27850 uzun tekrar... sat verene kadar...
Printable View
27850 uzun tekrar... sat verene kadar...
uzunlarla arkaya yaslanmamız için spot 28000 üzeri şarttı.
yoksa sakat...
800 den kısaya döndüm...
sistem al da(5 dak)..ama 15 dak da 28100 üzerinde stabile(1 saat kalmalı) olmadan rahat yok..
güçlü yükseliş için aps deg. artmalı(şimdi 4.300 lerde).ve pasta alıcılar lehine güçlenmelidir..(pastada 600 kont. satıcılar üstün)..AKBNK 2 gün önce dediğm gibi postunu çiziyorlar..yok öyle bana ne demek..
[QUOTE=abka;63628]güçlü yükseliş için aps deg. artmalı(şimdi 4.300 lerde).ve pasta alıcılar lehine güçlenmelidir..(pastada 600 kont. satıcılar üstün)..AKBNK 2 gün önce dediğm gibi postunu çiziyorlar..yok öyle bana ne demek..[/QUOTE]
tüpraş baba
Vob Trader aps deg. 5.500 ve %1.66 artıyız..senaryo nasıl olmalıdır..
27575 uzuna geçtim...
5 dakika hala alda.. yurtdışıda yukarı olacak gibi...
sat verirse 5 dakikalık kısalmak kaydıyla........
spot destek atmıyor..
28000 üzeri spot olması lazım.....
akbank spotu feci bozdu
27675 tekrar kısa.. sinir ettiler beni...
fdow da uyumsuzmuş aşagı.. ondan.....
akbanka 3.00 ları gösterecekler bu gidişle önümüzdeki haftalarda...
Sanırım yurtdışının kötü olduğu bir dönemde, hisse senedi piyasasına gelen her alım sert satışla karşılaşmaya muktedir, bu gidişle bugünde yatay takılırız heralde, günlerden Cuma nede olsa, saygılar.
"traderx
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
garandaki satış gazını kesip tupraslada yukarı gaz vererek piyasada çok büyük galeyan
yaratmadan işc ve akbankı döşüyorlar... "
işc de düşmese bile olası yükselişte eskisi gibi çok hızlı tepki vermez heralde.
Spot birazdan 27000 de tutunup tunamayacağına bakacak görülüyor, tutunamazsa yavaş yavaş geri çekilkme devam edebilirde, alım yönünde bekletilere son verme zamanı, saygılar.
bugun vobu çok pis çeviriyorlar...
ne zaman alıp ne zaman verecekleri belli olmuyor......
çarpmaca üzerine kurulu.......o yüzden kımıldamayaya çalışıyorum..
kımıldayan çarpılır...
akbnk ın hikayesi citibnk dedikosundan kaynaklanıyor..tamamda yönetici ortağı değil ki..sadece % 20 hissesi var..
[QUOTE=abka;63630]Vob Trader aps deg. 5.500 ve %1.66 artıyız..senaryo nasıl olmalıdır..[/QUOTE]
sabah apds yataydı geri gelirken ise arttı yani yeni kısa açtılar bence. şu aşamada yukarı giderken apds sürekli azalmalı - lerde olmalı çünkü cover yapacak ana pozdakiler.
ama şuda olabilir ben bunlardan herşeyi beklerim. adam x kurumdan kısasını açar. yukarı giderken poz kapamayı başka kurumdan yapar. bu şekilde bakarsak seneryo tutmaz
bu fdow çok uyumsuz çıkıyor...
sonunu pek iyi görmüyorum ya....
yinede alda..kurtarırsa burdan kurtarır
Dünkü kısaları kapadım bende, iyi açılış sonrası düştü ve şimdi duruldu tamam, artık sakinledi, ne olacağı belli olmaz bence, yüksek ihtimal yatay ama, hiç belli olmaz diyorum, hani yurtdışı bişeyler yapmazsa, saygılar.
27.775 Tekrar long
Farkıda 600 puan yaptılar, uzunlar şanslı, saygılar.
[QUOTE=abka;63640]akbnk ın hikayesi citibnk dedikosundan kaynaklanıyor..tamamda yönetici ortağı değil ki..sadece % 20 hissesi var..[/QUOTE]
Adana kayseri bankasının kayserili patronu çok akıllı ...sattı azınlık hisseleri yukarıdan... isterse aşağıdan alabilir hem de bayaaa aşağılardan ...CITI gümleyecek gibi duruyor çünki.
5 10 15 dak al 20 al verecek diğerleri sat
Spottaki hacim zayıf zaten çoğu GARANda. DİĞER Satış şöyle 10000e yaklaşmalı sağlam bir yükseliş için.
Bandın tepesinde güzel 500 500 mal veriyorlar, Allah F&P den razı olsun...
Daralan üçgen var
Bu ne ya al veriyo dönüyo sat veriyo dönüyo flatım öğleden sonra bakıcam
Adam çarpacaklar, fakat avrupa artı, spota al gelebilir, saygılar.
teknik olarak değilde finansal durumuna bakılınca akbank, garan ve işc ye göre hala biraz
daha pahalı, ykb de o şekilde onunda havasını alırlar...
Paris borsasına mı bakıyolar ne
Eğer son üç gün bacaklı işlem değilse epey mal aldılar: Yaklaşık EFG 30000+TGB 15000. Spotta da dün+bugün faaliyet başladı. Yükselişe karar vermek için spotu izlemek gerek. Cuma öğleden sonraları terse getirmeyi seviyor babalar. İzleyelim bakalım.
Böyle giderse ikinci seansa al gelecek görülüyor, saygılar.
bunlarmı ters.benmi tersim..
yurtdışı çıkarken veriyorlar... düşerken alıyorlar.....
5 dakika hala alda.........
27750 den uzuna döndüm...uzun devam....
27750 tekrar kısa..
bugun ekmek aslanın agzında......
uzunları tutayım diyorum,5 dakikalık alda ikende..
şu fdowun uyumsuzlugundan tırsıyorum... bu şekilde çıkamaz..
sert verirler aniden...
5 dakikalık alda oluncada kafa karıştı.. bir uzun bir kısa...saga sola savruluyoruz işte...
spot 100, 23600 üzeri olmadan uzunlar tehlikelidir...
pgç -11.5
27.775 , Maliyetine longları geri verdim. Flat.
Şu ana kadarki hareketlerin bende uyandırdığı izlenim şu :
Sanırım, spot endeks'i 27.85'e kadar çıkarıp , sonrasında 26.8'e kadar verecekler.
20 dak ccı 50 çok başarılı sinyal vermiş fazla hatası yok gibi bi bakıcam getirisine hala al vermedi
[QUOTE=sazan;63665]Şu ana kadarki hareketlerin bende uyandırdığı izlenim şu :
Sanırım, spot endeks'i 27.85'e kadar çıkarıp , sonrasında 26.8'e kadar verecekler.[/QUOTE]
ew de böle trade yaptırma yeteneği varmı? vay bee