Serbest stıl kolbastı formasyonu,
en ıyısı flat, bırakın bırbırını yesınler.
ben oyle yaptım rahatım:)
775 yazdıgım kısaları almamıslar daha, cok ayıp.
Printable View
Serbest stıl kolbastı formasyonu,
en ıyısı flat, bırakın bırbırını yesınler.
ben oyle yaptım rahatım:)
775 yazdıgım kısaları almamıslar daha, cok ayıp.
spot kapandıktan sonrada günün en yükseğinden bi kapanış yapar önümüzdeki maçlara bakarız :)
iyi ezberlettiler bu senaryoyuda bakalım ezberler ne zaman bozulacak ?
benim analiz pert oldu herhal :( yuaw kaynavı belli olmayan dövüzler cemaattenmi geleyor tugarek hakket yuaw:::
vallah graf mraf bakmayorum tatili eyice uzatayım gozum kör olmassın emi
Benim hem 5 hem 15 dklık longda ama flatladı dönmeden dönmez bu piyasa özellikle 15 lik.
[quote=fXci;136730]benim analiz pert oldu herhal :( yuaw kaynavı belli olmayan dövüzler cemaattenmi geleyor tugarek hakket yuaw:::
vallah graf mraf bakmayorum tatili eyice uzatayım gozum kör olmassın emi[/quote]
Hee valla, cemaatten, yenı mı duyuyon, hele bı umreden donsunler, sen o vakıt gor, jerfın de umrede bılıyonuz:)
ben bu 5 daklık sistemin var ya.....
yarından sonra saatliğe gececeğim..tonlarca komisyon veriyorum....
saatlik sistemi son 12 ay opt edip ,bir ay kullanacagım...
bir ay sonunda tekrar son 12 aylık opt edeceğim..bir ay daha kullanacagım..
[B]acaba mantıklı mı..[/B]
yine aynı senaryo,spot kapanırken başlayan alımlar ve 15 dk lık hızlandırılmış tur..
dax günün en yükseğinde..
dow bugünde yükselerek kapanırsa yarın 52 bin gösterirler bu iştahla..
[quote=YAVUZHAN;136735]yine aynı senaryo,spot kapanırken başlayan alımlar ve 15 dk lık hızlandırılmış tur..[/quote]
Poker masasını çoktan solladık ne işse.:..:
Hadi koçlarrr, 775 e kadar çizin, oradan geceye kısa kalayım, yarın sabah 52125 den stoplarım nasılsa:)
Vay anasını Sn.Seyirciler herkes kaptırmaya başladı şu malum ''ALTIN VURUŞ'' ne zaman olacak onu merak ediyorum işte! Bu gidişle ayılarda kol bacak kalmayacak cümle alemi doğradılar Allahsızlar!