kendi başlarına götürsünler işleri ne hiç bulaşmayın taşısınlar son raddeye kadar...
Printable View
kendi başlarına götürsünler işleri ne hiç bulaşmayın taşısınlar son raddeye kadar...
[QUOTE=Larossıan;136828]kendi başlarına götürsünler işleri ne hiç bulaşmayın taşısınlar son raddeye kadar...[/QUOTE]
abi bi düşüremedin şu vobu valla ... vay anasını ... :o:o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;136827]longları kapattım .. 52.475 kısa açtım .. 52.500 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o:o[/quote]
Selçuklu otobüsle bir yerden bir yere varırsın muavin cümleten geçmiş olsun der ya....Ama senin otobus her sefer yeni sefere çıkıyor be yaaa.:D:D
[QUOTE=Larossıan;136830]Selçuklu otobüsle bir yerden bir yere varırsın muavin cümleten geçmiş olsun der ya....Ama senin otobus her sefer yeni sefere çıkıyor be yaaa.:D:D[/QUOTE]
abi şöför pembeoğlan bende suç yok .. :o:o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;136827]longları kapattım .. 52.475 kısa açtım .. 52.500 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o:o[/quote]
baba ne geldiyse başına o sümüklü:o:o:o oglanlardan geldi ;););)bu oglana ihanet etme yeşil iyidir hoştur gerisi boştur.boks..boks..boks.
pembe oğlan vob kapanış tahminini verdi biraz önce ... 49.500 kapatırız abi dedi .. :o :o :o :o :o :o :o
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba en son, 50700 long devam...
[QUOTE=selçuklu;136831]abi şöför pembeoğlan bende suç yok .. :o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
Of be Selçuklum of be yaaa KURTUL ŞU PEMBE OOLANDAN! kobraları çıyanları bu mendebur kaçırdı tipe bak homo kılıklı bu oolan.Sen şu mavi olanları çağır! Onlar iyiydi!
Buarada şovalye abi hala long musun??
Aps göre ayılara toplu katliam yapıyorlar galiba yazık nesli tükenecek.
[quote=enorton;136839]Buarada şovalye abi hala long musun??[/quote]
sahi nerede şövalye ?
46 binlerden beri en hızlı longçuydu..
herhalde paralarla tatil yapıyor :::
yakışır..:cool:
[quote=enorton;136839]Buarada şovalye abi hala long musun??[/quote]
15 temmuzda 47050 den beri işlem yok long devam ama galiba burası tepe
ama disiplin nedeniyle dönüşü bekliyorum
şöyle 1500-1700 puan civarında dönerse shorta dönerim