[quote=selçuklu;263866]yok abi parayla verilen sistem istemem ... kendim yapacam karar verdim .. :::::: 4000 az bence .. ayrıca ..[/quote]
azmı çokmu bilmem.. fiyata dikiz. :D
Printable View
[quote=selçuklu;263866]yok abi parayla verilen sistem istemem ... kendim yapacam karar verdim .. :::::: 4000 az bence .. ayrıca ..[/quote]
azmı çokmu bilmem.. fiyata dikiz. :D
herkese iyi akşamlar.
[QUOTE=selçuklu;263862]stro patro sende varmı abi :o:o.. günlük sistem .. varsa ver abi ya .... hiç çekilmiyor sıcakta vob .... sistem ne derse onu yapacam ....:o:o:D:D[/QUOTE]
sistem konusunda yardıma ihtiyacım var. (str ve etr den başka) 15 ve 20 lik ve 60 lık lazım.
[quote=selçuklu;263862]stro patro sende varmı abi :o:o.. günlük sistem .. varsa ver abi ya .... hiç çekilmiyor sıcakta vob .... sistem ne derse onu yapacam ....:o:o:D:D[/quote]
Ah nerde patron, ben de arıyorum ama günlük çok yavaş bizim VOB'a.. Zaten hareketler max 3.000-4.000 puanlık oluyor, o da günlük sistem giriş çıkış yapana kadar eriyip gidiyor.. üvvvv....
Bir de günlük sistem kullanan ve geliştiren arkadaşların dikkat etmesi gereken birşey var, son 2 yıl dünya borsa tarihinin en büyük düşüşlerinden birini ve en büyük çıkışlarından birini gördü. Böyle bir dönemde iyi çalışan bir günlük sistem büyük ihtimalle normal piyasa koşullarına dönüldüğünde çok acı çarpılacaktır... üvvvv...
[quote=selçuklu;263861]. ayda şöyle 20.000 ve üstü performansı olan günlük sistem bulmam gerekiyor emergency [/quote]
Patron hiç zorlanmadan ayda 20.000 puan sabah gap'i yiyen bir sistem yazabilirim... :..: Daha iyi anladığım bir konu yok... :)
[quote=EURO/USD;263855]vobix diye site varmı?[/quote]
soracağına browser dan yazıp baksana :D:::.dng
vobix bizim can ciğer arkadaşımız.seninlede arkadaş olur mu bilmiyorum.arkadaş kotasını doldurmuş olabilir yani o bakımdan :D
[quote=TÜRKOĞLU;263873]soracağına browser dan yazıp baksana :D:::.dng
vobix bizim can ciğer arkadaşımız.seninlede arkadaş olur mu bilmiyorum.arkadaş kotasını doldurmuş olabilir yani o bakımdan :D[/quote]
baktım yok .. o yüzden sordum zaten :D
[quote=Strategist;263871]Ah nerde patron, ben de arıyorum ama günlük çok yavaş bizim VOB'a.. Zaten hareketler max 3.000-4.000 puanlık oluyor, o da günlük sistem giriş çıkış yapana kadar eriyip gidiyor.. üvvvv....
Bir de günlük sistem kullanan ve geliştiren arkadaşların dikkat etmesi gereken birşey var, son 2 yıl dünya borsa tarihinin en büyük düşüşlerinden birini ve en büyük çıkışlarından birini gördü. Böyle bir dönemde iyi çalışan bir günlük sistem büyük ihtimalle normal piyasa koşullarına dönüldüğünde çok acı çarpılacaktır... üvvvv...[/quote]
son sinyalleri güncellemedim :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=263545&postcount=603[/url]
vobixide burda görmek isteriz..
[quote=yusuf_alp;263877]vobixide burda görmek isteriz..[/quote]
kimmiş merak ettim... tanışmak lazım ünlü biri sanırsam..:D
off canım ne mantı istedi yaa üüü
[quote=EURO/USD;263878]kimmiş merak ettim... tanışmak lazım ünlü biri sanırsam..:D[/quote]
şu an son filminin çekimi için madagaskardaymış.kendisi bollywood yıldızıdır :D:D:D:D