-
[quote=seagate;263781]ky satış baskısı kurdu dow aya çıktı ky baskıladı üwwwwwwwwww gazeteye çıkmalı bence bu haber ky lordlara karşı üwww[/quote]
ky olduğunu nerden biliyoruz öyle sanmamızı istiyor olamazlar mı ,takasları öyle bir ayarlarım ki ben pala olsam alırım yanıma 15-20 kişi ve 10 aracı kurumdan hesap açarım ve ky süsü veremezmiyim sanki sonra da ky satıyor pala alıyor ya da pala alyor ky satıyor sanırsınız.Çok mu zor zaten dandik sığ bir vobumuz var bence bu rahatlıkla yapılır.Bak şimdi aslında üstad Saraylı ,Selcuklu ,unli, asti ve seagate hocalar aslında bunlar pala da bize çaktırmıyorlar :eek: :eek: :eek: aaa dediniz demi şaşırdınız :D bizde onları ky sanıyoz demi .kom .kom .komşaka bi yana ama ben pala olsam bu forumları mutlaka okurdum hissenet vobix vobarsa gibi siteleri takip ederdim arkadaşlar elimizi çok belli ediyoruz bence :D :D :D
-
palanın okuması önemli değil bence . hepimiz trend takipçisi değilmiyiz.?
-
dji bu gece 10500 e ulaşmak ister gibi koşuyor, euro/dolar, petrol yine öyle
-
[quote=a.kaya;263851]ky olduğunu nerden biliyoruz öyle sanmamızı istiyor olamazlar mı ,takasları öyle bir ayarlarım ki ben pala olsam alırım yanıma 15-20 kişi ve 10 aracı kurumdan hesap açarım ve ky süsü veremezmiyim sanki sonra da ky satıyor pala alıyor ya da pala alyor ky satıyor sanırsınız.Çok mu zor zaten dandik sığ bir vobumuz var bence bu rahatlıkla yapılır.Bak şimdi aslında üstad Saraylı ,Selcuklu ,unli, asti ve seagate hocalar aslında bunlar pala da bize çaktırmıyorlar :eek: :eek: :eek: aaa dediniz demi şaşırdınız :D bizde onları ky sanıyoz demi .kom .kom .komşaka bi yana ama ben pala olsam bu forumları mutlaka okurdum hissenet vobix vobarsa gibi siteleri takip ederdim arkadaşlar elimizi çok belli ediyoruz bence :D :D :D[/quote]
vobix diye site varmı?
-
vobix adı eski tokoba değilmi?
-
[quote=yusuf_alp;263852]hepimiz trend takipçisi değilmiyiz.?[/quote]
Ben değilim şahsen. Piyasalar vaktinin %80'ini yatayda geçirir.
Yatayda çarpılmayan trend sistemi yazacağım diye göbeğimi çatlattım yıllarca birşey çıkmadı ortaya. Kısa zaman önce bu böyle olmuyor, trendde çarpılmayan tepe dip bulma sistemi yazayım dedim, kısa sürede ciddi fark oluştu... ;)
-
bana günlük sistem lazım oldu acil :o:o:o....çok al sat yaptırmayacak ... çok terstede kalmasın :::::: ... ayda şöyle 20.000 ve üstü performansı olan günlük sistem bulmam gerekiyor emergency ... help.... mayday mayday ....:o:o:o:o
-
stro patro sende varmı abi :o:o.. günlük sistem .. varsa ver abi ya .... hiç çekilmiyor sıcakta vob .... sistem ne derse onu yapacam ....:o:o:D:D
-
dowa bak maşallah................ yarın al verdirecek bütün sistemlere :)
-
[quote=selçuklu;263861]bana günlük sistem lazım oldu acil :o:o:o....çok al sat yaptırmayacak ... çok terstede kalmasın :::::: ... ayda şöyle 20.000 ve üstü performansı olan günlük sistem bulmam gerekiyor emergency ... help.... mayday mayday ....:o:o:o:o[/quote]
vobsinyalleri diye bi site var. haziranda 4 bine yakın puan kazandırmış net. fiyatı 30 bin tl artı KDV :D:D:D
-
[quote=a.kaya;263851]ky olduğunu nerden biliyoruz öyle sanmamızı istiyor olamazlar mı ,takasları öyle bir ayarlarım ki ben pala olsam alırım yanıma 15-20 kişi ve 10 aracı kurumdan hesap açarım ve ky süsü veremezmiyim sanki sonra da ky satıyor pala alıyor ya da pala alyor ky satıyor sanırsınız.Çok mu zor zaten dandik sığ bir vobumuz var bence bu rahatlıkla yapılır.Bak şimdi aslında üstad Saraylı ,Selcuklu ,unli, asti ve seagate hocalar aslında bunlar pala da bize çaktırmıyorlar :eek: :eek: :eek: aaa dediniz demi şaşırdınız :D bizde onları ky sanıyoz demi .kom .kom .komşaka bi yana ama ben pala olsam bu forumları mutlaka okurdum hissenet vobix vobarsa gibi siteleri takip ederdim arkadaşlar elimizi çok belli ediyoruz bence :D :D :D[/quote]
ben laf olsun deye yazdım
:D
ilgilenmiyorum takas taktik vs. :D
-
[QUOTE=EURO/USD;263864]vobsinyalleri diye bi site var. haziranda 4 bine yakın kazandırmış net. fiyatı 30 bin tl artı KDV :D:D:D[/QUOTE]
yok abi parayla verilen sistem istemem ... kendim yapacam karar verdim .. :::::: 4000 az bence .. ayrıca ..