eğer zirve görüldü ise !!! 50.000-56.000 aralığı mal dağıtımı için uygun olacak gibi.. ve trend en iyi dostumuzdur deyip sistemlerine sarılanları iyi çalkalayacakları 1-2 aylık daytrade günleri geliyor gibi...
Printable View
eğer zirve görüldü ise !!! 50.000-56.000 aralığı mal dağıtımı için uygun olacak gibi.. ve trend en iyi dostumuzdur deyip sistemlerine sarılanları iyi çalkalayacakları 1-2 aylık daytrade günleri geliyor gibi...
İyi tatiller arkadaşlar,
10.000'de 2 komisyon ne kadardır.
hesaplamayı kontrat tutarı üzerindenmi yapıyoruz yoksa endeks üzerindenmi.
Kontrat tutarı üzerinden ise 1 TL'nin altında rakam çıkıyor doğrumudur.
Aydınlatan olursa sevinirim.
Teşekkürler.
[QUOTE=palamut;137168]İyi tatiller arkadaşlar,
10.000'de 2 komisyon ne kadardır.
hesaplamayı kontrat tutarı üzerindenmi yapıyoruz yoksa endeks üzerindenmi.
Kontrat tutarı üzerinden ise 1 TL'nin altında rakam çıkıyor doğrumudur.
Aydınlatan olursa sevinirim.
Teşekkürler.[/QUOTE]
komisyon tutarı hacim üzerinden hesaplanır.. 55.000 fiyattan onbinde 2 komisyon oranı ile kontrat başına yaklaşık 1.10 TL rakam ödersin.. satıştan da aynı şekilde 1.10 kom. ödediğini düşünürsek bu komisyon oranı ile yaklaşık bir kademe komisyona gider.. halbuki fiyat 40.000 lerde iken bir kademe kar bile bırakıyordu VOB da.. fiyatların artması aracı kurumlara yarıyor anlayacağın arkadaşım..:)
[QUOTE=QUEEN;137162]trend dönüyor..hızlı yukarı aşağı olacak...tepe oluşmuş gibi..iki üç kere tepeye gidebilir...yatay olacak bir süre..sonra yirmisin yemezmisin..ayucuklara müjde..az daha sabır..beklentim böyle..galiba okullar açılınca bakabilicem..sevgiler..byy...[/QUOTE]
bu zaman zarfında tatilde olup piyasadan uzak kalmakla en iyisini sen yaptın queen... artık daytrade günleri başlayoorrrr...lelele
ee ama sende dön artık tatilden, tatil yapamayıp çatlayanları da düşün..:..:
n'oldu bu foruma yawf...:confused: millete tatil mi vurdu yoksa piyasa mı..:) nerde bu millet, nerde bu traderler, hani nerde geyikler..:..:
1- Yazmaya ara veren bırı foruma dönüşte kaldıgı yerden devam etmemelı, yenı bır uye gıbı '2sen yenısın galıba' formatında baslamalı ve tesekkurlerı felan silinmelı.
2- Yenı gelenle yenıden tanısılmalı, aramıza hosgeldın felan denmelı, mısal sayın jerfın bu bağlamda benım nazarımda yenı gelmıs bırıdır, hosgeldınız derım kendıne, umarım formumuzu seversınız, katkılarınızı beklerız vs.vs.
3-Geyıkler derken bu kısmı anlamadım, bu geyık denılen sey vobda yenı bır formasyın ya da analız seklımıdır yoksa teknız analız grubu mudur? Jerfın arkadasla henuz tanısmadık ama sanırım sayın jerfın ala geyık ren geyıgı tarzı bırseylerı kastetmıyordur, ayrıca geyıgın vobda işi ne?
4- Pazartesınden baslayarak ozelıkle yurtdısı ağırlıklı ve ozelıkle Çin ve ABd kaynaklı sert satıslar gormek benım ıcın surprız olmaz, cuma vade ay sonu dıye satıslar sınırlı kaldı, yenı ayda selale ötesı satıslar bekliyorum.
5- Sozkonusu satıslar gelmezse de 'vay efendım nerde satıslar' dıye sormayınız, satıcıların seceresını ben mı tutuyorum allasenız!!
6-Herkese iyi haftasonları.
7- Bayan Queen kralıcesı neden acık bufe yapmıyor artık??Ekmek arası spagettı dedıgımız şeyın malıyetı ne kı!!!
Kara böcük oldum gayri ben yuaw::: ülem bi datile cıktık ... datilden eylesine ettiiim analizlerin hepiside çalıştı emme bahtsız emme çanssızmışım ben gayri vesselam yuaw :::
cuma akşamı gozden kaçırmışım
altın ıyı pırım yapmış tabı parıtede 1.43 lere yaklaşmış
ne dersınız
[QUOTE=onvivo;137164]Herkese Merhaba,
Geçmiş dönem kontratlara ait verilerimi kaybettim. Metastock uyumlu endeks ve dolar kontratının eski tarihli verileri elinde olan varsa emaille gönderebilirse çok sevinirim (tanesi 200 KB kadar tutuyor).
Elinde olan var mıdır?[/QUOTE] Endeksin birleştirilmiş yakın vade grafiği var. MS kaç?
[QUOTE=jerfin;137171]n'oldu bu foruma yawf...:confused: millete tatil mi vurdu yoksa piyasa mı..:) nerde bu millet, nerde bu traderler, hani nerde geyikler..:..:[/QUOTE]
Sen gittin ya bir hüzün kapladı bu forumu
Sen gittin ya hep gözler olduk yolunu
Sen gittin ya herkes esirgedi iki satır yorumu
Sen geldin ya umarım getirmişsindir yokluğunun sonunu
[QUOTE=fXci;137175]Kara böcük oldum gayri ben yuaw::: ülem bi datile cıktık ... datilden eylesine ettiiim analizlerin hepiside çalıştı emme bahtsız emme çanssızmışım ben gayri vesselam yuaw :::[/QUOTE]
Sen kal orda zenci böük olana kadar biz sana maaş bağlayalım. Sen analizlere devam et. .dng
Bu sefer fazla toplu olmadı az dağınık kaldı ama idare ediverin gari...
Ben kaçar VINN! İlk üç ay 19TL imiş. .kom