-
[quote=sovalye;137055]1 ay boyunca tatilde olacağım için uzun trend traderlığıma bir süre ara veriyorum
mart ayından beri %90 longtum şuan 54800 den flat pozisyona geçtim çok çıktığı için değil tatile gideceğim ve tatilde vobu takip etmemeye çalışacağım içindir. yoksa longa devam ederdim...
düşük ihtimal ama güzel bir [B]sert düşüş[/B] olursa belki pozisyon alabilirim.
haftasonu ekonomi dergi [B][U]kapaklarına[/U][/B] iyi bakmak lazım.(içini okumaya gerek yok) duygusallaşmaya başladıysa short time dır:) ama yine sağlam olması için ayı kardeşlerim lütfen dönüşü beklesinler...
bol kazançlar...[/quote]
fazlasıyla hakettin,iyi tatiller!
-
klasik TA yı böyle yerler...
[IMG]http://i25.tinypic.com/34rao76.jpg[/IMG]
-
Arşa arşa başka türlü kesmez seni...
-
Kısacılar stopladınızmı yoksa devammı....56150 önü açıldımı yoksa tuzak falanmııı....
-
metastock programını cep te. yükleyip,[B]sistemi cep den [/B]takip edebilirmiyiz..malum 3G çıktı..
-
[quote=Larossıan;137059]Kısacılar stopladınızmı yoksa devammı....[/quote]
diğerlerini bilmem ama ben 875 kısaları 850 den kapattım...tıpkı sabah yaptığım gibi...600 kar yerine, fite kapattık yani..ama dur bakalım..elbet yakliyciz tepesini bunun...
-
astatin histemi herzaman yerler........ sistem en iyisi.
-
[QUOTE=Larossıan;137059]Kısacılar stopladınızmı yoksa devammı....56150 önü açıldımı yoksa tuzak falanmııı....[/QUOTE]600 puan zararla...bana biraz müsade...
-
waşşş..saatlik grafik ne pis boğa duruyo öyle
-
spota makas 1000 puanı geçti.. 14:00'de durum belli olacak..
-
astatin'e
Astatin Merhaba,
onvivo et gmail nokta com [U][/U]üzerinden bana ulaşman mümkün olur mu acaba? Forum özel mesaj atmama izin vermiyor rahatsızlık verdiğim herkesten özür diliyorum. Mesaj yerine ulaşır ulaşmaz sileceğim.
Teşekkürler.
-
hedef hemen hemen netleşti sanırım yüzde altmış iki geri alım noktası olan 57-58 bandı