasanın taaaaaaaaaaaa .... ...... ............... ..................... ...................
Eeeee, sıgarayı bıraktım dıye mı pıyasada serap goruyorum yoksa gercek mı?
yurtdısı satısta bız de tık yok
ne oliyi??
[quote=selçuklu;136722]ben böyle piyasanın taaaaaaaaaaaa .... ...... ............... ..................... ................... [/quote]
Piyasaya kızıp sıgarayı bırakabılırsın, ben oyle yaptım, içmiyorsan başla sonra bırakırsın nasılsa.
Ben kocaoğlan 5 ve 15 egöre trend yönünde exıtlerde çık derse flatlıyor al derse alıyorum.Trend aşağı dönersede aynı çok rahatım şu an flat bekliyorum.5 yada 15 de yukarı exıt derse tekrar alırım yoksa yok.
yuh dedim ya..o kadar gevşemeye sistem sat vermedi..175 puan zarar kol kestim..vob un taaaaaaa
[QUOTE=tuareg;136724]Piyasaya kızıp sıgarayı bırakabılırsın, ben oyle yaptım, içmiyorsan başla sonra bırakırsın nasılsa.[/QUOTE]
dowununda spsininde daxınında taaaaaaaaaaa ........... ....... .............. ...........