Ulem adamlar ne para kırıyor böle adam basarmı bey ya günde zaten 5000 pauan vuruyor namıssızlar...
Printable View
Ulem adamlar ne para kırıyor böle adam basarmı bey ya günde zaten 5000 pauan vuruyor namıssızlar...
taktik değiştirdiler galiba,almıyorlar ?
12 mart dibinin 144ü 6 agostos final için belki işinizeyarayabilir bu zor günlerde
[quote=Larossıan;137139]Asti hellim yasaklamadımı bunları sana şişşşttt.:)[/quote]
yıldızları yasaklamadı...harfleri yasakladı..iki adet harfi...**** da bişi yok..dimi hellim hanım:))):))):)))
yıldızları ben koyuyorum laros, hellim değil...hem hellimi yormuyorum hem ysaklanmıyorum..verimlilik böyle bişiy işte.dng
[quote=YAVUZHAN;137141]sp yi ayırma asti onada sıyır :)[/quote]
abartmayayım bence..yasak yiyebiliriz..zaten Hellim de bu araalr bunalım belirtileri seziyorum...statüsüne kokoş yazmış..avatar olarak da frontpage in default web buttonlarından biri gibi berbat bişiy seçmiş..aman duymasın valla... insan kokoş olacaksa süslü püslü bir avatar seçer dimi ama...
her durumda T2H
Pazartesi günü final günü olabilir bu benim hata teoremimede uyar pazartesi sıkı bir yukarıyla nesilleri tükenmekte olan ayıları piyasadan silip hemde bandın 3. gününüde tamamlayabilirler.Bu sayede hem final olur hemde salı günü bandın içine hareket başlar.Sonrasına sonra bakacaz!
Evet ptesi djı 9175 dayadı akşama geçirirler 9275 derler bunlar ptesi gene yukarı kıyıma başlar...
[quote=AMON RA;137147]Pazartesi günü final günü olabilir bu benim hata teoremimede uyar pazartesi sıkı bir yukarıyla nesilleri tükenmekte olan ayıları piyasadan silip hemde bandın 3. gününüde tamamlayabilirler.Bu sayede hem final olur hemde salı günü bandın içine hareket başlar.Sonrasına sonra bakacaz![/quote]
aman ra....valla en azından selçukluyla ben finalin olduğunu hatta şu an sakatlıklardan felan kaynaklanan uzatmaları oynadığımızı düşünüyoruz..ha birde pembe oğlanlar var ..)
dimi selçuklu patron...:)
şşşş
[quote=AMON RA;137147]Pazartesi günü final günü olabilir bu benim hata teoremimede uyar pazartesi sıkı bir yukarıyla nesilleri tükenmekte olan ayıları piyasadan silip hemde bandın 3. gününüde tamamlayabilirler.Bu sayede hem final olur hemde salı günü bandın içine hareket başlar.Sonrasına sonra bakacaz![/quote]
zaten bu fibo günlerine illahi nokta atışı olarak bakmıyoruz sadece yardımcı olabilecek veri olarak degerlendiriyoruz 3-5 gün artı eksi esneme payı mutlaka bırakılmalı ama zaman hedefi 6agostos ile 58 civarı bir fiyat hedefi örtüştügü için paylaşmak istedim
kocaoğlan hala al da mı..
[QUOTE=Astatin;137149]aman ra....valla en azından selçukluyla ben finalin olduğunu hatta şu an sakatlıklardan felan kaynaklanan uzatmaları oynadığımızı düşünüyoruz..ha birde pembe oğlanlar var ..)
dimi selçuklu patron...:)
şşşş[/QUOTE]
he final bugündü .. hayırlı olsun dedik artık yapacak bişey yok üüü..pembe oğlan pazarda arabayı satmış (üç tekerlekli triportor) o parayla kısa açtık ..
haftaya askere gidecek pembe oğlan ... pazartesi borsa yükselirse benden dayak yiyecek .. o zaman askere gidemez çürüğe çıkar .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=abdullah yıldız;137150]zaten bu fibo günlerine illahi nokta atışı olarak bakmıyoruz sadece yardımcı olabilecek veri olarak degerlendiriyoruz 3-5 gün artı eksi esneme payı mutlaka bırakılmalı ama zaman hedefi 6agostos ile 58 civarı bir fiyat hedefi örtüştügü için paylaşmak istedim[/QUOTE]
Bu demek oluyorki sizin fibo teoremiylede örtüşen bir projeksiyon olmuş! +.