[QUOTE=Astatin;137042]he ama cerfin ben yazmayacam dediydi zati[/QUOTE]
Ben de arada bir gelip topluca yazıp yazıp kaçacağım .dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;137042]he ama cerfin ben yazmayacam dediydi zati[/QUOTE]
Ben de arada bir gelip topluca yazıp yazıp kaçacağım .dng
[quote=Astatin;137036]yes..ama bugün histem önde..875 den kısa[/quote]
54950 drenç var ama bugün cuma olduğunu onlarda biliyordur astii...Bir iyilik düşünmüşlerdir mutlaka.:)
[quote=VOBiX;137041]Şu boğalardan sonra ikinci boğa çıkan kadar kaç puan yükslemiş?
İkinci boğa kaçtan gelmişti?[/quote]
49575 gelmiş..Tam 5000 point..bu boğayı çıkarsak 4000 point oluyor...
sankosu hala çaılşmayan var mı
[QUOTE=abka;137047]sankosu hala çaılşmayan var mı[/QUOTE]
Aynen devam Sn. Abka...
benimde çalışmiyor sanko
[QUOTE=abka;137025]belasını versin...hiç biri defalarca açmama ragmen çalışmıyor...telefonla ,meşgul değilse ,3 kademe altdan ancak [B]ek kısa [/B]açtım... yuh olsun...[/QUOTE]
Suç Telekomda olabilir.Şu sıralar Telekom kaynaklı olan ve etkisini en fazla yurt dışı çıkışlarında gösteren, bölgesel erişim sorunları sıklaşmaya başladı. Siz şu an voborsa'ya rahatlıkla girerken , ben proxy kullanmasam giremiyorum.
[quote=HeLLiM;137050]Suç Telekomda olabilir.Şu sıralar Telekom kaynaklı olan ve etkisini en fazla yurt dışı çıkışlarında gösteren, bölgesel erişim sorunları sıklaşmaya başladı. Siz şu an voborsa'ya rahatlıkla girerken , ben proxy kullanmasam giremiyorum.[/quote]
teşk. sn. Hellim..bu araad statünüz kokoş olmuş..kokoşmusunuz gerçekten?.lelele.lelele
sanko bağlantım geldi
apsd dünkü sert yükseliş sırasında 13 bin kontrat kadar azalmıştı.
bugünde düne göre + da işlem görmemize rağmen 7 bin kontratlık eksilme sözkonusu..
54 bin üzerinde 20 bin kontratlık eksilme oldu diyebiliriz 2 günde.
[QUOTE=liti;137052]sanko bağlantım geldi[/QUOTE]
benimkide geldi..
1 ay boyunca tatilde olacağım için uzun trend traderlığıma bir süre ara veriyorum
mart ayından beri %90 longtum şuan 54800 den flat pozisyona geçtim çok çıktığı için değil tatile gideceğim ve tatilde vobu takip etmemeye çalışacağım içindir. yoksa longa devam ederdim...
düşük ihtimal ama güzel bir [B]sert düşüş[/B] olursa belki pozisyon alabilirim.
haftasonu ekonomi dergi [B][U]kapaklarına[/U][/B] iyi bakmak lazım.(içini okumaya gerek yok) duygusallaşmaya başladıysa short time dır:) ama yine sağlam olması için ayı kardeşlerim lütfen dönüşü beklesinler...
bol kazançlar...